Šta je novo?

Xbox Series X / S

Probao sam sad da uzmem preko turske. Izbaci gresku svaki put. Change your store region. A prodavnica je turska. Ima li neka fora posebna ili nece da moze?

Probao sam sad da uzmem preko turske. Izbaci gresku svaki put. Change your store region. A prodavnica je turska. Ima li neka fora posebna ili nece da moze?
Isprati korake opisane u postu. Proveri jel ti MS account koji koristiš ima tursku adresu.

Isprati korake opisane u postu. Proveri jel ti MS account koji koristiš ima tursku adresu.
Znam to sve. Turska je adresa, uzimam game pass turski normalno. Ali kad pokusam ubisoft+ izbaci mi to.

Da li se može uzeti Ubisoft+ bez Xbox Game Passa? :)
Ako hoćeš po ceni iz Turskog/Argentinskog stora, bez pristupa store na konzoli ne može. Ne isključujem da postoji neki workaround za PC(VPN, plaćanje preko Paypal i sl.), nije mi poznat.
Izgleda svaki put kad promene ponudu igara na popustu, ubace jednu igru sniženu 90%, ovo je fenomenalna cena za Dead Space Digital Deluxe Edition

Screenshot 2023-12-09 012029.png

pozdrav kupio sam series s i dobio 3 meseca ultimate gamepass,kada sam setapovo konzolu dobio sam opciju da aktiviram ta 3 meseca ali sam išao skip for later,sada nemogu da je nađem,pokazuje mi samo običnu pretplatu,šta raditi sad?

Čekaj, meni se čini da Ubisoft+ ne radi na Sony PlayStation? :unsure: Ili radi a ja nisam dobro shvatio. Znam da je Ubisoft+ povezan nekako sa Xbox-om? Ili nije?... O čemu se radi?
Jel na Xbox temi pitaš da li radi Ubisoft+ na PlayStation-u?
Ubisoft+ ne postoji kao servis na PSN-u.
Postoji Ubisoft Classics koji dolazi u sklopu PS+ Extra i Premium pretplate. Ne obuhvata istu biblioteku igara kao Ubisoft+.

Jel na Xbox temi pitaš da li radi Ubisoft+ na PlayStation-u?
Ubisoft+ ne postoji kao servis na PSN-u.
Postoji Ubisoft Classics koji dolazi u sklopu PS+ Extra i Premium pretplate. Ne obuhvata istu biblioteku igara kao Ubisoft+.
E ne znam života mi... Čuo sam da je Ubisoft zamutio nešto sa Microsoftom to oko supskripcije... Nije važno... Važno je da znam da Ubisoft+ mogu nezavisno da uzmem par meseci i odigram neku igru od njih, tipa Mirage.

Sad sam baš probao i preko Xbox-a se pretplatio na Ubi+ kod Turaka, oko 5 evra mesečno (vizom, sve bez problema, kao i kupovina igara).Taman da odigram Avatara, novi AssCreed i možda još nešto pa ću da otkažem kroz mesec dana.

Poslednja izmena:
Preko koji sajtova najcesce uzimate game pass i na sta da obratim paznju? Koliko sam shvatio proces kupis pass, preko vpn izaberem arg/tur/nesto trece i ukljucim kljuc?

Ja plaćam GPU direktno preko store-a na konzoli, mesečno se obnavlja pretplata.

Mislim da je još uvek jeftinija varijanta kupiti 12 meseci Game Pass live gold gift card, preko sajtova kao što su turgame, eneba, g2a... zatim izvršiti konverziju u GPU. Kodovi i konverzija bi trebalo da mogu direktno na konzoli bez vpna, ili na pc-u sa vpn-om.

Mislim da je još uvek jeftinija varijanta kupiti 12 meseci Game Pass live gold gift card, preko sajtova kao što su turgame, eneba, g2a... zatim izvršiti konverziju u GPU. Kodovi i konverzija bi trebalo da mogu direktno na konzoli bez vpna, ili na pc-u sa vpn-om.
Live gold beše isto ide 3:2 kao Core?

Da, mislim da je isto. Na Core sam i mislio, Live gold gift cardova vise ni nema.

Vrh Dno