Ne mora. Nema to veze jedno sa drugim.Kod mene je problem sa Visinom karticom,neće da prodje.Nego je l mora i gmail nalog da bude nigerijski?
Jel ukucajes nasumične brojeve ili pravi nigerijski broj? Bitno je da je pravi, ali neće ti slati kod.Proslo je sa karticom ali sam zapeo sa Nig brojem. Nemam opciju skip. a koji god broj kucam izbacuje gresku
Pokušaj. Možda je do VPN-a jer nije mi jasno kako ne želi primiti niti jedan broj telefona.Ma isto i sa tvojim brojem. Mozda trebam iskljuciti vpn na tom koraku?
A ostala 3 spomenuta VPN-a? Nigeria VPN, Nigeria Turbo Master VPN, VPN.lat?Ja ne uspevam da dobijem nigerijske cene nikako. Probao tunnel bear, tu me vidi u Nemačkoj, a preko cyberghost me vidi da sam u Španiji.
Ne znam da se moze dodati broj prije odabira plana i dodavanja karticeNapravite nalog na srpskoj IP adresi, dodajte broj, verifikujte nalog, posle svega toga ukljucite VPN, idite na plan, izaberite sta zelile, dodajte karticu, ako nece idite u chat i trazite kontakt formular i to je to.
Ja ta tri ne uspevam da nađem na AppStore, a Android nemam u kući.A ostala 3 spomenuta VPN-a? Nigeria VPN, Nigeria Turbo Master VPN, VPN.lat?
Moze. Tako je meni proslo.Ne znam da se moze dodati broj prije odabira plana i dodavanja kartice
Broj telefona ne mora ići na kraju.Nigeria vpn turbo master radi, izaberem paket, prodje i Master kartica, ali zapne kod broja tel. Probao par brojeva, ali ne prolazi dalje.
Broj telefona ide na kraju tj posle odabira plana i ubacivanja kartice.
Imas neki netflix jedinstven. Svi kazu evo da broj ide na krajuMoze. Tako je meni proslo.
Pročitaj šta sam napisao za broj.Imas neki netflix jedinstven. Svi kazu evo da broj ide na kraju
ok jesam. Je li dodajem sad tu Nig broj ili svoj domaci?Pročitaj šta sam napisao za broj.
Domaći.ok jesam. Je li dodajem sad tu Nig broj ili svoj domaci?
Nemam, postupno sam objasnio sta i kako ide, kod mene je tako proslo.Imas neki netflix jedinstven. Svi kazu evo da broj ide na kraju
ne bi trebalo da ima veze.Da meni možda ne prolazi Visina kartica jer je već imam ubačenu na turskom nalogu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari