kakoonobese
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.11.2006
- Poena
- 330
Ne radi vaučer !
Spremi strpljenje, ja evo cekam 17-18 dana i dalje je status ceka se odluka prodavca. A ne znam sta odlucuju, poslali su mi pogresan proizvod, sve je ociglednoJa nisam platio nista, ali mi vec 10 dana pise Čeka se odluka prodavca. Jel zna neko dal ima neki rok?
e to buraz, evo skapirao sam da nisam gledao na racun nego iznos koji pise kod statusa porudzbine.. ipak sve okej za sadČitaj lepo račun, piše da je deo iznosa plaćen vaučerom...
Iz mog iskustva, s njima se nikad ne zna. Ja sam imala dve glatke porudzbine prvi put kada sam od njih nesto kupovala i transporteri su stigli uredno i brzo, nikakvih problema nije bilo.drzite na umu da mi je prvo trgovanje sa njima, mozda su to takva posla, a nacitao sam se vala svega i svacega da ne znam sta da mislim
ej pa hvala ti sto si podelila iskustvo, i vecina ovoga me ne cudi generalno. Servis je jako simpatican iz tog nekog spoljasnjeg ugla, narocito jer su me, eto, bombardovali reklamama na maltene svakom nasem sajtu, u jednom momentu udjes i pogledas neke ludacke popuste i dobijes paznju vec nove musterije, poput mene danas, tek tako. Doduse ja sam takav da nikada ne bih rizikovao sa skupljim uredjajima u ovakvoj kupovini, mozda ima onih koji znaju gde da posluju i kome veruju, sve je to okej, vidim da je ovaj Spark i hvaljen a i ne, ali mene su drugovi godinama plasili raznoraznim losim iskustvima slicnih ovim tvojim sa slusalicama, bili su tu i laptopovi sa starijim konfiguracijama od pomenutih, a sve na taj atraktivan "available and affordable" nacin koji proscenom srbinu prodas sa slikicom i jednom cifrom manje.. tako da, eto, uzdam se da ce sve proci okej oko ove da kazem kozmeticke i nekvarljive robe.Sve u svemu, Ananas je kocka, barem iz mog licnog iskustva.
Nema na cemu, ispisala sam to jer ce mozda nekome znaciti. I ja sam cula slicna iskustva, i dobra i losa, a onda to i sama dozivela. Sustinski, za neke nebitne stvari poput kozmetike, toalet papira i stvari koje nisu elektronika ili kvarljive, jos bih nekada nesto i uzela, pa ako stigne stiglo je. Ali na otkup, ne karticom, predugo im treba da vrate novac.ej pa hvala ti sto si podelila iskustvo, i vecina ovoga me ne cudi generalno. Servis je jako simpatican iz tog nekog spoljasnjeg ugla, narocito jer su me, eto, bombardovali reklamama na maltene svakom nasem sajtu, u jednom momentu udjes i pogledas neke ludacke popuste i dobijes paznju vec nove musterije, poput mene danas, tek tako. Doduse ja sam takav da nikada ne bih rizikovao sa skupljim uredjajima u ovakvoj kupovini, mozda ima onih koji znaju gde da posluju i kome veruju, sve je to okej, vidim da je ovaj Spark i hvaljen a i ne, ali mene su drugovi godinama plasili raznoraznim losim iskustvima slicnih ovim tvojim sa slusalicama, bili su tu i laptopovi sa starijim konfiguracijama od pomenutih, a sve na taj atraktivan "available and affordable" nacin koji proscenom srbinu prodas sa slikicom i jednom cifrom manje.. tako da, eto, uzdam se da ce sve proci okej oko ove da kazem kozmeticke i nekvarljive robe.
Imam Ananas plus pa je besplatno preko 500 dinara. Nisam nikada kupovao u Amanu, svidjaju mi se njihovi stapici i krekeri a ostalo od njihove robne marke je samo jeftino, nisam odusevljen.Aman je isplativo ako na veliko narucujes recimo 5000 a ovako da narucujem nesto za 500 dinara a postarina mi je 350 ne pada mi napamet.
Moja pretpostavka je da nije namerno. Vecinu stvari sam narucio po dva komada da probam kakvi su proizvodi. Stapice sam narucio 6 komada a dobio samo 2. Uglavnom izgleda nemaju nikakvu kontrolu. Da su morali da ocitaju kodove spakovanog i da imaju specifikaciju ovo se ne bi desilo, ako neko ovo rucno radi a nema provere ovakve greske su moguce zbog umora ili nekog drugog razloga.Ove sam jeo https://ananas.rs/proizvod/snack-attack-krekeri-pizza-90g/1080776 solidan je ukus recimo 3 od 5 , bio sam u Amanu dosta puta ali preko ananasa nisam narucivao , da li su te namerno ispustili ko ce ga znati.
Isti kod sam i ja dobio pre par dana, da nije univerzalni?Pogledajte prilog 419741
Evo jos jedan ako nekome treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari