Šta je novo?

Honor Magic 5/Pro/PE

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da, ali mislim da je to do ove fabričke folije.
Aha,znaci menjati fabricku?🤔Interesantno je da kod lite modela,kod supruge uopšte ne skuplja paršinu.A i ovako sam hteo da stavim onu hidrogel foliju.Nju vec par god stavljam na svim tel.Odlicna je.Hvala na odgovoru.👍
Pixelu SOC proizvodi Samsung, tu će uvek baterija da bude problem. 🙂
Ako gledamo iz ugla pixela da, možda ćeš videti poboljšanja, ali to je samo iz razloga jer je pixel klot android, pa svaki novi os update donosi nešto novo.

.

Kod drugih proizvođača to nije slučaj, jer većina ima heavy skinove i modifikacije android sistema, gde donose dodatne funkcije koje sam OS nema.

Recimo, Samsung je imao opciju da pokreneš 2 app i da podele ekran godinama pre nego što je to došlo kao nova funkcija android sistema

Honor je zreliji telefon, baterija mi bukvalno traje 2 dana, ima Snapdragon, fluidnost nikada nije problem, tako da ne očekujem 14icu kao update, više me zanima magic os 8 i kako će to izgledati.
Recimo da i mene više zanima magic os 8 nego Android 14.Kod ultre je Android 14 doneo podeljen tel,app pola na Srpskom pola na Engleskom,Uvelicane ikonice..i ostalo ništa posebno.

U Mts-u ga nema u ponudi. Gde se više isplati u A1 ili Yettelu? Koliko vidim izgleda da je isplativiji u A1.
Ne menjam telefone svake godine, One plus 12 merkam ali ne mogu da čekam još 2 meseca dok se ne pojavi kod nas, a ekran na sadašnjem telefonu koji koristim 4 godine je naprso a i počeo polako da baguje.

I ja merkam ovaj telefon. U firmi se ugovori u Yettelu obnavljaju u februaru, nadam se da ce jos biti tad u ponudi.

Nakon par dana korišćenja mogu samo da zaključim da je ovo ozbiljno potcenjen telefon.

Ko se odluči za njega, mislim da će biti prijatno iznenađen. Stvarno sam zameralo, ali evo još me nijedna stvar na ovom telefonu nije iznervirala.

Dobro, možda to što ne mogu da se prijavim za Huawei ID, već mora novi Honor ID kreirati, ali nije smak sveta.. i ne volim ovako oble telefone.. Sve je ostalo je vrh. 😀

stize maskaaaa 🙂 ova fabricka kliza
3e

Gde kod nas ima da se uzme neka kvalitetnija maska i jel koristite nesto za zastitu ekrana, ja i dalje na onoj fabrickoj foliji

Gde kod nas ima da se uzme neka kvalitetnija maska i jel koristite nesto za zastitu ekrana, ja i dalje na onoj fabrickoj foliji
Ja sam uzeo staklo u Ušću odmah. Sutradan sam stavio telefon na punjenje, vraćam se a on ekranom dole na podu 🙂 Inače su ga devojke savršeno stavile, sada je minimalno, na krajevima, prisutan efekat mehura 🙂 750 kinti je, lepi se UV lampom, pokriva 95% ekrana,deluje mi sasvim dobro, nema još ni ogrebotine a dosta sam opušteniji sa staklom nego bez.

Jel ima neko da je probao bez zaštite ekrana? Ja bih najradije skinuo foliju ali za ovaj tel stvarno nema nigde info koliko je izdržljiv ekran na ogrebotine.

Jel ima neko da je probao bez zaštite ekrana? Ja bih najradije skinuo foliju ali za ovaj tel stvarno nema nigde info koliko je izdržljiv ekran na ogrebotine.
Ne znam ni sam sta da kazem,i ja se razmisljam da skinem ovu fabricku,nekako mi deluje slaba.Na lite koliko znam nezvanicno ima kunlun zastitu,a sad ne vidim sto ne bi imao i ovaj flagship model.Mislim da cu da stavim hidrogel foliju,jer mi se ona pokazala kao najjbolja do sada.Bar zadnjih 4 god.

Aliexpress...
Narucio sam ove dve maske, staklo i ovu foliju hydrogel pa cemo vidjeti sta je najbolje

Prilozi

• Screenshot_20231212_083924_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_20231212_083924_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    118.5 KB · Pregleda: 15
  • Screenshot_20231212_083849_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_20231212_083849_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    110.8 KB · Pregleda: 15
  • Screenshot_20231212_083802_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_20231212_083802_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    115.8 KB · Pregleda: 15
  • Screenshot_20231212_083723_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_20231212_083723_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    96.1 KB · Pregleda: 16
Kad sam video da ima foliju, ne razmišljam o staklu, nekako je to skroz drugi feel pod prstima, jer su sva stakla nekako, kao po ogledalu da vučem prste...
Ne stavljam telefon sa ključevima, naručio nilkin cam shield masku
To će mu biti sve od zaštite...

Kad sam video da ima foliju, ne razmišljam o staklu, nekako je to skroz drugi feel pod prstima, jer su sva stakla nekako, kao po ogledalu da vučem prste...
Ne stavljam telefon sa ključevima, naručio nilkin cam shield masku
To će mu biti sve od zaštite...
Jel je i kod tebe ultra tanka original folija.Meni je skroz klizava i brzo se skroluje po ekranu,ne zapinje nigde...?

Ne vidi se, jedva sam provalio da je tu...
Bitno da je ima, tako da nokti ne prave mikro ogrebotine...
Staklo već 4 godine ne nosim
Samo isključivo nilkin maske, sa uzdignutim ivicama.
S20 je padao x puta i nista sa ekranom
Al kad je pala šolja sa kafom i flašica od kisele, e tad je puko ekran.
Tu nikakvo staklo ne bi pomoglo...

Ne vidi se, jedva sam provalio da je tu...
Bitno da je ima, tako da nokti ne prave mikro ogrebotine...
Staklo već 4 godine ne nosim
Samo isključivo nilkin maske, sa uzdignutim ivicama.
S20 je padao x puta i nista sa ekranom
Al kad je pala šolja sa kafom i flašica od kisele, e tad je puko ekran.
Tu nikakvo staklo ne bi pomoglo...
I kod mene se ne vidi,ali sada se vidi.Nesto sam cackao i tu je.Ultra je tanka

Klinac mi zveknuo telefon autićem i pocepao foliju. Sad je krenuo da se zavlači vazduh.. gde ste rekli da ima neka neprimetna folija ili gel, kao što je ova fabricka

U vecini radnji, imas neku jeftiniju, od hiljadu, dve, i skuplju 50plus evra. Ja uzeo jeftiniju, ok je

Nazad
Vrh Dno