Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ja sam uzeo Violetu 3 xxl pakovanja, mesećno se rasprodalo, a razlika je bila 1 din po peleni.

Sto ne poruči mesečno pakovanje kao kutiju, jel ti to nije povoljnije?

Kutija su pampers active baby, a ove su neke premium care.. Meni to sve isto ali zene...

I ove premium care imaju vece ali ove velicina 2 nisam nasao.
Nema veze, i ovo je super, 4000 za 5 pakovanja.

ako jos neko ima 2500 kod neka posalje da uzmem, blizanci su u pitanju pa duplo vise ide :LOL:

Posle maila u kojem pominjem inspekciju iz PC Practic su mi odgovorili da je disk raspoloživ i da će mi biti dostavljen kad ga Ananas poruči (trebuje) od njih. Čekam.

mi sada treba da poverujemo da ananas nije trebovao od njih 5 dana porudzbinu? ne znam kako zasto cemu takve izjave prodavaca. naplatilo ananas proizvod i nije trebovao bas od njih? hah. neozbiljna firma.
iz iskustva sa ananasa, koje svi realno imamo ovde, a u pitanju su po desetine narudzbina i vise godina kupovine, ima prodavaca koji hoce i umeju da rade a ima i onih koji veze nemaju a mozda su i lenji tj mrze svoj posao.

meni ljudi poslali paket za manje od 24h od narucivanja i to 10ak razlicitik artikala. dok 2 prodavca ne mogu da se sastave sa po 1 artiklom i odmaknu dalje od prvog koraka tj porudzbina je kreirana tj nisu je ni takli a pitanje je da li su svesni da imaju porudzbinu. i sada treba da krivim ananas. ananas verovatno automatski prosledjuje proudzbine svim prodavcima. sigurno ne salju telegrame.

Sve dostavljeno u ovih desetak dana što je naručeno...Sve pohvale za ananas,čak je i Djak ispoštovao sve brzinski.

Posle maila u kojem pominjem inspekciju iz PC Practic su mi odgovorili da je disk raspoloživ i da će mi biti dostavljen kad ga Ananas poruči (trebuje) od njih. Čekam.
Ako je PC Practic toliko pogubljen što se tiče procedure između njih i Ananasa, možda je bolje da otkažem ovaj dehidrator što poručih od njih i da poručim iz druge radnje dok još rade kodovi za popust...

Neko je spominjao Gasiks tiganje ovde u temi, ja prvi put cujem za njih, uzeo bi grill tiganj. Kakvi su ti Gasiks,deluju bas dobro, a u praksi?

mi sada treba da poverujemo da ananas nije trebovao od njih 5 dana porudzbinu? ne znam kako zasto cemu takve izjave prodavaca. naplatilo ananas proizvod i nije trebovao bas od njih? hah. neozbiljna firma.
iz iskustva sa ananasa, koje svi realno imamo ovde, a u pitanju su po desetine narudzbina i vise godina kupovine, ima prodavaca koji hoce i umeju da rade a ima i onih koji veze nemaju a mozda su i lenji tj mrze svoj posao.

meni ljudi poslali paket za manje od 24h od narucivanja i to 10ak razlicitik artikala. dok 2 prodavca ne mogu da se sastave sa po 1 artiklom i odmaknu dalje od prvog koraka tj porudzbina je kreirana tj nisu je ni takli a pitanje je da li su svesni da imaju porudzbinu. i sada treba da krivim ananas. ananas verovatno automatski prosledjuje proudzbine svim prodavcima. sigurno ne salju telegrame.
Ranije popodne sam pisao PC Practic-u. Uputili su me na podrsku Ananasa.
Malopre krenuo da pisem Ananasu vidim da se status porudzbine promenio na "Porudžbina je spakovana" .
Videcemo da li ce poslati...

Ja imam paradoks da mi je jedna porudžbina od pre 3 dana, pola A direct, pola Elementa. A direct je još uvek samo potvrđena, a ljudi iz Elemente su odmah u ponedeljak spakovali i poslali, City je danas isporučio. Tako da je definitivno do firme i njene ažurnosti. Ovi su brži i od Ananasa.

Nastavak sage o dostavi Ananas express-a:
posle pomeranja prvobitnog vremena za 5 sati stiže ponovo SMS da će pošiljka uskoro stići (bez ikakve najave telefonom). Istog trenutka proveren status - piše dostava neuspešna. Pretpostavljam da je kurira mrzelo da dolazi do mene pa napisao da nema nikog kod kuće.

Sta ispade na kraju, jel moze jedna kartica na vise naloga ili banuju?

Meni se danas desilo nesto sto bukvalno ne verujem i dalje.
Dve porudzbine sa otkupom su stigle i preuzete. Treca placena je stigao mejl da se pakuje, i posle sat vremena stize mejl da je preuzeta a niko mi nije ni urucio ni zvao...
Zovem podrsku Ananasa, javlja mi zena koja kao da je ispala iz Dzibutija, ne zna gde se nalazi, ne zna ni sta prica, pogubljena, neprijatna haos..na jedvite jade ona meni proveri
prema kodu ono, i njima pise takodje da je urucena, ista mi kaze videcu da prosledim podrsci i to je to..
Uzimam stvari u svoje ruke, zovem dostavu M&M kako vec, niko se ne javlja...zovem kurira koji je dostavio jutros paket jedan od ona dva, kaze covek nije imao drugi paket (inace iz M&M dostave su do sada najprijatniji ljudi sa kojima sam imao susret od svih kurirskih sluzbi) dobijam njihovu podrsku posle, zena kaze prema tom mom kodu i adresi da uopste nisu ni zaprimili nijedan paket. Na sajtu stoji da sam preuzeo...prosto da ne mogu da poverujem sta se desava..

Par kupona
500rsd - L4sj1fra , JDT0SyVv , QBU80vnR

Prvi put naručio sa Ananasa. Dve stvari, platio odjednom sa vaučerom 2500 dinara na kupovinu od 6000. Za jednu od dve stvari danas piše "Pokušana dostava, nema nikog na adresi. Pokušaćemo ponovo uskoro". Dostavljač City Express, ceo dan sam bio kući, niko nije dolazio i nijedan propušten poziv niti poruku nemam od kurira ili slično. Za drugu stvar i dalje stoji samo "porudžbina je spakovana". Nemam iskustva ni sa Ananasom ni sa City Expressom, kome da se obratim? Kako da proverim kada će ponovo biti pokušana dostava?
Tako je i meni pisalo juce, a niko me nije zvao, ali evo danas mi je stigao paket. Verovatno ce i tebi sutra.

@nenadwebivi
Da li je status porudzbina preuzeta ili porudzbina je urucena kupcu?
Ovo prvo znaci da je kurirska sluzba tek preuzela, a dostava ide 1-2dana posle ili kada dodjes na red.
Redosled statusa na Ananasu
    • Porudžbina je kreirana
    • Porudžbina je potvrđena
    • Porudžbina je u obradi
    • Porudžbina je spakovana
    • Porudžbina je preuzeta od strane kurira
    • Porudžbina je na dostavi
    • Porudžbina je uručena kupcu

Zar Ananas direkt ne salje brzo? Ja narucio 26.11. wireless tastaturu i za sad samo stoji status da je porudzbina potvrdjena.

Meni je Ananas direkt pošiljka naručena 13.11. stigla 21.11. tako da to ništa ne znači, kao ni ono procenjeno vreme isporuke.
Nije do kurira, jer je kurir doneo dan nakon što se status pošiljke promenio u preuzeto od strane kurira.

@nenadwebivi
Da li je status porudzbina preuzeta ili porudzbina je urucena kupcu?
Ovo prvo znaci da je kurirska sluzba tek preuzela, a dostava ide 1-2dana posle ili kada dodjes na red.
Redosled statusa na Ananasu
    • Porudžbina je kreirana
    • Porudžbina je potvrđena
    • Porudžbina je u obradi
    • Porudžbina je spakovana
    • Porudžbina je preuzeta od strane kurira
    • Porudžbina je na dostavi
    • Porudžbina je uručena kupcu
Status je Porudzbina je urucena kupcu...
Nadam se samo za ovo sto je kolega ispod mene napisao..

Prvo troje koje se jave, kao sto vec neko postavio uslov da su registrovani min. 3 meseca, plus dodajem min 500 postova... Saljem sutra 3 garantovana vaucera MC 2500/6000.

Kome ne odgovorim na pp-znaci da je zakasnio.

Zar Ananas direkt ne salje brzo? Ja narucio 26.11. wireless tastaturu i za sad samo stoji status da je porudzbina potvrdjena.
Ja isto 26. naručio nekog miša za 'iljadu i po, što je najgore ja budala se oslonio na onu tvrdnju da šalju sledećeg dana pa sam je poslao u paketomat u NS jer sam tamo poslom sutra i preksutra. Valjda ću uspeti da je otkažem u četvrtak popodne ako je do tad ne spakuju i da ponovo naručim sa dostavom za VŠ dok traje akcija.

Mada razumem, crni petak, sigurno im je paketa preko glave.

Ako otkažem porudžbinu, jer izgleda da nema ništa od nje, za koliko se vraća novac na račun?

Da bih napabričio 6000 za kupon, dodao neku glupost koja vuče poštarinu, šta će se desiti ako samo to otkažem i u kom trenutku, da sačekam malo?

Nece otkazati, bar meni nisu uradili kad sam to 2-3 puta uradio, a popust si zadrzao proporcionalno na sve artike.

Vrh Dno