Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Inače, ne znam kako je kod vas, ali ja više ne vidim ono duugmence da pokrenem igru za dobijanje vaučera...

Edit: Vidim primetili smo u slično vreme.

Ili je privremeno ili je "Aktivacija traje do kraja novembra ili do isteka zaliha vaučera namenjenih za ovu kampanju" tako da.. sto je bilo bilo jeee
-ako je ovo drugo recite veliko hvala ljudima sa xxxx profila :D

Mene bi zanimalo da li je iko od vas dobio 10k vaucer (najveci), meni za konf fali jos cpu i imam 2500mc za to medjutim ako je neko dobio onda postoji neka mala sansa/nada pa da sacekam mozda mi se posreci (automatski bi to znacilo da za iste pare uzmem znatno bolji)

@r3ma i meni po drugi put otkazali sad a oglas idalje dostupan za narucivanje, obmana veka.
Ja sam dobio pre 15 dana.
Kure, ostavi nesto artikala na Ananasu i za ostale... Sve si pokupovao :D
Šta ću kad mi sve treba.
Šala.
Namenio sam da kupim nvme i drugi džojstik za PS5 i što se mene tiče u PS5 dodatke i periferije više neću ulagati...

vwZwHdEW 1500
ah2R1s0d 1500
prFQObn3 2500
s3cH66tm 2500

Hvala vam sto me zasmejavate od prošle godine.. Ja plačem od smeha kada ste aktivni na ovoj temi..
Da mi je neko pričao da su dečaci takvi kupoholicari ne bih verovala.. 😂😂.. Bless you!

Ja se od Ananasa izmedju ostalog opremio za slavu maksimalno...od slavskih klupa i stolova, čaša, tanjira, stolnjaka, vina. 50% i 70% vaučeri završili posao.

Još samo da ubace i pečenje ili pržene ribe za poručivanje uz neki vaučer i sve sam završio 😂 (šala)

Jos imam neke od 50% i 500din kome treba, neobjavljujem iz vise razloga a glavni je da onaj kome treba zapravo i dobije ispravan i nekoriscen kod

@holland meni je tu zapelo onomad, cak i zvali da potvrde iako je cifra bila ispod 5k

@holland skraceno cu odgovoriti sa NE, nije ovo tema za to pa da ne spamujemo

@SueLilly takodje nije tema za to ali idi na sliku kome saljes (ne klikces nego samo misem odes na sliku) izacice popup

Prilozi

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    121.1 KB · Pregleda: 81
@holland skraceno cu odgovoriti sa NE, nije ovo tema za to pa da ne spamujemo

@SueLilly takodje nije tema za to ali idi na sliku kome saljes (ne klikces nego samo misem odes na sliku) izacice popup
Ne znam ja nista to nije moj post.. 🤣🤣
Salim se, salim se.. Nisam izašla iz teme..nisam postavila pitanje..
No.. Hvala mnogo na izdvojenom vremenu i trudu.. Sve sam skontala..

Vec mi nedostaje onaj paketic 🤣

Dobio sam vaučer za 50% ali nemam link za robu. Da li je to izdvojeno kao i za 70%? Ako je izdvojeno, dajte link. Hvala!
p.s. vaučer je sa bencha

Inače možete da menjate ponudu tako što u linku samo promenite sa 5 na 7 ili obratno. 😁
Korisno je ko prati obe ponude, pošto bude povremeno nekih promena... No već 2 dana ne dodaju ništa novo, eventualno vrate nešto što je već bilo na ponudi a nije bilo dostupno.

Vec sam postavio link, i vec sam citirao "Aktivacija traje do kraja novembra ili do isteka zaliha vaučera namenjenih za ovu kampanju"

Po pravilu same igre postojao je odredjen broj kupona, to je razdeljeno i nema vise, ali oni izvuceni bi trebalo da traju onoliko koliko pise u meilu (7 dana), ja se nadam da je tako, da ovi kuponi sto imamo vaze da ne ukinu i to

@SueLilly ti si ih zvala, da li je tako kako sam napisao, odnosno ovi izvuceni vaze do isteka 7 dana?

Citirala sam odgovor radnika na pitanje zašto ne radi izvlačenje..
Znam da piše ali očigledno je da im se može.. Ovo se ne odnosi na korišćenje onih koji su izvučeni..
Dakle.. Samo prenosim ono što su mi rekli..
Preterasmo ga s laznjacima 😂 Ali dobro, iskoristilo se. Uzeh juce uljani radijator, mini wireless tastaturu i Logitech Joystick 3d pro, sve za cirka 13.000. G920 volan nadjoh na IT prodavnici mnogo jeftinije nego ovde.

Vec sam postavio link, i vec sam citirao "Aktivacija traje do kraja novembra ili do isteka zaliha vaučera namenjenih za ovu kampanju"

Po pravilu same igre postojao je odredjen broj kupona, to je razdeljeno i nema vise, ali oni izvuceni bi trebalo da traju onoliko koliko pise u meilu (7 dana), ja se nadam da je tako, da ovi kuponi sto imamo vaze da ne ukinu i to

@SueLilly ti si ih zvala, da li je tako kako sam napisao, odnosno ovi izvuceni vaze do isteka 7 dana?
Da, sve je kako si napisao.. Jos samo da oni umeju tako da odgovore..
Sada sam ponovo zvala.. Momak koji se javio nije ni znao da nema više vaučera. (ušao na sajt da proveri)..
Pitala za postojeće.. Važe upravo kako si rekao.. 7 dana od izvlačenja..
Neka pozove još neko od vas..potpuno su neubedljivi za sve što izgovore..

Vrh Dno