Šta je novo?

Popusti tokom 2023. (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imate regularnu cenu, prilikom porudzbine se svakako morate prijaviti pri cemu dobijete VIP Login cenu.
Npr. regularna je 84.000, a VIP je 82.000. Prilikom VIP Logina (ili bez) mozete traziti da se cenkate (ukoliko je uredjaj na popustu dobicete ili jako malu razliku ili nista).
Nisam siguran, ali mislim da ukoliko ste se cenkali i dobili jos manju cenu od VIP Login cene gubite mogucnost da koristite kod za dodatnih 5%. (Znam da mi je pre bila takva neka zavrzlama. Ili se moze iskoristiti kod za samo 1 uredjaj u korpi prilikom koriscenja cenkanja i VIP Logina).

Kupio u njihovim radnjama u trznim centrima. Mislim da se veceras zavrsava. To su bili redovi jos od maltene podneva. Inace volim njihovu marku i imam neke njihove stvari.

Kupio u njihovim radnjama u trznim centrima. Mislim da se veceras zavrsava. To su bili redovi jos od maltene podneva. Inace volim njihovu marku i imam neke njihove stvari.
I ja sam kupio vrh rukavice. U Kragujevcu nije baš tolika ogromna navala bila. Akcija je važila još u četvrtak.

Prava BF akcija je bila za Tom Tailor marku. Ja kupih kosulju i dzemper. Izmakao mi je sivi kaput. Bilo sve na snizenju za 50%.
Da, praktično jedino pravo sniženje koje sam video za ovaj BF. I to ne neko online, pa ti otkažu porudžbinu i sl. Lepo u prodavnicu, a ima ih 10-ak u Beogradu, probaš, kupiš i stvarno je 50%.
Ima to njihovo sniženje i u Sportini i važi još sutra, pa ko je zainteresovan može i sutra

Slazem se, od kad su umislili da su neki brend i naduvali cene, prestao sam da obracam paznju na njih.

TT je smešan brend, nešto poput waikikija, snižene cene od 50% su im i realne cene, nemojte previše da očekujete :)

TT je kvalitetan brend, ne treba ga porediti sa lcw i sličnim. Imam nekoliko njihovih stvari već godinama i traju.
Nije ovo loš popust, pa gde imate npr. kvalitetne farmerke za 3100 din.? Meni jedne traju već treću godinu

Prošle godine u januaru sam kupio džemper i redovna cena je bila oko 4000din, tako da ovo trenutno ne može da se nazove akcija 50% popusta jer takav džemper na akciji košta isto kao i pre 10 meseci. Dobar je kvalitet ali više od toga sigurno ne vredi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno