to se baci prije prvog paljenja klimeJa sam bacio ova dva komada filtera, jednostavno su prljavi i raspali se od 2 pranja, a i treba 100 godina da se osusi. Nalaze se ispod mrezastog filtera na neka dva predvidjena mjesta. Djeluju mi da se i ne peru, samo zamjena. Bolje i da ne stoje tu, nego da stoje prljavi.
Ne vjerujem da su od nekog Bog zna kakvog znacaja (ultra mega giga filtriranje, dim, bakterije, bio, karbon, ion, ovo ono 😁), ne vidim neku veliku ulogu, ima standardan filter sa mrezicom kao i na svim klimama, koji se lako pere pod vodom i susi.
Kakva su misljenja?
Midea All Easy Pro
Mozes li ovo da objasnisNon stop je na 31 stepen, samo se smanjuje jacina puhanja jer nema opciju da se automatski gasi kada postigne 23(ili vec neku zadanu temperaturu na daljinskom)
Nema od toga nista! Sobe su preblizo mestu gde hoces da postavis klimu!Pozdrav ljudi, imam jedno pitanje 😃
Kao sto vidite na slici radi se o jednom manjem hodniku iz kojeg se ulazi u dve spavace sobe, a sa suprotne strane je dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom (otvoren prostor)
Da li je moguce staviti Midea Breezeleess klimu tako da bude uperena u dnevnu sobu a levo i desno da duva u sobe, to je neka moja zamisao, s tim da je ona siroka skoro metar a ovde je sirina zida 1,20, ali procitao sam ovde na forumu da duva pod uglom od 45 stepeni uperena blago na dole pa bi mi to odgovaralo
Ili je mozda moguce spustiti klimu malo vise od preporucenih 15-20cm zbog soba (ako tako uopste moze da radi) 😃
Ne u auto mod!Uredu. Sad sam na netu pronasao kako da se stabi u auto mod.
Hvala na savjetima.
Javit cu iskustvo
Nije to kinez da uvijek duva vrelo kako si ti navikao i da se gasi kad pregrije. Nekad i hladnjikavo duva ali održava 23 koje setuješ. Kakav crni 31 stepen. Znači 23 stepena podesi i stavi auto fan. Daljinski baci u smeće.Ako stavim 23 stepena na daljinskom, iz klime ne puse vruc zrak i nikada se nece automatski ugasiti kada postigne tu temperaturu.
Npr. Na midea klimi imam opciju da stavim auto 23 stepena.
Klima kada postigne tu temperaturu ugasi se.
Druze, klima ce ti grejati dnevnu super ali sobe ce biti hladnije u zavisnosti od vremenskih uslova. Mislim da ako imas mogucnosti uzmi jeftinije klime za svaku prostoriju, nemoj praviti gresku koju sam ja napravio. Postavio sam jednu klimu u dnevnu i jednu u hodnik i to sljaka kad nije puno hladno ali kad zazimi sobe dosta hladnije. Pravljenje kompromisa samo ako moras, ja cu svakako na leto ispraviti gresku. PozzPozdrav ljudi, imam jedno pitanje 😃
Kao sto vidite na slici radi se o jednom manjem hodniku iz kojeg se ulazi u dve spavace sobe, a sa suprotne strane je dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom (otvoren prostor)
Da li je moguce staviti Midea Breezeleess klimu tako da bude uperena u dnevnu sobu a levo i desno da duva u sobe, to je neka moja zamisao, s tim da je ona siroka skoro metar a ovde je sirina zida 1,20, ali procitao sam ovde na forumu da duva pod uglom od 45 stepeni uperena blago na dole pa bi mi to odgovaralo
Ili je mozda moguce spustiti klimu malo vise od preporucenih 15-20cm zbog soba (ako tako uopste moze da radi) 😃
Pa ni kinez ne duva uvijek vrelo. 🫢Nije to kinez da uvijek duva vrelo kako si ti navikao i da se gasi kad pregrije. Nekad i hladnjikavo duva ali održava 23 koje setuješ. Kakav crni 31 stepen. Znači 23 stepena podesi i stavi auto fan. Daljinski baci u smeće.
To dobra klima ni neosjeti. Jesu to malo nezgodni uslovi ali sta ce se onda desiti ako bude -15c npr. Uh mislim da bi bilo veselo na forumu.
Gdje si bio proteklih deset dana? Moje su preživile ove sezone dvostruko jače testove već.
Temperaturu meri odvojenim termometrom, klima ne treba da se gasi, vec ona smanjuje snagu i radi na recimo na 300W umesto na 1000 ili 1500W kada duva jako toplo.Uredu. Sad sam na netu pronasao kako da se stabi u auto mod.
Hvala na savjetima.
Javit cu iskustvo
I ne treba da se gasi, ako se stalno gasi onda tek nije u redu…Stavi to na 23-24 stepena, ventilator na auto, a daljinski sakrij sam od sebe…Gasis samo kad cistis filtere.Ako stavim 23 stepena na daljinskom, iz klime ne puse vruc zrak i nikada se nece automatski ugasiti kada postigne tu temperaturu.
Npr. Na midea klimi imam opciju da stavim auto 23 stepena.
Klima kada postigne tu temperaturu ugasi se.
Kod mene Daikin ostaje na 22c silent. Potrebno je zaista dok su minusi nocu inace postane prohladno. Ne gasim je vec nekih 9-10 dana.Kako po noci podesite klimu? Do sad sam gasio, kontam da ne treba, da se ne hlade zidovi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari