pajser.china
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.01.2013
- Poena
- 195
Baš tako, preletači bez fona imaju 6 meseci za din samo u Neo23 Joy
Aha. Tnx. Onda su me častili 6 dana! 😀Nemas jer si uzeo fon. Da nisi,dobio bi popust.
Na dve godine, to ti je skuplje od Neo Neo za 1250, a imaš manje...Podnešen zahtev za prelazak iz mts u a1, i dalje važi promocija za neo 23 joy 6 meseci po dinar, do kraja meseca.
Dali karticu, kažu kada dobijem sms "dobrodošli u a1" da odem kod njih da aktiviraju. Inače, potvrdili da nešto zeza aplikacija i da "intenzivno rade na sređivanju"...
Valjda se nisam z... (govorim kroz prizmu usluge koju daju)
Nadam se da si dobro prosao, posto i ja razmisljam da predjem iz mts u A1. Jedini problem koji sam ptimetio kod A1 je da posle ponoci kao da smanje signal. Na istom mestu preko dana je signal pun tj oko -78 dBm a uvece posle 00h signal padne na -108dBm. I tako par veceri. Mislim da tako smanjuju protok ili bazna stanica smanji jacinu rada. Ne znam koga bih mogao da pitam da li to planski rade nocu da bi stedeli i struju baznih stanica a i protok na internetuNije upalilo to neo neo, kao i ova promocija je istekla, ali eto važi do kraja meseca. Ista priča u 2 poslovnice. Iskreno, svejedno mi je, videću možda ponude bolje iz mtspa odustanem
Ovo sam primetio i ja. Zanimljivo je da dok sam bio u Globaltelu nije bilo smanjenja protoka nakon ponoci (ista bazna stanica) sad sam na A1 mrezi i umesto 4G+ uvek je smanjena brzina na 4G. Ne znam zasto se to desava i zasto smanjuju protok u A1Nadam se da si dobro prosao, posto i ja razmisljam da predjem iz mts u A1. Jedini problem koji sam ptimetio kod A1 je da posle ponoci kao da smanje signal. Na istom mestu preko dana je signal pun tj oko -78 dBm a uvece posle 00h signal padne na -108dBm. I tako par veceri. Mislim da tako smanjuju protok ili bazna stanica smanji jacinu rada. Ne znam koga bih mogao da pitam da li to planski rade nocu da bi stedeli i struju baznih stanica a i protok na internetu
Proveri posle ponoci, testiram radi sebe i prelaska. Tada i one crtice sa 4 kad je pun signal kod mene budu na dve. Slikacu i nocas na istom mestu samo posle ponociEvo upravo proverio brzinu na onoj prepaid kartici - isto kao i danas oko 110/25
Da ne ispadne da sam lagao... ne znam u cemu je fora, isto mesto samo drugo vreme. I tako svako vece. A taman sam se ponadao da nisam u pravu, kad ono...Nema razlike, ni u jačini signala, ni u brzini neta, verovatno zavisi do lokacije
Rade DSS testiranja. Na B3 i B1. I na pojedinim stanicama ugase za 4G.Ovo sam primetio i ja. Zanimljivo je da dok sam bio u Globaltelu nije bilo smanjenja protoka nakon ponoci (ista bazna stanica) sad sam na A1 mrezi i umesto 4G+ uvek je smanjena brzina na 4G. Ne znam zasto se to desava i zasto smanjuju protok u A1
Lepo i strucno objasnjeno i to se desava zadnjih par meseci. I ne vidim pomak i da ista rade da to bude u normali u skorije vreme.Rade DSS testiranja. Na B3 i B1. I na pojedinim stanicama ugase za 4G.
A sto ti opadne signal jeste da te telefon prebaci na neku što ima sve Bandove odnosno na B20 postane preopterećenje. Pa iako je jak signal prebaci te na slabiju koja ima sve frekvencije. Ili je barem manja gužva. Vec dosta vremena smaraju. I samo na pojedinim baznim stanicama. Tako da te doslovno baca. Između 4G i 4G+ i naravno sama snaga je različita....
Baš bezveze - svakako zavisi od lokacije... Ali bilo bi najbolje da ovoga nemaDa ne ispadne da sam lagao... ne znam u cemu je fora, isto mesto samo drugo vreme. I tako svako vece. A taman sam se ponadao da nisam u pravu, kad ono...
Podnet jutros zahtev za Yettel prepaid, u roku od sat i po vremena (bez preterivanja) su me zvali iz A1 da ponude Neo Neo 50%. Zahvalio sam se ali nisam prihvatio jer mi odgovara kalkulacija iz Yettela i prelazak na postpaidVelika verovatnoća da će te pozvati i ponuditi neo neo za 1225 din 😉
Dve zvezdice znače svi operateri, za jednu zvezdicu zaista mi ništa ne pada na pamet koje značenje ima, možda najbolje da pitaš korisničku podrsku.Zna li neko šta znači jedna, a šta dve zvezdice u listi poržanjh zemalja za roming za NEO23 Travel tarifu?
Ne, imas sistemsku zaštitu koja je boga pitaj koja. Isključivo u roamingu ručni izbor mreže po svaku cenu. Informacija je stsra nekih mesec dana. Ako sta nisu updatovali nema...Može li da se postavi limit na neo neo (1250) u nekom obliku za roming? Ako treba i da se doplati nešto nije problem
Najsigurnije je, a često i najjeftinije, da dokupiš Roming Net 1 za 799 din.Može li da se postavi limit na neo neo (1250) u nekom obliku za roming? Ako treba i da se doplati nešto nije problem
E ali i to mislim da nije rešenje. Sta ako se nakaci na mrežu koja nije partner za dodatak? Jel neće naplaćivati roaming. Ja mislim da hoće. Znaci manuelni izbor mreže opet mora.Najsigurnije je, a često i najjeftinije, da dokupiš Roming Net 1 za 799 din.
Ali to treba proveriti. Posebno za zemlje u tranzitu gde nema partnerske mreže. Pa te pusti po regularnim cenama i eto ti papazjanije. Trebalo bi proveriti ali ja se ne bi iskreno igrao ni u samoj zemlji gde ima roaming partner...Sto se tice neta u romingu, letos u Spaniji nije hteo da radi net ako nisi nakacen na partnersku mrezu.
Jedva sam provalio sta je u pitanju posto su radili pozivi i sms a net nece pa nece.
Zbog toga mislim da ako je aktivan dodatak za net internet ce raditi samo u partnerskoj mrezi.
Internet dodatak se odnosi na zemlju a ne na partnersku mrežu. Ako se na spisku zemalja nalazi i ta u kojoj si, nebitno je na koju mrežu se kači i ne može ti naplaćivati roamingE ali i to mislim da nije rešenje. Sta ako se nakaci na mrežu koja nije partner za dodatak? Jel neće naplaćivati roaming. Ja mislim da hoće. Znaci manuelni izbor mreže opet mora.
Po ovome ne bih rekao da se naplacuje po zemlji vec po mreži. A u većini zemalja nisu sve mreže već samo partnerske. Sto implicira dalje da ako se nakaci na drugu mrežu ne partnera. Da ce da bude papreno. Sad da rizikujem da se nece net upaliti ili konektocati na pogrešnoj mreži. Ne znači mi puno. Obećanje ludom radovanje....Kod A1 se dodaci odnose za odreðene mreže sa kojima A1 ima dogovor. U nekim zemljama su to svi operateri, a u nekim su to pojedini. Evo i liste operatera na screenshotu: Pogledajte prilog 415839
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari