Mislim da je ovaj USB kako treba, ali generalno mora da se pazi. Te fleshke sa ali-ja umeju cesto da pokazuju lazni (veliki) kapacitet, a kad krenes da punis USB, njemu zafali prostora daleko pre navedenog kapaciteta, pa da ih ne bi izvalio odmah, USB pocne da presnimava preko fajlova koji su snimljeni prvi.Pogledajte prilog 426932
Kingston USB Flash Drive Pen Drive DTXON 64GB 128GB 256GB USB 3.2 Gen 1
nedavno stiglo, brzina prenosa odlična
Zato se testira i sa h2testw i/ili sa Fake Flash test a ne samo sa CrystalDiskMark.
jel neko mozda porucivao rgb podloge za mis sa aliexpressa
ako nadjes nesto salji linkI ja bi neki rgb mouse pad
Kakav je kvalitet slike? Da li daje neki live feed kom može da se pristupi bez njihove aplikacije? Da li telefonira kući (šalje podatke na server van lokalne mreže?Po ovoj ceni se isplati, naravno shock cena je i obicno je oko 20-21$ na "popustu". Imam uzetu kod nas i sasvim dobro radi. Posto je podesavanje na kineskom na pocetku za varijantu sa Alija, deo gde se unosi sifra je zeznut pa ce da vam treba nesto da tekst sa sifrom prevede, mislim da moze npr Google Lens. i skeniranje screenshot-a.
![]()
Xiaomi IP Camera 2K 1296P 180° Baby Security Monitor Webcam Night Vision Video AI Human Detection Surveillance Mi Smart Home - AliExpress 30
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Pogledajte prilog 426937
Čekam je da stigne svakog dana, da ne kažem momenta
da li je ova tastatura original redragonova ili je kopija neka?Čekam je da stigne svakog dana, da ne kažem momentaProšla je sve statuse otpreme, koliko vidim nije bila na carini, vrlo verovatno da će sad u ponedeljak. Ako stigne pre podne, super. Ako ne, onda ću tek u petak popodne moći da je probam. Mada iskreno s obzirom na to kako je ona druga mala tastaturica dobra (naveo sam je par postova iznad), ova kao neki brend ne može biti loša, pogotovo što je kod nas 7000din +. Sve u svemu, videćemo
Inače, takođe je pre nedelju dana stigao Ryzen 5700x za nekih 138 dolara iz SZCPU radnje (bez carine), sve ok, radi bez problema, zamenio je R5 3600.
Te stare imam (tj. ima otac). Problem je sto kada pokusavam da ocitam, cesto se desi da se crte skoro poklapaju podjednako na dva mesta, pa ne znam da li je npr. 5.3mm ili 5.6mm. Zato me ti 'stari' totalno odbijaju, jer na kraju ja trebam da nekako zakljucim da li je 'blize' 5.3mm ili 5.6mm, a u praksi podjednako se linije 'poklapaju' na oba mesta.Ma to i ne pomišljaj da kupuješ, žale se da su neprecizni i ovi iz Lidla Parakside digitalni šubleri a ne ovi. Nadji si klasičan šubler još bolje neki na pijaci medju starim delovima em jeftin em kvalitetan stare proizvodnje.
Ne verujem da je kopija, uzimao sam par stvari brendiranih i bile su original ali za kinesko trziste npr.da li je ova tastatura original redragonova ili je kopija neka?
Imaju, ali ako si navikao da ti je telefon na srpskom - neće biti CN verzija na engleskom nego na kineskom. Ako telefon držiš na engleskom potpuno isto sve radi kao global i narukvica je na engleskom.Nisam shvatio, jel obe imaju engleski? I sve isto radi?
Da li i vama stalno prebacuje na Vietnam Aliexpress verziju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari