99% gradskih autobusa ima mesta za stajanje, pa svejedno svi vozimo automobile sa normalnim sedištima.99% profesionalnih mlinova ima tajmer, i normalan hopper. Pametnom dosta.
99% gradskih autobusa ima mesta za stajanje, pa svejedno svi vozimo automobile sa normalnim sedištima.99% profesionalnih mlinova ima tajmer, i normalan hopper. Pametnom dosta.
Hvala kolega na osvrtuSpojiti mlin od 1300e sa igračkom od kafe aparata je u najmanju ruku neobično, a zatim još investirati 150+ u SSP noževe? Huh, bolje uštedi malo kinte pa kupi neki kršten kafe aparat da taj ceado ne zaplače ( sem ako ga nisi dobio na poklon ). I ne razumem taj hype sa single dose hopperima? Pa sipaj single dose kafu u taj tvoj hopper i to je to ako već hoćeš da se zamajavas sa merenjem i skladištenje xxx doza za po jednu kafu. Po meni single dose hopper nema ama baš nikakvu prednost sem veće zahebancije. A ako već rokas single dose izmerene porcije kafe u zrnu ne vidim manu ceada ( nema je ni ovako ), što ima tajmer za mlevenje - svakako će samleti celu dozu kao da koristiš single dose hopper. 99% profesionalnih mlinova ima tajmer, i normalan hopper. Pametnom dosta. Obzirom da imaš kvalitetan mlin kakav nema 99% korisnika, sledeći logičan korak u poboljšanju bi bila nabavka adekvatnog ekspresno aparata.
Ni ozbiljniji igrači, od Gorenja, ne napraviše espresso aparat.Da li neko ima iskustva iki zna nesto o Gorenje ESCM12?
Kapiram, ali je ovo 60e i poredi se sa automatskim aparatomNi ozbiljniji igrači, od Gorenja, ne napraviše espresso aparat.
Ja nemam puno iskustva sa automatskim aparatima.Da li neko ima ili je koristio Delonghi ec9155 i kako mu se pokazao? Izabrao bih aparat poluautomatski, sa steamerom, dopada mi se taj i Breville za koji sam dobio odgovor da nije to ta firma iz Australije i da verovatno nije bas najbolja kupovina. Mozda preporuka za ovaj Delonghi?
Odsekao sam dno portafiltra da mogu konačno da vidim kako izgleda ekstrakcija. U opis sam stavio sve detalje.
Zanimljivo možda onome ko planira tek da ulaže, ja još ni 200e nisam potrošio sve ukupno (na opremu, bez kafe), a uživam u jako dobroj kafi već skoro godinu dana.
Imah ga neko vreme, bio je ok dok nisam znao za bolje, ali realno ima dosta ogranicenja kada udjes malo vise u problematiku. Prasta neke greske ali kafa nije neka, vise da kazes da imas aparat kod kuce. Inace ih imas pod Blitzwolf nazivom i jos nekima, rebrand kinez klasican. Vredi da dodas za nesto bolje. Ja bih ovako gledao: Baby Gaggia (polovan i starija verzija sa solenoidnim ventilom, ako ubodes dobro ocuvanu, dobijes sjajan aparat), Gaggia Viva (nova nije preskupa, sasvim pristojna) ili Evolution (polovan, cesto potcenjen, ima neka ogranicenja ali po meni nije lose resenje a nadje se povoljno, deli dosta sa Classic i Baby) i Delonghi Dedica eventualno u toj budget ligi od onoga sto sam probao i sto mislim da vredi. Sve su proverene masine, ima delova, servisa, foruma, modova i svega. Plus dobar mlin naravnoDa li neko ima iskustva iki zna nesto o Gorenje ESCM12?
Hvala ,tu mi je negde budzet,ali ako ima i za manje novca jos bolje.^ Po mom misljenju, najbolja masina u tom rangu jeste Sage Bambino.
Moj savet ako ides na automatik, philips, delonghi ili jura.Nisam u temi uopste,gledao sam ovaj beko
![]()
Beko CEG5311X aparat za kafu
Najbolje cene za Beko CEG5311X aparat za kafu od 5.436,00 RSD. Uporedite cene iz kategorije Aparati za espresso kafu i uštedite.www.eponuda.com
Ili neka Vasa preporuka 300 -400 evra,kucna varijanta ,hvala
Hvala puno ,pogledacu.Moj savet ako ides na automatik, philips, delonghi ili jura.
Ako ces manuelni i budzet ti je 400e, gaggia classic + rucni mlin pominjan u ovoj temi.
Ako ti to probija budzet gaggia viva.
Pogledao sam ova dva modela ,ako mislite da su ok da narucujem ,ili obratim pažnju na Jos neki.Moj savet ako ides na automatik, philips, delonghi ili jura.
Ako ces manuelni i budzet ti je 400e, gaggia classic + rucni mlin pominjan u ovoj temi.
Ako ti to probija budzet gaggia viva.
Hvala puno druze^ja simam de longi vec nekih godinu dana i prilicno sam zaodovoljan sa njim. Kad sam istrazivao kao i ti koji da kupim odprlike sam pao na ta dva modela kao i ti i prlicino su slicini . Odlucio sam se na delongi jer je bila neka akcija pa sam ga platio prlicno jeftivno. Tako da tebi preporucujem da u zmes philipsa, Dobar aparatc pogotovo sto je to odlicna cena![]()
Joj, prosle godine sam uzeo, neka "no name" varijanta, mislim da je bila blizu 2 hiljade din, free shipping. Imala je opcija sa 2 notcha/ zuba ili ona od 3 zuba, na okviru portafiltera. Za moj aparat je isla ta od 3 zuba, 51mm i nisam imao problema.@skijeti taj naked portafilter sa Aliexpressa ima za Gaggia Vivu ili si za neki drugi aparat uzeo?
Baci pogled na: https://www.nespresso.rs/rs/vertuo-pop/547-vertuo-pop-redPozdrav drustvo. Vec duze vreme planiramo da uzmemo neki nespreso aparat, ali smo neodlucni. Sad neke akcije imaju za kupovinu pa da li ima neko neku preporuku za ove neke do 20000 din? Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari