Šta je novo?

Android preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme blue
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pascal's wager je dark soul za mobile osnovna verzija kosta oko 5 usda... Ima i pc verzija. Zlo koliko dobra igra

Zna li ko kakav dobar multiplayer da igram sa mojim šestogodišnjakom?

Ако имаш Нетфлих нинџа корњаче су одличне за игру са клинцима.

Flesh and Iron 2 - RPG sličan Mount and Blade igrama
Gunship strike 3D - Igra gde podižete I spuštate helikopter pomerajući telefon dok na ekranu imate dugmad za pucanje i kretanje u stranu.
The Wolf - MMO akcioni Rpg gde u ulozi vuka zajedno sa drugima lovite životinje, ima i pvp mod.
Deer Hunter - pucačka igra u kojoj lovite divlje životinje
Swing Copters 2 - isti tip koji je napravio Flappy bird je pravio i ovu igru
Trials Frontiers - 2d igra sa kros kantri motorima
Great Conqueror: Rome War Game - strateška igra na poteze gde komandujete rimskom vojskom,ima story mod i multiplayer.
Age of Ashes - pvp borba zmajeva u vazduhu
European war - strateške igre na poteze,ima Stray mod ,challenge mod i multiplayer
Crush the castle - igra čiji gameplay su iskopirali u Angry Birds
Tower Defense:Infinite War
Payback 2: The Battle Sandbox - open world igra za mobilne, ima story mod, challenge mod i multiplayer sa nekoliko različitih tipova multiplayera
Gameloft Classics - desetak igara kompanije poznate po pravljenju kvalitetnih garage za mobilne
Gladiator Glory - borba gladiatora u aren't u single player I multiplayeru a ima poseban mod gde ne koristite svoje oružje nego se borite sa oružjem koje nadjete.
Power Rangers: Legacy Wars - igra na poteze sa svim moćnim rendžerima, svim zlikovcima i swim megazordima koje skupljate tokom igranja.
Mario Kart Tour
NBA Live Mobile
NBA 2k Basketball
UFC Mobile
Mini Football
Brutal Hockey
Ping Pong Fury
Basketball Stars: Multiplayer

Dobre igre koje se plaćaju:

Game dev tycoon
Papers, please
Railbound

Gledam sad European wars, ima ih gomila, koji je najbolji?

European war 4 mi je najdraži,ostale igre su slične zavisi samo koja vremenska epoha vam se više svidja jer u zavisnosti od toga zavisi koja oružja,jedinice i države imate u igri.

Jel ima nesto na foru Diabla ali da nije "pay to win"?
Trazim nesto na tu foru, ali nikako da iskopam da mi se svidja nesto.
Na Pc-u sam igrao i Wow, Drakesang online, Newerwinter, Anarchy online (stara ali dobra).

Taj Drakesang mi se svidja skroz ali bukvalno plati i od levela 1 dominiras 😂 - zato mi se ne igra nikako

Samo
Jel ima nesto na foru Diabla ali da nije "pay to win"?
Trazim nesto na tu foru, ali nikako da iskopam da mi se svidja nesto.
Na Pc-u sam igrao i Wow, Drakesang online, Newerwinter, Anarchy online (stara ali dobra).

Taj Drakesang mi se svidja skroz ali bukvalno plati i od levela 1 dominiras 😂 - zato mi se ne igra nikako

Nova igra Ace Force 2, igra se na 5 na 5 i slicna je valorantu...unreal 4 engine, optimizacija je dobra. Malo laguje ali dobro...preporuka, vredi probati

Nazad
Vrh Dno