Zavisi iz kog dela Kine se salje. Neke UA-HU se cak brze otpreme od LA-HU i pre uruce kod nas. U nekim delovima Kine treba i po mesec dana da otpreme paket ka Madjarskoj. Za to vreme vecina paketa nebitno sa pracenjem ili bez se vec uruce kod nas.Zavisi kako je ko kakve srece, meni na primer UA..HU putuje lastinim autobusom proizvodnje 80'ih iz kine izgleda (sala mala) ali izgleda da nece pre nove, a 2 LA..HU porucene isti dan 30.11 zadnji status im Arrived at linehaul office 13.12 i 15.12![]()
Prošlo ti je bez carinjenja već
Cuo sam da jako sporo rade jer je njih dosta koji rade u toj posti uzelo "bolovanje", drugaru mom je 20 dana stojao paket u toj posti.. NeveraDa li ikome iz NS stižu pošiljke iz 21102 u posljednje vrijeme? Koliko sam primjetio ostale pošte rješavaju pošiljke za neko prihvatljivo vrijeme, ovi iz 21102 drže po 20 dana.. Obratio sam se kontroloru koji mi je rekao da mogu samo da čekam, na reklamacije sa sajta ne odgovaraju.
I moj paket prosao 5 minuta posle tvog
Pa to, tako nesto sam i ja skapirao, sto kazes zavisi iz kog dela Kine salju i ujedno zavisi i pretrpanost kod njih, sad ce ja mislim ici sve znatno sporije zbog praznika al' boze moj, bitno da stize i da je citavoZavisi iz kog dela Kine se salje. Neke UA-HU se cak brze otpreme od LA-HU i pre uruce kod nas. U nekim delovima Kine treba i po mesec dana da otpreme paket ka Madjarskoj. Za to vreme vecina paketa nebitno sa pracenjem ili bez se vec uruce kod nas.
i meni je danas isti status bio, nadam se i ja do kraja nedelje, videcemo 🤞LA0556...HU
Zaobišao carinu, možda stigne i do kraja nedelje onda?
Katastrofa! Još je neko ovdje kačio status ranije da mu je paket bio preko 20 dana u pošti, meni je već 12 dana. Pisao sam reklamaciju, još ništa nisu odgovorili. U pošti mi kontrolor rekao da mogu samo da čekam.Cuo sam da jako sporo rade jer je njih dosta koji rade u toj posti uzelo "bolovanje", drugaru mom je 20 dana stojao paket u toj posti.. Nevera
KAKO da trazim produzenje zastite, od koga, gde je ta opcija, nema je ovde na detaljima porudžbine?@Zeha
Trazis produzenje zastite . Refund 99,9% neces dobiti ako posiljka ima status
Arrived at local delivery center
brzo idu. Cak i ove UA-HU se krecu brzo. Sad ne znam koliko dugo ce kod nas biti.LA0556...HU, stigla već danas. Prolazno vreme 12 dana od naručivanja.
Koliko ti je proslo dana izmedju Arrived at linehaul office statusa do received by local deliveru company?Meni 5 dana stoji na Arrived at linehaul,tako da nema pravila.LA0556...HU, stigla već danas. Prolazno vreme 12 dana od naručivanja.
Znam da si meni jednom slao AU pakete, ali koliko vidim generator ima samo USPS i Kineske pakete kao opciju, jesi isti ovaj nekako koristio ili neki drugi? Hoću da isprobam za GB, FR i neke druge države
3 dana, i posle još 5 do dolaska na Izmeničnu (juče).Koliko ti je proslo dana izmedju Arrived at linehaul office statusa do received by local deliveru company?Meni 5 dana stoji na Arrived at linehaul,tako da nema pravila.
Išao si u postu da proveravas ili ti isporučili? Imam tih UA koje su zaglavljen.Stigla UA*******HU od 10. septembra! BG posta/carina. Najstarija od neisporucenih. Sad mi se vraca nada da cu videti i ove skorije...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari