- Učlanjen(a)
- 03.11.2008
- Poena
- 1,205
Ni ne znas koliko si u pravu.Ovi ananas vaučeri više utiču na broj novih članova benchmark foruma nego na promet samog ananas-a. 🙂
Od kada su krenuli vauceri, svi grafikoni statistike poskocili
Ni ne znas koliko si u pravu.Ovi ananas vaučeri više utiču na broj novih članova benchmark foruma nego na promet samog ananas-a. 🙂
Morate ih sponzorisati, bar im dajte besplatan baner na forumu. 😁Ni ne znas koliko si u pravu.
Od kada su krenuli vauceri, svi grafikoni statistike poskocili![]()
Mastercard snosi ako ne sve onda deo troškova vaučeraNeko mi rece negde procitao/cuo sta li , da Ananas posluje u minusu i to ozbiljnom ali im je cilj da se izreklamiraju i psotanu dominanti na ovim prostorima.
Ne vidim logiku da stvar koju prodavac snizi ti vaucerom snizis dodatno.
One vaucere 50 i 70 su oni sponzorisali tj. dotiraju razliku?Mastercard snosi ako ne sve onda deo troškova vaučera
Malopre mi stigao mail od Ananasa
M.2 disk od PC Practic-a bi trebalo danas da bude isporucen
Pogledajte prilog 416199
Znaci ne trositi preostale vaucere na SSD od SparkaNaravno. Spark mi je otkazao više SSD-ova ove nedelje, uključujući Asus TUF 1TB, koji izgleda da niko na ovoj temi nije uspeo da kupi.
Da, i ja to očekujem s obzirom da je Mišković svojevremeno tako nešto već uradio sa bankom, osiguranjem i Maxijem. Uostalom videćemo!Ma da zagrabe najveći deo tržišta, naprave dominantan (monopolski?) položaj i prodaju za dobre pare Amazonu. Verujem da je to plan.
Napisao sam sinoć da su mi otkazali Asus TUF, ali ja sam imao dva poručena (jedan poručen pre 5-6 dana - i otkazan, a jedan od tipa juče ili prekjuče). Za ovaj drugi se pojavilo danas da je spakovan 🤣 Oba sam inače kupio sa vaučerom 1500, nisam imao 2500, tako da mi nije veći vaučer otkazan, a manji ne.Naravno. Spark mi je otkazao više SSD-ova ove nedelje, uključujući Asus TUF 1TB, koji izgleda da niko na ovoj temi nije uspeo da kupi.
Da, evo i kod mene piše da je spakovan. Najzad.Napisao sam sinoć da su mi otkazali Asus TUF, ali ja sam imao dva poručena (jedan poručen pre 5-6 dana - i otkazan, a jedan od tipa juče ili prekjuče). Za ovaj drugi se pojavilo danas da je spakovan 🤣
Jedna narudzbina po gumi sa 4 vaucera?Meni su u ovoj turi sa vaucerima stigle 4 gume (sve posebno narucene) i mikrotalasna. Sve su bile prilicno povoljne cene, pomislio sam da ce ih i otkazati, ali sve se zavrsilo kako treba.
Ako pise "Porudžbina je preuzeta od strane kurira" je do CE, u ostalim slucajevima je do ananasa...Ja vise nemam strpljenje za ove iz CE, jel moguce da evo tacno nedelju dana cekam posiljku i nista. Ovo je prvi i poslednji put da narucujem na Ananasu.
Koja mikrotalasna?mikrotalasna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari