Šta je novo?

AOC Q3279VWF VESA drzac

To je i moja logika.
Slične imamo na poslu, ne mogu da provalim koja je to zapravo marka (nema nikakve oznake) i radi vrlo solidno, ali su ekrani manji nego ova grdosija :D

Ako nekog zanima težina monitora sa postoljem, upravo izmerena je 6,8kg.

model koji si prvobitno okacio se zavrsava sa 01 oznakom :) i njegova spec je, 05 je vec druga prica on je za vece monitore

1701973047104.png

Zdravo svima,ima li nekog nakon 2 godine da ima informaciju gde se mogu naći konverteri Vesa i koji model konvertera? AOC Q3279VWFD8 . Model na kome se skida metalni vrat,i nema potrebe za otvaranjem kucista.

Zdravo svima,ima li nekog nakon 2 godine da ima informaciju gde se mogu naći konverteri Vesa i koji model konvertera? AOC Q3279VWFD8 . Model na kome se skida metalni vrat,i nema potrebe za otvaranjem kucista.
Javi se ako ti je potrebna štampa/ugradnja :)
Ja koristim godinama već 3d odštampan, bez greške.

I inace mnogo je veca budzevina taj drzac na kome ne otvaras monitor nego kada ga otvaras.

ide ali mi je veca budzevina nego kada otvoris monitor i jos je malo nepkaticnije posto je velika budza. Garancija ti je istekla na monitor vrv tako da nema zasto da ga ne otvoris nije da nije cimanje ali nije ni strasno otvoriti.

ide ali mi je veca budzevina nego kada otvoris monitor i jos je malo nepkaticnije posto je velika budza. Garancija ti je istekla na monitor vrv tako da nema zasto da ga ne otvoris nije da nije cimanje ali nije ni strasno otvoriti.
Pričamo o ovoj verziji jel?

Prilozi

• 20250720_225202.jpg
    20250720_225202.jpg
    137.8 KB · Pregleda: 8
Vrh Dno