Da, samo Ukrajina.Argentina nedostupna? Samo UK
Ja isključivo pričam o prošlom poskupljenju, ne o 2022. godini općenito. Ali okej, u pravu si.Pričam o family planu koji je bio manje od 200 dinara!
119 ARS je bio individualni
![]()
Post in thread 'Youtube Premium [Family plan] (Pravila u prvom postu)' https://forum.benchmark.rs/threads/...lan-pravila-u-prvom-postu.481098/post-6711215
UrbanVPN radi za UA isto.Postoji li mogucnost da me neko doda u familioju ? Argentina , moze i Ukranija
@S03 reci mi da li moze da se koristi VPN.lat ili moraju ovi placeni VPN ovi ?
Meni je ponisteno poskupljenje.Sa 1560 ARS vracena cena na 699. 🙂
Google LLC has canceled an upcoming price change of your subscription "YouTube (YouTube Premium Family)". The subscription price will remain 2.8$/month.
Bice da testiraju za sada kao sto je i netflix radio, kasnije ce da uvedu zabranu deljenja za sve zemlje.Pogledajte prilog 417048
Source: Reddit
Pretpostavljam da uvode nešto slično kao Spotify Family, tj. adresa svih članova se mora poklapati, ali u praksi ne prate da li su svi stvarno na istoj lokaciji?
Nema UA godišnji plan. Jako mali broj država ima godišnju pretplatu na YouTube Premium. To su:Koliko vidim UA je mesecna varijanta.
Samo VON i bilo koja kartica?
Isto, naplaceno 468din i nisam dobio email da vracaju na staru cenu.Isto sam preko ARG međutim ništa mi nije stiglo da ostaje stara cena, čak je danas skinuto 4.22e za family. Čudno da nije svima isto.
Pa svima je tako, tj. nikome ne vraćaju staru cenu.Isto sam preko ARG međutim ništa mi nije stiglo da ostaje stara cena, čak je danas skinuto 4.22e za family. Čudno da nije svima isto.
Trolaju vas...Imate par postova iznad da je ljudima otkazano najavljeno poskupljenje family plana u ARG.
Meni naplata ide 13og, nisam dobio mail da otkazuju…
I ja sam dobio mail o poskupljenju naravno, i u aplikaciji i dalje stoji obaveštenje.Uglavnom poskupljuju, ne vraćaju stare cene. 😂
(10:20) EDIT: mislim da sam dobio e-mail i obaveštenje preko YouTube aplikacije gde se najavljuje poskupljenje. S obzirom da sam mesečni pretplatnik (Turska) pretpostavljam da sam mogao da odbijem da dalje plaćam, jer je to bilo ponuđeno kao mogućnost, tj samo obaveštenje je bilo sa pitanjem da li prihvatam poskupljenje ili ne.

Ako je tako onda ima posla za admine da se isti pociste sa teme.Trolaju vas...
Na netu nema niti jedne jedine informacije da se poskupljenje ukida. Na YouTube temi na Redditu koja ima 1.100.000 članova, niko nije prijavio da mu se poskupljenje ukida (a ljudi tu inače svaku sitnicu javljaju).
I ja sam dobio mail o poskupljenju naravno, i u aplikaciji i dalje stoji obaveštenje.
Pogledajte prilog 417573
Google LLC has canceled an upcoming price change of your subscription "YouTube (YouTube Premium Family)". The subscription price will remain 2.8$/month.Ne izmišljaju ljudi, nego piše da će biti povećanje cene sledeći mesec i kad dodje sledeći mesec cena ostane ista i o tome pričaju
MožešЈедно глупо питање. Купио сам YT Премиум преко УА, да ли сад могу у апликацији да вратим локацију на Србију или US да ми не искачу украјински видео снимци са ратишта?
Opet lupetaš i ložiš ove ljude da neko ovde laže!Pa svima je tako, tj. nikome ne vraćaju staru cenu.
Kao da je Google otkazao poskupljenje i da će cena ostati ista. Plus sto Google ne bi naveo cenu u USD za ARG/TR nalog
Ne izmišljaju ljudi, nego piše da će biti povećanje cene sledeći mesec i kad dodje sledeći mesec cena ostane ista i o tome pričaju
Google LLC has canceled an upcoming price change of your subscription "YouTube (YouTube Premium Family)". The subscription price will remain 2.8$/month.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari