Ja ne znam onda zašto pišu broj modela,treba pisati jedan broj modela a samo u imenu podbrenda mjenjati.
Naravno da ima razlike od modela do modela,od godine do godine upravo zbog ažuriranja softwera i ispravljanja tih nekih grešaka.Svako slovo,broj u modelu znači da je nešto promjenjeno.Kako sam već prije naveo nije mi bilo mrsko slati upite proizvođaču a i zastupniku za evropu da skontam razliku.
U dosta Gree modela je ista vanjska ,razlika u godinama je samo a isti broj modela,čak i ta godina znači ako je novija,dok unutarnje jedinice su različite u dizajnu i broju modela,konkretno ova moja je naslednik gree lomoregular,iste su vanjske unutarnja je drugačija al na istom osnovnom softweru koji naravno poboljšan(barem tako i ja mislim) i to sam dobio odgovor od više njih kome sam slao upite.Ja je kratko imam od 30.marta i ono što sam je koristio u grijanju nisam je gasio,za april sam potrošio 19€ struje samo za nju a grijao sam preko 50m2 i sobna je bila od 21-24C (dnevni veća jer tu postavljena i tako je postavljena da ispuhuje kroz vrata prema sobama,ja sam iskreno prezadovoljan i da je koristim samo npr.od sep-dec i mart-maj,tako sam planirao.Jedina zamjerka je što imam problem a to već ovde na forumu spominjao to su vibracije koje rezonuju tupi zvuk i prenose unutra u sobu kod promjene modulacije,to sam prijavio ,bio serviser zastupnika( jer ovi što su montirali kažu da je to normlano) i čovjek napisao da mjenja komplet i vanjska i unutarnja i čak instalacija,to čekam da se realizuje jer traže sad da neko drugi to odradi a ne ta ista firma,ja je koristim normalno na hlađenju i tkaođer odrađuje posao,e sad kako će dalje biti javim se ovde posle sa utiscima ,manama itd.
Izvinjavam se na dužem postu ali moroa sam ovako da objasnim.