Šta je novo?

Mobilni telefon Xiaomi 13T Pro vs Google Pixel 7 pro

Koji mobilni telefon kupiti

marcony28

Poznat
Učlanjen(a)
26.12.2022
Poena
40
Cenovno su tu negde trenutno. Šta je po vama bolja kupovina? Kamera mi je jako bitna, baterija takođe i naravno fluidnost telefona.
Bukvalno se lomim jer mnogo mi se više sviđa kamera kod Pixela, ali eto to punjenje kod Xiaomija je daleko brže.
Da li kod Pixela baterija pregura ceo dan npr. pa nek se puni posle tokom noći baš me briga.
Nisam zahtevan korisnik u smislu igrica i to. Društvene mreže da, slušanje muzike dosta, čak ni youtube toliko.

Svako mišljenje je od koristi :)

Hvala :)

Iskreno mislim da ne postoji ništa bolje od toga. Samsung nikad više ne bih npr uzeo. Imao sam takav peh. Huawei sam tim, ali *** treba mi Google bez svega onog da moram da montiram konstantno. Telefon mi je star 5 godina pa vreme je za promenu.

Honor Magic 5 pro, za malo više novca, 765 evra u legalnim prodavnicama sa fiskalnim, imaš 2 godine pouzdane garancije. Akcija traje još par dana. Ima odličnu bateriju/autonomiju, brzo punjenje, odlične kamere (nisu daleko od Pixela, a bolje od 13t pro), odličan ekran... Ja bih ga kupio, da se nisam na kraju odlučio za 14PM...

^U svom slučaju vodi se izrekom "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari". Pixel nije mnogo jeftiniji (oko 80e razlika?), a nemaš adekvatnu garanciju. Šta da se desi kvar, onda si maltene bacio teško zarađen novac. Ovako doplatiš malo više i 2 godine imaš pravu garanciju i ne brineš.

Kada se.kupuje.srednji segment tu razlika od 80-100€ zna da bude primarna pa da se covek i odluci za.kupovinu na crno
Kod zverina od 700-800 itd 80 evra nema neku ulogu a imas legalan telefon
Mali broj nas pise ovde a.ipak ima negativnih iskustava za na crno kupljene telefone
Tvoj novac pa.dobro razmisli sta ces

Nazad
Vrh Dno