Koliko ja vidim iz poziva na broj ovaj dug ti je od septembra ove godine.... verovatno je u pitanju dug koji nije evidentiran kad je trebao biti i sad je zastareo, a oni bi da naplate iako za to više nemaju pravo, koristeći taktike zastrašivanja.
Zasto to shvatas licno?Al nije ni to ništa problem, nego to uterivanje friškog duga od 1000 dinara od strane uterivača kao da im dugujem milion, umesto da oni pozovu ko ljudi i kažu imate dug toliko i toliko
Uredno plaćam sve direktno u aplikaciji, gde se obračunavaju sva dugovanja i nemoguće je nešto ne platiti. Ta famozna dva računa su se podvukla negde pri prebacivanju paketa na drugog vlasnika, nisu stigla ni njemu ni meni. A korporacija bi mogla po automatizmu da obrati pažnju kako radi računovodstvo i naplatu. Valjda kad se desi prebacivanje ne znaju da li da naplate meni ili njemu, pa brže bolje proslede uterivačima.Zasto to shvatas licno?
Korporacija koja radi po automatizmu. Plus velikoj vecini lepa rec ne vredi, zato postoje ovakve firme za naplatu.
Platis i pregledas sve racune unazad, naci ces dug. Ako ne, zalba i resice se.
Kraj godine, sigurno nekom od menadžerčića u Yattel bonus zavisi i od naplate dospelih a nenpalaćenih potraživanja....Čemu ovakav pristup, to samo oni znaju.
I to prebacivanje se desilo tacno u ponoc prvog dana u mesecu?Fora je što sam prebacio jedan broj sa sebe na brata (njegov broj koji je bio na meni) i onda nit je to dugovanje stiglo meni, nit je njemu.
Ne, nije. Pretpostavljam da jeste bilo u pitanju nekih neplaćenih pola meseca ili šta god, što opet ne opravdava njihovo postupanje i način naplate i poslovanja, kao što sam već napisao. Na Yetel aplikaciji nema ni govora o bilo kakvom dugu ili neplaćenom računu, nit je bilo. I pored svega toga, da su me kontaktirali ko ljudi bilo bi rešeno isti dan.I to prebacivanje se desilo tacno u ponoc prvog dana u mesecu?
To upravo i činim, samo ne znam gde ću. Recimo A1 takođe šalje naplate preko creditexpressa, ali čini mi se da naplaćuju tako samo pravim dužnicima, bahatim itd, a ne kao ovi nesrećnici dugogodišnjim redovnim platišama... Ali mi ne odgovara mnogo njihova ponuda. Globaltel mi se čini kao okej opcija jer ima freepaid opciju bez ugovora, imam i njihovu karticu na koju bih mogao prebaciti broj, ali trenutno se sa njima dešava neki cirkus oko prelaska na mts infrastrukturu, pa ću sačekati da vidim ishod toga svega. Da se ne ukrcavam na brod koji tone.Ako je tako kao sto tvrdis, onda lepo prebacis sve brojeve sto imas kod drugog operatera i cao zdravo.
Nije to dug od hiljadu dinara .Samo pisana forma. Plati dugovanje, slikaj uplatnicu i poslaji na mail telenora.
Nemam od čega , nezaposleno lice sam i teško bolestan tako da nije svejedno .Pa cifra nije bitna dal dinar ili milion dug je dug, ako si napravio platis sta se pravis mutav. Bice samo vecje.
Ma kakvi pravnici ako dođe do suda ja sam sebe zastupam .Imash temu sa pravnicima na forumu ovde pa pitaj
Nisam to pronašao .Mislio je na savet. Ima tema u Bench clubbing podforumu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari