Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Briga me i da me banuju, uzeću drugde.
1000 ili 2500 popusta za kupovinu od 57.000 je sića, o 500 tek da ne pričam, takvi su naši trgovci, ciganišu se i za Black Friday, pogledajte samo kolika su sniženja u inostranstvu.

Jel sam ja lud ili juče u toku dana nije bilo popusta na sajtu, osim za prodavnicu SPARK? Udjem u neki drugi artikal, on nema popust, a izadjem i gledam ga u listi, on ima popust…
Sad mi je ok, ali mislim da je juce nešto puklo :)

Ja napunio korpu sa preko 10k, ako ima neki popust a da je veci od 1500, bilo bi dobro na pm :)

Jel ima neko isksutva narucivanja proizvoda petkom… kada rade dostavu za to?
Ananas direct u pitanju…
Ne odgovara mi ponedeljak jer nisam kuci, a plasim se da cekam sa porudzbinom da ne rasprodaju proizvod

Joj koja muka oko reklamacije, pazite.
Fritezu mi doneli u razvaljenoj kutiji i kaze kurir da prijavim Ananasu.
U drugoj posiljci, kutija isto ostecena, polomili mi neki set zivotinja za dete.
Izgoreo sam...
I sad kao da cekam kurire za zapisnik, a za igracke mi nude vaucer od 500 din, verovatno ovo sto grebemo ko ludi.
Ovo su prve stvari koje je City dovezao i odmah problem.

2 dana nakon otkazane porudzbine vracene pare na karticu. Šugavi ĐakSport :mad:

Ja bih uzeo neki budget tv, pa ako neko ima viska kod, znacilo bi, ali pls na pm. Nijednom nisam stigao da upotrebim neke od ovde ostavljenih.

Hvala

Jel ima neko isksutva narucivanja proizvoda petkom… kada rade dostavu za to?
Ananas direct u pitanju…
Ne odgovara mi ponedeljak jer nisam kuci, a plasim se da cekam sa porudzbinom da ne rasprodaju proizvod
Mislim da nece do tada spakovati. A mozes i u dodatnom opisu da napises od utorka izvrse dostavu.

Ananas direct relativno brzo stiže. Ako nije nešto glomazno najbolje je naručiti da stigne u paket zonu ili paketomat i onda ima 3 dana fore da podigne...

Xiaomi preciscivac 4 lite, ne znam jel moze to u paketomat da se ubaci 😅

teško, kutija je poprilično velika za paketomat :)

Ulogovah se jutros Google nalogom na ananas i dobih 2500din vaucer

Mozes da klikces do sutra sa 100 naloga on samo 500 din izbaci..

Brzi su, 2 dana (2 pošiljke).

Kod mene su ekspresnso dosli po reklamirame porudzbine.
Ima samo jedna kvaka, nismo se dogovorili oko resavanja

Nazad
Vrh Dno