Ja sam kupio, ti novčići nemaju rok trajanja. Kupiš sad a iskoristi za godinu danaSuper stvar.. A da li neko zna da li se može sad kupiti kuponi a kasnije iskoristiti?
Gde si kupio? Da li jos uvek vazi akcija?Prava BF akcija je bila za Tom Tailor marku. Ja kupih kosulju i dzemper. Izmakao mi je sivi kaput. Bilo sve na snizenju za 50%.
probaj na https://www.tom-tailor.store/srGde si kupio? Da li jos uvek vazi akcija?
I ja sam kupio vrh rukavice. U Kragujevcu nije baš tolika ogromna navala bila. Akcija je važila još u četvrtak.Kupio u njihovim radnjama u trznim centrima. Mislim da se veceras zavrsava. To su bili redovi jos od maltene podneva. Inace volim njihovu marku i imam neke njihove stvari.
Da, praktično jedino pravo sniženje koje sam video za ovaj BF. I to ne neko online, pa ti otkažu porudžbinu i sl. Lepo u prodavnicu, a ima ih 10-ak u Beogradu, probaš, kupiš i stvarno je 50%.Prava BF akcija je bila za Tom Tailor marku. Ja kupih kosulju i dzemper. Izmakao mi je sivi kaput. Bilo sve na snizenju za 50%.
Gigatron i njihovi popusti... Stvarno, nekad je bilo smešno ali sada nije vredno pomena!
Hvala što si javio. NOTPrava BF akcija je bila za Tom Tailor marku. Ja kupih kosulju i dzemper. Izmakao mi je sivi kaput. Bilo sve na snizenju za 50%.
Je l ono stvaro njihov zvanican sajt, pitam zato sto za patike su pocele jako ceste prevare?Cyber Monday -50% na sve i dalje - Tom Tailor.
Ja sam više očekivao od MI Srbija, bar da nastave sa popustima kao prethodnih godina.Gigatron je ubedljivo najgori ove godine sa ponudom. A obećavali su kule i gradove i silne popuste kad su povratili podatke posle onog napada....![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari