Nisu izbacili, kanali rade normalnoJel su oni izbacili HBO i Cinenax kanale ?
Znaci lopovi mi skrembovali iako ga imam kao deo paketa,strasnoNisu izbacili, kanali rade normalno
Osam dana.Oprema se vraća tek po obustavljanju usluge, ne pre.
Mislim da je rok 7 dana po gašenju usluge.
Nikako filter, meni su ga stavili pa skinuli zato što ometa signal.Verovatno bi trebalo da ugrade filter ispred Move boxa.
РТВ1 је на броју 53 за Србију, а у Војводини је на броју 3.Ljudi jel i vama fali 3 kanal vojvodina ili samo meni
U Vojvodini je i na 3 i na 53.РТВ1 је на броју 53 за Србију, а у Војводини је на броју 3.
Ujutru pisem email rateluTo ti telefonom javili ili mejlom? Ako si se pozvao na član 131 ZEK-a, sledeća distanca je Ratel.
Ja danas podneo zahtev za raskid.
Može da se uradi fora sa držanjem dugmeta za paljenje dok se uštekava u struju ali mislim da to ovde nije rešenje.Jel im ima ovaj move box neko reset dugme ili slično ,od juče mi javlja neke greške ,nema kanala niti bilo kog menija(slike dole ) ..?
Sleduje povratak otpisanihPošto mi pozicije 3 nema zato pitam, ide 1, 2, 4 bože sačuvaj. A bio je na poziciji 3.
Kako su ti idobrili za optiku? Jesi išao u poslovnicu ili pisao mail?Ps. Za optiku mts-a mi odobrili pogodjene uslove bez promene cene. Za postpaid ce najverovatnije isto,posto nisam prihvatio povecanje.Pitao sam da li mogu da itplatim uredjaj i onda raskinem? Odgovorili su da mogu i onda me je covek pitao da li zelite da napisem pigovor zbog povecanja da vam odobre stare cene. Rekoh mu pisi brate ako imas vremena. I on je bio ljubazan.
A na koje postpaid tarife dizu ceneI mene zvali malopre. Kazu ne mozete da raskinete bez penala. Ne nude da nastavim do kraja po staroj ceni. Rekoh nema veze,ja cu da cekam 29.2. pa cu da podnesem zahtev za raskid na osnovu cuvenog clana. Kaze,ne mozete. Rejoh joj a sta da ja sad odlucim da placam manje? Na kraju digoh ruke od razgovora,nije ona jadna kriva sto ne zna. Bila je stvarno ljubazna pa nisam hteo da je dalje mucim.
Ps. Za optiku mts-a mi odobrili pogodjene uslove bez promene cene. Za postpaid ce najverovatnije isto,posto nisam prihvatio povecanje.Pitao sam da li mogu da itplatim uredjaj i onda raskinem? Odgovorili su da mogu i onda me je covek pitao da li zelite da napisem pigovor zbog povecanja da vam odobre stare cene. Rekoh mu pisi brate ako imas vremena. I on je bio ljubazan.
@mlax37 poslao sam im mail da me obaveste koliko ce mi kostati usluge koje imam kod njih a imam ih tri,optiku,postpaid i SN. Za svaku od usluga me je zvao poseban agent. Kad su me zvali za optiku u razgovoru sam napomenuo da hocu raskid i odmah su mi ponudili da ostane sve kako je i bilo do sadA na koje postpaid tarife dizu cene
To nisam ispratio
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari