Sto ne poruči mesečno pakovanje kao kutiju, jel ti to nije povoljnije?
Posle maila u kojem pominjem inspekciju iz PC Practic su mi odgovorili da je disk raspoloživ i da će mi biti dostavljen kad ga Ananas poruči (trebuje) od njih. Čekam.
Ako je PC Practic toliko pogubljen što se tiče procedure između njih i Ananasa, možda je bolje da otkažem ovaj dehidrator što poručih od njih i da poručim iz druge radnje dok još rade kodovi za popust...Posle maila u kojem pominjem inspekciju iz PC Practic su mi odgovorili da je disk raspoloživ i da će mi biti dostavljen kad ga Ananas poruči (trebuje) od njih. Čekam.
Ranije popodne sam pisao PC Practic-u. Uputili su me na podrsku Ananasa.mi sada treba da poverujemo da ananas nije trebovao od njih 5 dana porudzbinu? ne znam kako zasto cemu takve izjave prodavaca. naplatilo ananas proizvod i nije trebovao bas od njih? hah. neozbiljna firma.
iz iskustva sa ananasa, koje svi realno imamo ovde, a u pitanju su po desetine narudzbina i vise godina kupovine, ima prodavaca koji hoce i umeju da rade a ima i onih koji veze nemaju a mozda su i lenji tj mrze svoj posao.
meni ljudi poslali paket za manje od 24h od narucivanja i to 10ak razlicitik artikala. dok 2 prodavca ne mogu da se sastave sa po 1 artiklom i odmaknu dalje od prvog koraka tj porudzbina je kreirana tj nisu je ni takli a pitanje je da li su svesni da imaju porudzbinu. i sada treba da krivim ananas. ananas verovatno automatski prosledjuje proudzbine svim prodavcima. sigurno ne salju telegrame.
Ja imam paradoks da mi je jedna porudžbina od pre 3 dana, pola A direct, pola Elementa. A direct je još uvek samo potvrđena, a ljudi iz Elemente su odmah u ponedeljak spakovali i poslali, City je danas isporučio. Tako da je definitivno do firme i njene ažurnosti. Ovi su brži i od Ananasa.mi sada treba da poverujemo da ananas nije trebovao od njih 5 dana porudzbinu? ne znam kako zasto cemu takve izjave prodavaca. naplatilo ananas proizvod i nije trebovao bas od njih? hah. neozbiljna firma.
Moze.Sta ispade na kraju, jel moze jedna kartica na vise naloga ili banuju?
Tako je i meni pisalo juce, a niko me nije zvao, ali evo danas mi je stigao paket. Verovatno ce i tebi sutra.Prvi put naručio sa Ananasa. Dve stvari, platio odjednom sa vaučerom 2500 dinara na kupovinu od 6000. Za jednu od dve stvari danas piše "Pokušana dostava, nema nikog na adresi. Pokušaćemo ponovo uskoro". Dostavljač City Express, ceo dan sam bio kući, niko nije dolazio i nijedan propušten poziv niti poruku nemam od kurira ili slično. Za drugu stvar i dalje stoji samo "porudžbina je spakovana". Nemam iskustva ni sa Ananasom ni sa City Expressom, kome da se obratim? Kako da proverim kada će ponovo biti pokušana dostava?
Rrb0P2UN iskorišćen. Živ bio, hvala.Jos 2 komada MC 2500/6000
2osnrrpf
Rrb0P2UN
Status je Porudzbina je urucena kupcu...@nenadwebivi
Da li je status porudzbina preuzeta ili porudzbina je urucena kupcu?
Ovo prvo znaci da je kurirska sluzba tek preuzela, a dostava ide 1-2dana posle ili kada dodjes na red.
Redosled statusa na Ananasu
- Porudžbina je kreirana
- Porudžbina je potvrđena
- Porudžbina je u obradi
- Porudžbina je spakovana
- Porudžbina je preuzeta od strane kurira
- Porudžbina je na dostavi
- Porudžbina je uručena kupcu
Iz nekog razloga meni je propalo više kupona, ali čitam na pstory za ananas app da se ljudi masovno žale da "jede" kupone.
Ja isto 26. naručio nekog miša za 'iljadu i po, što je najgore ja budala se oslonio na onu tvrdnju da šalju sledećeg dana pa sam je poslao u paketomat u NS jer sam tamo poslom sutra i preksutra. Valjda ću uspeti da je otkažem u četvrtak popodne ako je do tad ne spakuju i da ponovo naručim sa dostavom za VŠ dok traje akcija.Zar Ananas direkt ne salje brzo? Ja narucio 26.11. wireless tastaturu i za sad samo stoji status da je porudzbina potvrdjena.
Podeljeni svi.Prvo troje koje se jave, kao sto vec neko postavio uslov da su registrovani min. 3 meseca, plus dodajem min 500 postova... Saljem sutra 3 garantovana vaucera MC 2500/6000.
Kome ne odgovorim na pp-znaci da je zakasnio.
Meni je vraćen novac za 3-4 dana.Ako otkažem porudžbinu, jer izgleda da nema ništa od nje, za koliko se vraća novac na račun?
Da bih napabričio 6000 za kupon, dodao neku glupost koja vuče poštarinu, šta će se desiti ako samo to otkažem i u kom trenutku, da sačekam malo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari