Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Pitanje je koliko moze da izdrzi svakodnevno nosenje i habanje, naravno sa futrolom. Znam da je na 3 i 4 moralo da se menja ona zastitna folija svako malo i da su kod nas poceli u promobiju i naplacivati. Po meni je to ogromni minus o kakvom god se uredjaju radi. Ne znam da li su P50 Pocket i ostali fold/flip imali istih problema, verovatno jesu ali malo ko ima kod nas pa da moze da diskutuje na tu temu.
A vi ne menjate stakla i zastitne folije na vasim telefonima , jedna vam stoji dozivotno . Sa foldom je iskustvo vise . Ja ih menjam kada mi dosade ili kad poželim nesto novo , ali ove serije s23 i s 24 kao i IP15 me ne teraju da menjam Fold 4 , a kamoli da imam Fold5 . Plus mozes ga normalno koristiti i bez te unutrasnje folije .

@Antara Ja koji god drugi da sam probao, od kineza sa Alija, preko Xiaomi-ja, Varta, ni jedan nije mogao ni da pomisli na fast charging. Slično mi se dešava i sa punjačima na struju. Na kraju se uvek odlučim za Samsung-ovu dodatnu opremu, i najbolje mi se do sada pokazala :). Možda ja mašim u odabiru.

Pitanje je koliko moze da izdrzi svakodnevno nosenje i habanje, naravno sa futrolom. Znam da je na 3 i 4 moralo da se menja ona zastitna folija svako malo i da su kod nas poceli u promobiju i naplacivati. Po meni je to ogromni minus o kakvom god se uredjaju radi. Ne znam da li su P50 Pocket i ostali fold/flip imali istih problema, verovatno jesu ali malo ko ima kod nas pa da moze da diskutuje na tu temu.
Ja evo nosim fold 3 već 2,5m bez bilo kakve folije na ekranima i nikakvih problema niti oštećenja nemam. Kako sam kupio tel (btw 2+god star bio u momentu kupivine, čovek uzima foldove na ugovor svake 2 godine kako koji izađe) niti ga pazim niti nosim zaštite.
Imajte na umu da ne morate da dajete 1000+ eura za novi fold 5, svako može da proba fold iskustvo i sa polovnim fold 3 od tipa 400e koji nije ništa drastično lošiji od novog modela; ukoliko skonta da isti nije za njega proda ga uz minimalne gubitke. I siguran sam da će svako od vas imati veći woow efekat ukoliko sa s22/23 ultra pređe na fold 3/4 nego na novi 24 ultra.

Danas kolegi poslali S24 Ultra, pocele isporuke kod Iraca.

@Proday Dao bih nacionalnu penziju svakome ko ima zivaca za telefone tipa fold.

Kakav mu je balans u ruci? Nema bezanja na neku stranu?

@MegaSkot kakvi su zvucnici u poredjenju sa s23 ultra, tisi/glasniji, bolji bass/losiji?

Nisam imao nista od Samsunga iz vremena S8+. :)

Samo toliko da ljudima namestim nesto vezano za firmu.

Ja sam juce poredio moj s23u i s24u u delta sitiju i da budem iskren bolje mi deluje ruci ovaj noviji. Ne znam samo kakav ce biti osecaj kad se na kockasto telo doda i maska..

Sa maskom i S23U izgleda kockasto😅
S24U zaista lepo izgleda uzivo, ostaje mi samo da cekam da se pojavi na KP.

Ево мојих утисака, припремите се за Есеј 😂:
У животу нисам држао у руци боље направљен телефон(бар Самсунг) од овог новог S24U. Моја највећа замерка ранијих година на боје тј избор боја Самсунга је коначно исправљена. Уживо се не зна која је лепша, чак и црна која обично буде генерична, изгледа болесно добро(буквално све 4 боје изгледају одлично). Распоред тежина је одличан, па се овако озбиљна цигла не осећа толико гломазно у руци, наравно ако сте навикли на коришћење класичних ноут телефона. У Самсунг радњи су потврдили да ко преордерује телефон и био је пријављен за Unpacked догађај, добија 65W пуњач на поклон. Испорука поклона креће тек тамо у Фебруару, врв и Марту, када стигну телефони(пријављује се за поклон преко новог уређаја). Нисам имао како да поделим снимке па ћу окачити преко твитера, надам се да то није против правила..

Kakva su vam iskustva oko isporuke, naručeno od Yettela? Za pravno lice, ako je uopšte bitno. Nisam do sad porucivala ovako, pa ne znam kako funkcioniše. Vidim da se već isporučuju u nekim zemljama, a isto je bilo da isporuka kreće od 31.01

Sad od zadnje nedelje Januara kako sam cuo.
Juče su me zvali iz A1 radi potvrde, i reče mi lik od ponedeljka kreće isporuka po redosledu rezervacije. S obzirom da sam rezervisao prvo veče, očekujem isporuku do kraja sledeće nedelje 😊
@Antara Ja koji god drugi da sam probao, od kineza sa Alija, preko Xiaomi-ja, Varta, ni jedan nije mogao ni da pomisli na fast charging. Slično mi se dešava i sa punjačima na struju. Na kraju se uvek odlučim za Samsung-ovu dodatnu opremu, i najbolje mi se do sada pokazala :). Možda ja mašim u odabiru.
Meni na S22 ultra savršeno radi xiaomi, piše mi super fast charging 2.0

20000mAh Power Bank 50W​

Ko je lud ovde 🙄

Manje-više ova je cena svuda u zvaničnim radnjama. Nadam se da će ove cene da se obrnu posle 31-og da pazarim za sebe sekundarni S23

20240125_001958.jpg

Naravno nego ne mora samsung izričito. Bilo koji GaN punjač koji podržava PPS & usb pd radio je.

Ko je lud ovde 🙄

Manje-više ova je cena svuda u zvaničnim radnjama. Nadam se da će ove cene da se obrnu posle 31-og da pazarim za sebe
Meni klincu stigao ove nedelje,103k,ako te zamima radnja poslacu ti pm

Prilozi

• Screenshot_20240125_010722_Chrome.jpg
    Screenshot_20240125_010722_Chrome.jpg
    61.9 KB · Pregleda: 152
Ko je lud ovde 🙄

Manje-više ova je cena svuda u zvaničnim radnjama. Nadam se da će ove cene da se obrnu posle 31-og da pazarim za sebe sekundarni S23

Pogledajte prilog 425504
Teško da će da se obrnu cene. Tačnije s24 će poskupeti, a s23 će ostati na istom nivou i neće puno padati, možda malo, neznatno. To nas uči iskustvo prošlih serija

Kada se mogu ocekivati revieowi na Benchu i Gsm Areni za S24 Ultra?

Koliko sam video, Peca se domogao S24 Ultra modela pa se ocekuje sigurno barem unboxing ako ne review.

Moguce je i da ce do tad stici onaj veliki camera update pa da zbog toga odlazu recenzije

Добар део јутјубера је већ избацио рецензије, али су се оградили са као "краткорочне" после неколико дана коришћења. Чисто сумњам да ће whosetheboss, Saf, Tech Tablets, И гомила других који су радили поређење камера са другим телефонима избацити опет после најављеног ажурирања.

Moguce je i da ce do tad stici onaj veliki camera update pa da zbog toga odlazu recenzije

Ne znam kako ne razumete. Svi ti jutjuberi su se obavezali da prave recenzije ne izbacuju pre zvanične prodaje. Samsung ima pravo ozbiljno da ih tuži ako krenu pre zvanične prodaje da izbacuju mane uređaja.

Zato ko želi da ugrabi akciju ovu,neka poruči online dva dana pre isteka promotivnog perioda. Svakako pošto je uređaj naručio online,ima pravo 14 dana bez obrazloženja da vrati uređaj,a do tada ima sve da se zna i čuje

Nema tu isplativosti jer će se po KP tražiti sigurno da daš svoj i barem 400 EUR doplate. Praktično 2 telefona za jedan da daš, ne ide.

Nazad
Vrh Dno