- Učlanjen(a)
- 18.12.2013
- Poena
- 1,145
Zasto mislis da nece? Ja apsolutno ocekujem 30fps-a kako za GTA6 tako i za njihove ekskluzive/rimejkove...Samo se plasim da ne posegnu sa 30FPS verzijom kao sto su prvi put i sa GTA5 i RDR2. Onda zaista treba cekati 2025tu i 5000 seriju karti.
Sta god nam vec budu servirali od novih ekskluziva, sem ako ne planiraju da ova cela generaciju bude pustena niz vodu zarad rimejkova/remastera igara kojima to i nije potrebno....
Posle ce dodatno da izbace "poboljsanu" verziju koju ce da naplate 20ak dolara/evra...
Sto se konzole tice...
Zasto Sony vec sada polako tempira sa PS5pro glasinama o launch-u za (verovatno) kraj sledece godine i polako se provlaci prica kako trenutni hardver ispod haube PS5-ice nije dovoljan da pogura predstojece ekskluzive (samo pitanje koje jer je ovo trenutno zivi ocaj) tj sequele koje ocekujemo...
Mislim da je DF bas pricao o tome u nekom od skorasnjih podcasta neposredno pre ili posle launcha PS5 slim verzije. Uradili su ga sa jos jednim ili dvojicom likova sa nekog drugog kanala.
PS5 nam u stvari nekako dodje kao PS4 pro koji smo trebali da dobijemo, dok je u stvari PS4pro trebala da bude launch verzija konzole jer je sam launch hw PS4rke u startu bio poprilicno zastareo i to prevashodno zbog stanja u kom se AMD tada nalazio odnosno sta je mogao da pruzi Soniju u tom trenutku...
Sto se PC harvera tice mislim da ni 5000/8000 serija kod oba tabora nece moci da vozi sa svim nasviranim na ultra u stabilnih 60fps-a u 1440p, cak i sa DLSS/FSR pricom...
Poslednja izmena: