- Učlanjen(a)
- 24.08.2003
- Poena
- 1,085
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 7800X3D @ DeepCool LT520 WH
- Matična ploča
- Gigabyte B650M AORUS ELITE AX ICE
- RAM
- 32GB (2x16GB) Kingston FURY Renegade DDR5 RGB DDR5-6000 CL32-38-38 @1.35V
- GPU
- GIGABYTE RTX 5080 AERO OC SFF
- Storage
- Kingston KC3000 2TB + KC3000 1TB /
- Zvuk
- Edifier S880DB MKII / Edifier T5 Sub @ AudioQuest DragonFly Black / Asus ROG Delta II Wireless
- PSU
- NZXT C1200 Gold ATX 3.1
- Kućište
- Fractal Design Pop Mini Air White TG Clear
- Monitor
- Asus ROG Swift OLED PG32UCDM
- Miš & tastatura
- Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless Gaming + ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition @ Razer Pro Glide XXL
- Ostale periferije
- C1 55" & PS5 & Q990B
- Mobilni telefon
- Honor Magic7 Pro
- Pametni uređaji
- Huawei GT2 Pro, GT5...
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Dobio od svastike zadatak da joj nađem najbolji TV, 55" do 450e. Ovako na prvu se sjetih ne baš "popularne" P serije kod TCL-a - model P635 i 50-ak eura skuplji Hisense E7HQ, obje varijante u pomenutih 55".
TV bi se koristio za kablovsku uz filmove i serije sa streaming servisa (HBO MAX, eventualno Netflix), dakle nikakav gaming. Gledajući na prvu, ovaj Hisense bi trebao biti u nekoj prednosti zbog QLED matrica ali šta kaže praksa? Po netu ima jako šturo informacija vezano za ove modele, posebno za P635 čije mi recenzije ne ulivaju nikakvo povjerenje (smrde na plaćene). Fluidnost sistema nije sad toliko bitna (pretpostavljam da se kod oba YT recimo ne vuče nego da radi korektno), znam i da VIDA ne podržava HBO Max ali ni to nije toliko bitno, bitan je kvalitet prikaza i s obzirom da bi se najviše koristio za kablovsku, ko radi bolje skaliranje SD programa ?
Otvoren sam za predloge i za treću opciju ali realno je ne vidim za ovaj novac, u 55" verziji.
TV bi se koristio za kablovsku uz filmove i serije sa streaming servisa (HBO MAX, eventualno Netflix), dakle nikakav gaming. Gledajući na prvu, ovaj Hisense bi trebao biti u nekoj prednosti zbog QLED matrica ali šta kaže praksa? Po netu ima jako šturo informacija vezano za ove modele, posebno za P635 čije mi recenzije ne ulivaju nikakvo povjerenje (smrde na plaćene). Fluidnost sistema nije sad toliko bitna (pretpostavljam da se kod oba YT recimo ne vuče nego da radi korektno), znam i da VIDA ne podržava HBO Max ali ni to nije toliko bitno, bitan je kvalitet prikaza i s obzirom da bi se najviše koristio za kablovsku, ko radi bolje skaliranje SD programa ?
Otvoren sam za predloge i za treću opciju ali realno je ne vidim za ovaj novac, u 55" verziji.