Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Da li se placa postarina prilikom odustanka od kupovine i slanjapreko City expresa i koliko? Ili preko paketzone?

Ja nisam platio nista, ali mi vec 10 dana pise Čeka se odluka prodavca. Jel zna neko dal ima neki rok?

Taj deo s reklamacija ne funkcioniše kod njih. Morate ili zvati telefonom ili im pisati na mail, mada je zakonski rok da vam odgovore 8 dana oni se toga ne pridržavaju.

Ma pisao na mail, i promenili status iz kurir preuzeo posiljku u ovaj novi. Dacu im par dana pa cu ponovo da ih jurim

Na face su azurni kao i na call centar odma se jave

Da pohvalim spark i ananas, za razliku dosadansjih kupovina sada su mi poslali garanti list za flesku jer proizvodjac daje 5 godina, iskreno sam se iznenadio da jednom neko posalje kako treba a ne da se ja cimam i ginem kao do sad pa makar to bila i jeftina fleska :ROFLMAO:

cao ljudi, porucio sam danas par nekih proizvoda da ispunim minimalnu vrednost korpe do ovih predvidjenih 4000din zbog vaucera, i pri narudzbini je kupon prikazan kao validan, "odradio posao" i smanjio za tih 1000, a meni na racunu ipak stize standardan iznos (bez kupona)? da li ce kurir biti svestan tog vaucera, da li je to samo oko online placanja, sta i koliko ja sad placam:ROFLMAO:

drzite na umu da mi je prvo trgovanje sa njima, mozda su to takva posla, a nacitao sam se vala svega i svacega da ne znam sta da mislim

Može se videti i šta će sutra biti :)

Iznenađenje dana!

Iskoristi vaučer od 1.500 RSD koji važi za ceo asortiman, za minimalnu vrednost korpe od 6.000 RSD.

Promo kod: Pwwul2uT

Vaučer može da se iskoristi samo danas ili do iskorišćenja vaučera predviđenih za ovu akciju.

Neka iznenađenja traju duže od jednog dana - proveri ponude koje su i dalje aktivne na glavnoj strani!

drzite na umu da mi je prvo trgovanje sa njima, mozda su to takva posla, a nacitao sam se vala svega i svacega da ne znam sta da mislim
Iz mog iskustva, s njima se nikad ne zna. Ja sam imala dve glatke porudzbine prvi put kada sam od njih nesto kupovala i transporteri su stigli uredno i brzo, nikakvih problema nije bilo.
Drugi put su mi poslali pokvaren smartwatch. Kurir je zakazan za sledeci dan jer je zatrazen povrat - nikada se nije pojavio i na kraju je na tome i ostalo, jer do njih nije moglo da se dodje. (Spark)
Dala sam jos jednu sansu sa jeftinim slusalicama - isto stigle pokvarene. Reklamacija uvazena i odradjen povrat, kurir je uredno dosao. Zatim im je trebalo 3 nedelje da mi refundiraju novac.
Batalila sam Ananas na duze vreme i zatim osvojim taj neki glupi kupon kad mi je drugarica rekla da odem na sajt. Dobijem vaucer od 4k za usisivac i pomislim - okej, veliki je vaucer, proslo godinu dana, pokusaj, mozda se nesto promenilo.
Ukratko, nije :D
Vaucer nije mogao da prodje, sajt nije dozvoljavao da odem na checkout drugi dan (a vredeo je 7, navodno), kontaktirala sam korisnicku podrsku i odgovorili su odmah s pitanjem da im pokazem vaucer koji je problematican. Poslala sam im vaucer i zatim je dalja podrska izostala, a vaucer vise nije bio validan :))
S druge strane, ovde ima ljudi kojima je sve glatko proslo i dobili su proizvode.

Sve u svemu, Ananas je kocka, barem iz mog licnog iskustva.

Sve u svemu, Ananas je kocka, barem iz mog licnog iskustva.
ej pa hvala ti sto si podelila iskustvo, i vecina ovoga me ne cudi generalno. Servis je jako simpatican iz tog nekog spoljasnjeg ugla, narocito jer su me, eto, bombardovali reklamama na maltene svakom nasem sajtu, u jednom momentu udjes i pogledas neke ludacke popuste i dobijes paznju vec nove musterije, poput mene danas, tek tako. Doduse ja sam takav da nikada ne bih rizikovao sa skupljim uredjajima u ovakvoj kupovini, mozda ima onih koji znaju gde da posluju i kome veruju, sve je to okej, vidim da je ovaj Spark i hvaljen a i ne, ali mene su drugovi godinama plasili raznoraznim losim iskustvima slicnih ovim tvojim sa slusalicama, bili su tu i laptopovi sa starijim konfiguracijama od pomenutih, a sve na taj atraktivan "available and affordable" nacin koji proscenom srbinu prodas sa slikicom i jednom cifrom manje.. tako da, eto, uzdam se da ce sve proci okej oko ove da kazem kozmeticke i nekvarljive robe.

ej pa hvala ti sto si podelila iskustvo, i vecina ovoga me ne cudi generalno. Servis je jako simpatican iz tog nekog spoljasnjeg ugla, narocito jer su me, eto, bombardovali reklamama na maltene svakom nasem sajtu, u jednom momentu udjes i pogledas neke ludacke popuste i dobijes paznju vec nove musterije, poput mene danas, tek tako. Doduse ja sam takav da nikada ne bih rizikovao sa skupljim uredjajima u ovakvoj kupovini, mozda ima onih koji znaju gde da posluju i kome veruju, sve je to okej, vidim da je ovaj Spark i hvaljen a i ne, ali mene su drugovi godinama plasili raznoraznim losim iskustvima slicnih ovim tvojim sa slusalicama, bili su tu i laptopovi sa starijim konfiguracijama od pomenutih, a sve na taj atraktivan "available and affordable" nacin koji proscenom srbinu prodas sa slikicom i jednom cifrom manje.. tako da, eto, uzdam se da ce sve proci okej oko ove da kazem kozmeticke i nekvarljive robe.
Nema na cemu, ispisala sam to jer ce mozda nekome znaciti. I ja sam cula slicna iskustva, i dobra i losa, a onda to i sama dozivela. Sustinski, za neke nebitne stvari poput kozmetike, toalet papira i stvari koje nisu elektronika ili kvarljive, jos bih nekada nesto i uzela, pa ako stigne stiglo je. Ali na otkup, ne karticom, predugo im treba da vrate novac.

Meni konačno danas City doneo paket od Ananasa, posle 29 dana od lažnog statusa da je pokušana isporuka. Samo 3 poziva korisničkom Ananasa.
Ipak na kraju bi OK

Do sad nisam radio povrate i reklamacije na Ananas-u i nadam se da više nikad ni neću. Kurir pre tačno 3 nedelje pokupio 8 artikala, od toga su samo 3 povrata do sada rešena, a za preostala 4 povrata i jednu reklamaciju i dalje čekam. Slao mejl, pretio tržišnom, ne deluje mi da ih dotiče. Preko telefona me ubeđuje da ne može ništa da uradi, da je jedini način komunikacije slanje mejla..

A osim toga i dalje čekam isporuku pet pošiljki poručenih u poslednjim danima novembra, mada to je do nesposobnog City Express-a.

Jesam iskoristio baš dosta vaučera za stvari koje mi uglavnom kao trebaju i platio na kraju sve 50k umesto kao 100k (što naravno ne bi bilo u zbiru 100k da sam svaku stvar kupio na drugom mestu gde je u datom momentu bila najjeftnija, al ajde), ali ne mogu da kažem da sam očekivao da ću se ceo decembar (a nadam se ne i ceo januar) *****avati sa njima.

Jel ovo znaci da je i City preuzeo pošiljku ili ne? Ne bi mi odgovaralo da stigne u ponedeljak...
IMG_20231222_171823.jpg

Prilozi

• Screenshot_2023-12-22-17-15-14-422_com.google.android.gm-edit.jpg
    Screenshot_2023-12-22-17-15-14-422_com.google.android.gm-edit.jpg
    84.1 KB · Pregleda: 30
Tek kada posalju fiskalni racun onda je preuzeo kurir.

774632 jos jedan vaucer za sve, od -500 dinara na minimum 2000

Jel postoji neki kod za popust koji daje vise od ovih 1000din?

Upozorenje. Porucio sam preko Ananasa grickalice iz Amana. Uglavnom nije poslato sve sto je naplaceno. U paketu su nedostajala 4 proizvoda koji pojedinacno kostaju 30 dinara.
Ananasov predlog je da kompletnu kutiju grickalica koju sam dobio vratim na reklamaciju. Problem je sto sam par kesica vec otvorio i pojeo (ne i ova 4 koja nedostaju).
Moj predlog je bio da uporede tezine narucenih i isporucenih grickalica i lako ce utvrditi da nesto nedostaje.
Uglavnom treba izbegavati nesolidne trgovce a Ananas zna da bude krut i veoma spor u resavanju ovakvih problema.

Aman je isplativo ako na veliko narucujes recimo 5000 a ovako da narucujem nesto za 500 dinara a postarina mi je 350 ne pada mi napamet.

Aman je isplativo ako na veliko narucujes recimo 5000 a ovako da narucujem nesto za 500 dinara a postarina mi je 350 ne pada mi napamet.
Imam Ananas plus pa je besplatno preko 500 dinara. Nisam nikada kupovao u Amanu, svidjaju mi se njihovi stapici i krekeri a ostalo od njihove robne marke je samo jeftino, nisam odusevljen.

Ove sam jeo https://ananas.rs/proizvod/snack-attack-krekeri-pizza-90g/1080776 solidan je ukus recimo 3 od 5 , bio sam u Amanu dosta puta ali preko ananasa nisam narucivao , da li su te namerno ispustili ko ce ga znati.
Moja pretpostavka je da nije namerno. Vecinu stvari sam narucio po dva komada da probam kakvi su proizvodi. Stapice sam narucio 6 komada a dobio samo 2. Uglavnom izgleda nemaju nikakvu kontrolu. Da su morali da ocitaju kodove spakovanog i da imaju specifikaciju ovo se ne bi desilo, ako neko ovo rucno radi a nema provere ovakve greske su moguce zbog umora ili nekog drugog razloga.

Nazad
Vrh Dno