Ma... Ko sa MTS-om tikve sadi... Iskreno, ako nešto radi kako treba, ono će raditi. Ako nešto prestane da radi, moliš se da to neko tamo zna da popravi. Pa ako ima neko ko zna da popravi, moliš se da hoće. Pa ako hoće da ga ne mrzi... Tek onda...
Još se sećam kad mi je pre desetak godina crko fiksni i internet, osam dana sam se ganjao sa njima da poprave nešto u centrali, neko zeznuo nešto u softveru... Naravno, pretplata mi nikad nije bila umanjena niti bilo kakva šteta nadoknađena. Jedina stvar koja mi je besprekorno radila je bila optika. A Globaltel, ja nemam nikakve izvore nigde, nije mi teča direktor niti poznaje Milana iz IT sektora, ali mislim da to do kraja sledeće godine neće više da postoji a vi kako hoćete. MOžda puste jednu kampanju da navuku korisnike, a onda će sve to da utope u MTS prepaid. Sećate se možda kampanje 066 i tačka? Jeftin pripej, pa još jeftinija kontrola troškova i onda cela ta numeracija puf. A toliki novci potrošeni na reklame i ko zna šta sve još. A voleo bih da nisam u pravu.