Mislim da je bag, kada se klikne na crni petak, pojavi se, ali ne može da se klikne na njega…Više nema vaučera? Ne vidim dole desno ikonicu.
Ja sam dobio pre 15 dana.Mene bi zanimalo da li je iko od vas dobio 10k vaucer (najveci), meni za konf fali jos cpu i imam 2500mc za to medjutim ako je neko dobio onda postoji neka mala sansa/nada pa da sacekam mozda mi se posreci (automatski bi to znacilo da za iste pare uzmem znatno bolji)
@r3ma i meni po drugi put otkazali sad a oglas idalje dostupan za narucivanje, obmana veka.
Šta ću kad mi sve treba.Kure, ostavi nesto artikala na Ananasu i za ostale... Sve si pokupovao![]()
Cekaj da naletis na Lirs , otkazaces sam posle 25 danasvaka cast ovima iz PC Practic, nisu sposobni da obrade porudzbinu 5 dana.
Ja nikada ne grešim.. 🤣Nema na cemu.. 😉Hvala tebi za "dečaci "![]()
Jel? Ja sam naručio nešto u petak, već u subotu potvrđena porudžbina. Sad čekam da dodele kurira, jel tebi tu zapelo ili još oko potvrde?Cekaj da naletis na Lirs , otkazaces sam posle 25 dana![]()
Samo da skontam kako da pošaljem pp dacu ti jedan..ili piši ti meni pa da ti odgovorim..A jeee, stalno zakasnim za ovaj od 2500...😔
Ne znam ja nista to nije moj post.. 🤣🤣
Kako misliš potrošeni su... Crni vaučeri i uopšte akcija traju do 30.11 u ponoć.Zvala sam call centar #ananas.. Rekli su mi..
"Nazalost potrošeni su svi vaučeri.." 😏
Citirala sam odgovor radnika na pitanje zašto ne radi izvlačenje..Kako misliš potrošeni su... Crni vaučeri i uopšte akcija traju do 30.11 u ponoć.
Aha...Citirala sam odgovor radnika na pitanje zašto ne radi izvlačenje..
Znam da piše ali očigledno je da im se može.. Ovo se ne odnosi na korišćenje onih koji su izvučeni..
Dakle.. Samo prenosim ono što su mi rekli..
Izdvojena ponuda do 50% popusta | Ananas
Dobrodošli na Ananas E-Commerce. Pronađite i kupite proizvode iz različitih prodavnica na jednom mestu! Sigurna i laka online kupovina uz najbržu dostavu!ananas.rs
Preterasmo ga s laznjacima 😂 Ali dobro, iskoristilo se. Uzeh juce uljani radijator, mini wireless tastaturu i Logitech Joystick 3d pro, sve za cirka 13.000. G920 volan nadjoh na IT prodavnici mnogo jeftinije nego ovde.Citirala sam odgovor radnika na pitanje zašto ne radi izvlačenje..
Znam da piše ali očigledno je da im se može.. Ovo se ne odnosi na korišćenje onih koji su izvučeni..
Dakle.. Samo prenosim ono što su mi rekli..
Da, sve je kako si napisao.. Jos samo da oni umeju tako da odgovore..Vec sam postavio link, i vec sam citirao "Aktivacija traje do kraja novembra ili do isteka zaliha vaučera namenjenih za ovu kampanju"
Crni vaučer | Ananas
Dobrodošli na Ananas E-Commerce. Pronađite i kupite proizvode iz različitih prodavnica na jednom mestu! Sigurna i laka online kupovina uz najbržu dostavu!ananas.rs
Po pravilu same igre postojao je odredjen broj kupona, to je razdeljeno i nema vise, ali oni izvuceni bi trebalo da traju onoliko koliko pise u meilu (7 dana), ja se nadam da je tako, da ovi kuponi sto imamo vaze da ne ukinu i to
@SueLilly ti si ih zvala, da li je tako kako sam napisao, odnosno ovi izvuceni vaze do isteka 7 dana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari