Jacobs espresso 10Uzeli na kraju
NESPRESSO Inissia Black D40-EUBKNE4-S.
Sad samo da nadjemo dobre kapsule.
+1 za Jacobs 10 ali verovatno neće svakom odgovarati (jači ukus i izražen body) i treba probati i ostale proizvođače pa ko se gde nađeUzeli na kraju
NESPRESSO Inissia Black D40-EUBKNE4-S.
Sad samo da nadjemo dobre kapsule.
Kingrinder k4, po meni, najbolji mlin u toj klasi.Neki mlin, nov do 100e?
Pišite još malo o tim kapsulama, spremam jedan shorts specijalno za vas, od nas sa dosta manjim budžetom za kafu.![]()
Nije mi bas najjasnije sta ti se tačno dešava.Evo ih i prvi problemi sa polovnjakom gaggia style, odradio mu ciscenje sa limuntusom. Sve je funkcionisalo kako treba, medjutim posle gasenja i ponovnog paljenja kako bi se prva kafa napravila voda ide kroz glavni ventil ali nece da prodje kroz portafilter. Samo ga napuni i voda izlazi na sve strane. Presede mi prva kafa 😁
Ni meni nije sasvim jasno, ali s obzirom da je nakon descalinga, izgleda mi kao da se sito tusa zacepilo otpusenim kamencem...Nije mi bas najjasnije sta ti se tačno dešava.
Koje sito koristis? Ako je za single (jednu kafu) moras stavljati onaj gumeni umetak.
Nisam siguran za Nis, ali za dostavu mogu preporuciti Indijanu, Apa Roasters, Malu Radionicu Kafe...Pržionica neka, Niš, preporuka? Od koga uzimate svezu kafu.. ili nebitno može i nešto van Niša.
Polako.Evo ih i prvi problemi sa polovnjakom gaggia style, odradio mu ciscenje sa limuntusom. Sve je funkcionisalo kako treba, medjutim posle gasenja i ponovnog paljenja kako bi se prva kafa napravila voda ide kroz glavni ventil ali nece da prodje kroz portafilter. Samo ga napuni i voda izlazi na sve strane. Presede mi prva kafa 😁
u 200 kinti da je zaglavio kamenac?Ne mora da znači da je u kvaru aparat. Ovde ima nekoliko postova sa novom Vivom
Ne kupuj novi koji košta 2/3 aparata. Ta kukica ti i ne treba. Treba da se fiksira ceo mehaniza i portafilter. Imam video kako izgleda modifikovani portafilter. Javi mi se na PM, kasno popodne ili predveče.Сада јурим да купим нови портафилтер
Zavrnut je do kraja, prvo je voda izlazila pis*kila van portafiltera a bez njega kada pustim isla je normalno u soljicu. Kontam reko nisam dobro zategao portafilter, ali sada nece da krene uopste voda, samo radi pumpa. A kada se pusti na ventil za paru izlazi voda kroz nastavak za mleko. Osecam da je prepun kamenca i da kada se pokrene negde zaglavi. Izgleda da ce biti vracen vlasniku, pa neka on resava kako hoce. Mlracu nov na kraju da uzmem, iako sam mislio da cu fino proci posto za 4500 rsd bas pristojno izgleda.Polako.
Kako izlazi voda bez portafiltera? Da li si dobro zavrnuo ventil paru
Ono što je meni poznato :Pržionica neka, Niš, preporuka? Od koga uzimate svezu kafu.. ili nebitno može i nešto van Niša.
Koju kafu koristis? Moguce da je previse sitna.Zavrnut je do kraja, prvo je voda izlazila pis*kila van portafiltera a bez njega kada pustim isla je normalno u soljicu. Kontam reko nisam dobro zategao portafilter, ali sada nece da krene uopste voda, samo radi pumpa. A kada se pusti na ventil za paru izlazi voda kroz nastavak za mleko. Osecam da je prepun kamenca i da kada se pokrene negde zaglavi. Izgleda da ce biti vracen vlasniku, pa neka on resava kako hoce. Mlracu nov na kraju da uzmem, iako sam mislio da cu fino proci posto za 4500 rsd bas pristojno izgleda.
Nisam jos do kafe stigao nazalost. Posle ciscenja na prazno bez kafe voda nece da krene. Kao da se sav moguci kamenac pokrenuo i zapusio. Da je koristio cesmovacu je evidentno.Koju kafu koristis? Moguce da je previse sitna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari