Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Kod mene je problem sa Visinom karticom,neće da prodje.Nego je l mora i gmail nalog da bude nigerijski?

Kod mene je problem sa Visinom karticom,neće da prodje.Nego je l mora i gmail nalog da bude nigerijski?
Ne mora. Nema to veze jedno sa drugim.
Da nisi više puta pokušavao kao kolega danas? Jedino da pričekaš pa probaš ponovo. A evo jedan je dodao i preko chata.

Proslo je sa karticom ali sam zapeo sa Nig brojem. Nemam opciju skip. a koji god broj kucam izbacuje gresku

Ma isto i sa tvojim brojem. Mozda trebam iskljuciti vpn na tom koraku?

Napravite nalog na srpskoj IP adresi, dodajte broj, verifikujte nalog, posle svega toga ukljucite VPN, idite na plan, izaberite sta zelile, dodajte karticu, ako nece idite u chat i trazite kontakt formular i to je to.

Ja ne uspevam da dobijem nigerijske cene nikako. Probao tunnel bear, tu me vidi u Nemačkoj, a preko cyberghost me vidi da sam u Španiji.

Napravite nalog na srpskoj IP adresi, dodajte broj, verifikujte nalog, posle svega toga ukljucite VPN, idite na plan, izaberite sta zelile, dodajte karticu, ako nece idite u chat i trazite kontakt formular i to je to.
Ne znam da se moze dodati broj prije odabira plana i dodavanja kartice

Nigeria vpn turbo master radi, izaberem paket, prodje i Master kartica, ali zapne kod broja tel. Probao par brojeva, ali ne prolazi dalje.
Broj telefona ide na kraju tj posle odabira plana i ubacivanja kartice.

Nigeria vpn turbo master radi, izaberem paket, prodje i Master kartica, ali zapne kod broja tel. Probao par brojeva, ali ne prolazi dalje.
Broj telefona ide na kraju tj posle odabira plana i ubacivanja kartice.
Broj telefona ne mora ići na kraju.

Naime, prilikom registracije kada uneseš mail i password pita te da odabereš željeni paket, ali ti umesto da odabereš paket ideš na netflix.com/account i tu onda dodaš broj telefona (bez VPN-a). Tek onda uključuješ VPN i biraš paket.

Evo na slici je vidljivo da kartica nije dodata, a ni paket nije odabran, ali broj se može dodati.

IMG_3273.jpeg

Pokušah i ja baš da testiram tu verifikaciju. Ne stiže kod uopšte. Znači neka je greška na njihovoj strani.

Da meni možda ne prolazi Visina kartica jer je već imam ubačenu na turskom nalogu?

O kojoj verifikaciji pricate ona na Nigerijski broj ne stize nikada samo prodje na sledeci prozor i zavrsavas registraciju.
Koristio sam broj kupljen na onoj sms stranici Ruskoj, ali sam ponistio posto nista stiglo nije i vracen mi novac.
Sto se tice kartice koristio sam istu koja je na Turskom nalogu i dalje.
Sto se tice verifikacije domaceg broja telefona , stigao mi sms kod za bukvalno 5sek.
Koristio sam Surfshark VPN i svo vreme je bio ukljucen.
Jedino prenos profila sa Turskog accounta na Nigerijski nije hteo preko VPNa, to sam odradio bez.
Ceo proces radjen na kompu u Brave browseru, potpuno nov account otvoren.

Ti onda imas srece.Meni nece da prihvati karticu koja je na turskom nalogu niti mi stize kod na telefonu.:cry:

Ја сам имао наш Нетфликс али сам отказао пре 10-ак дана јер га не користим стално. Упалио сам нигеријски впн, и кренуо као поново да уплатим, понудио ми моју мастер па сам требао оне 3 цифре да укуцам. Следеће ми је тражио нигеријски број ја пробао неке и није хтело. Вратио се корак назад на картицу, поново уписао те 3 цифре и када сам онда убацио нигеријски број, прошло ми. Узео сам онај 720п за 1.79е(мсм да је писало 2700 или 2900 тих нигеријских).

• Like
Reagovanja: S03
Probao sa našim brojem, ali ne stiže kod.
Probao ponovo sa vpn i ubacim neki nig broj i traži mi da ukucam kod koji su poslali 😁

Edit: promenio paket na 720p i prošlo bez traženja broja telefona. Sad da vidim kako da prebacim na jači paket :)

Prilozi

• Screenshot_20240213_234054_Chrome.jpg
    Screenshot_20240213_234054_Chrome.jpg
    64.1 KB · Pregleda: 21
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno