Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Naravno, rado bih doplatio u kešu za malo bolji uređaj. Čim stigne papirologija, idem u poslovnicu da se dogovorim.

• Like
Reagovanja: uji
Nakon silnih radova, imamo poboljšanje da ne možemo da vidimo listinge šest meseci unazad. Ja vidim samo oktobar, kako preko weba, tako i preko aplikacije... Listing mi zatreba jednom u par meseci, ali nema! Bravo stručnjaci iz A1 👏

Nakon silnih radova, imamo poboljšanje da ne možemo da vidimo listinge šest meseci unazad. Ja vidim samo oktobar, kako preko weba, tako i preko aplikacije... Listing mi zatreba jednom u par meseci, ali nema! Bravo stručnjaci iz A1 👏
Pa ko je rekao da kod njih rade stručnjaci? Msm generalno mobilni operateri ne mogu da nađu stručnjake. Nego kursadzije kojima eto neko plati da malo obuče se oko mogućnosti setovanja opreme i slično sto rade. Dobro dosao u 21. Vek gde ljudi jos misle da ima programera i da će veštačka inteligencija da zameni one "koje ama ha i ne postoje"
It telekomunikacije i slične oblasti su ti najveća prevara odoka. Bazirana na lenjosti korisnika...
Tako da nema tu nekog pametovanja prevelikog...

Kod mene je vidljiv samo listing za poslednji mesec u njemu samo odlazni saobraćaj. Je l samo odlazni i kod drugih mob operatera?

20 dana kako je završen prenos u A1, još ne mogu da mi aktiviraju VoLTE. 100 puta sam zvao cc, te videće, proveriće, javiće, preneće, evidentiraće, i tako u krug. Poražavajuće😞. Nažalost, mi trenutno nemamo operatera koji je iole vredan našeg poštovanja i naših para.
I malopre konačno uključili VoLTE. Niti sam ih zvao niti bilo šta, jer već sam bio digao ruke. Iznenada stigla sms poruka . Međutim, nije hteo da proradi sam od sebe, ni paljenje/gašenje ni restart telefona, ništa nije pomoglo. Tek kad sam izvadio karticu i stavio je u svoj telefon je proradilo. Vratio karticu u ženin telefon i radi.

Mene se odvalili u roamingu iako sam koristio službenu karticu za data. Posle toga sam poslao mail:
"U skladu sa članom 114 Zakona o elektronskim komunikacijama, zahtevam da se za moj broj XXXXXXXX postavi ograničenje da ukupan mesečni račun ne može da pređe 3000 (tri hiljade) dinara, uključujući sve pretplate i ostale troškove koji mogu da se nađu na računu."
I dobio sam odgovor da je to ograničenje postavljeno. Ne dajte da vas lažu da ne može. Tražite napismeno, ako odgovore da ne može, samo prosledite Ratelu.
Nisam bio svestan da je član 114 (i gomila drugih) izbačen/zamenjen prošle godine, tako da ipak mogu da odbiju zahteve za ograničenje računa. Stvarno se krećemo u "pravom" smeru :(

Pozdrav svima,da li neko mozda moze da mi kaze u cemu je problem?
Zbog jednog racuna sam iskljucen,istog momenta sam platio u menjacnici,ali su mi iz A1 rekli da se moze cekati i po par dana,otisao sam u poslovnicu i platio opet isti racun,dva brija su mi ukljucena a jedna nije,kada pokusavam da pozovem kaze da je odlazni saobracaj trajno suspendovan.Mogu da saljem sms ali da zovem ne mogu,zvao sam ih nemaju objasnjenje vec kazu da su proslediki dalje,isao sam u poslovnicu i isti odgovor sam cuo uz dodatak da to nikad nije cula da se nekom desilo.Da li neko mozda zna o cemu se radi.Hvala i prijatno vece svima.

Moraces da sacekas jutro da dodju "tehnicari" na posao, imas srece sto nije vikend...

Moraces da sacekas jutro da dodju "tehnicari" na posao, imas srece sto nije vikend...
To su mi sad poslednji put rekli :) hvala na odgovoru.
Sacekaj do sutra, osim ako nisi nabio milion dinara odjednom, verovatno je sistemska greska.
Bio je racun 8 i nesto i platio ga dva puta,tj pretplatio se za sledeci mesec,a svakako imam neogranicneo minuta i neta,sva tri broja su na meni ,tako reci ovaj je prvi pa sam naknadno jos ta dva uzeo,sve je bilo ukljuceno i sad sve upaljeno sem mog :).Takodje hvala na odgovoru.

Probelm resen bez ikakvog objasnjenja kako se i zasto to desilo,ali koga god sam pitao prvi put cuje za to,ako je neko imao slicno iskustvo ili mozda zna sta je nek podeli iskustvo :) .

Zvah tog nekog akvizitera za 50% popusta na neo neo, kaže mora on da dođe do mog oca fizički, u drugi grad, pa mu nije zgodno i sad treba da čeka neko vreme dok ne vidi kad može. Jel tako bilo svima, ili da probam da nađem nekog drugog? Ako neko ima nekoga kome to nije bio uslov, neka piše na pm.

Zvah tog nekog akvizitera za 50% popusta na neo neo, kaže mora on da dođe do mog oca fizički, u drugi grad, pa mu nije zgodno i sad treba da čeka neko vreme dok ne vidi kad može. Jel tako bilo svima, ili da probam da nađem nekog drugog? Ako neko ima nekoga kome to nije bio uslov, neka piše na pm.
Мора лично да се потпише уговор и преузме картица. Нико неће смети другачије да закључи уговор са корисником.

Da,morao on da dodje da bi se potpisao ugovor i da donese karticu. Mada ako se desi da se br prebaci u npr. petak a agent dolazi u ponedeljak,mozes da odes do njihove poslovnice za zamensku karticu.

Zvah tog nekog akvizitera za 50% popusta na neo neo, kaže mora on da dođe do mog oca fizički, u drugi grad, pa mu nije zgodno i sad treba da čeka
Moguće je da taj agent želi da sebi doda novog klijenta, ali moguće je da postoji neki agent baš iz tvog grada ko bi ti to obavio brže. Međutim, ako si se već dogovorio, onda je verovatno bolje da ostaviš to tako.

Pa ne znam jesam li se dogovorio, kaže zvaće u ponedeljak - utorak da javi kad može da dođe (treba da pređe 100km).

Drugu istice yetel ugovor, hoce da predje u a1 na neo neo na 24 meseca, uz telefon. Da li se moze dobiti bolja ponuda od zvanicne, odnosno 3990 tokom svih 24 meseca?

Ma jel moze operater da produzi ugovor po automatizmu? Supruga ubedjena da mogu iz A1 da joj produze automatski ugovor ako ona nepozove ili neode u poslovnicu

Па уговор наставља да тече аутоматски али уговорна обавеза је завршена и ако је имала неке бенефите, губи их.

Postoji li neka ponuda u A1 druga od one koja je istaknuta na netu? Razmisljao sam da uzmem redmi note 12 pro ili neki u klasi uz neo24 koji reklamiraju, ali me nisu bas nesto odusevili uslovi na sajtu.

Ja otišao u virtualnu, nudi mi samo 6 meseci po 1000 i 18 po 1900, da li će da se jave, nevezano za to naručivanje, sa promocijom za 24m 1225?

Ma sve trce da ti se jave za tu ponudu.Za to ces morati malo da se pomucis.

Da li je neko uspeo da potrosi ovih 40gb po punoj brzini? Zanima me koliko je upotrebljiva ta brzina posle tih 40 po punoj brzini...

Nazad
Vrh Dno