Ceo ovaj cirkus sa nalozima je zapravo krenuo kada su prosle godine ljudima preporucivali da naprave novi nalog jer im je vaucer iskoriscen a porudzbina nije procesuirana.
Neverovali ili da...Da li postoji osoba da je dobila nešto iz Đaka preko Ananasa?
I ja sam slican, bas bi mi znacio onaj od 1500, ako neko ubode, pliz na PMJa napunio korpu sa preko 10k, ako ima neki popust a da je veci od 1500, bilo bi dobro na pm![]()
Mislim da nece do tada spakovati. A mozes i u dodatnom opisu da napises od utorka izvrse dostavu.Jel ima neko isksutva narucivanja proizvoda petkom… kada rade dostavu za to?
Ananas direct u pitanju…
Ne odgovara mi ponedeljak jer nisam kuci, a plasim se da cekam sa porudzbinom da ne rasprodaju proizvod
Sa master cardom ili obicno?Ulogovah se jutros Google nalogom na ananas i dobih 2500din vaucer
Kliknes na onu karticu za gift masinu i onda na Kreni u soping (ili tako nesto)Dobio sam jedan rni vaučer od 50% na izdvojenu ponudu! Kako da pogledam sta je na izdvojenoj ponudi, Ne mogu na nadjem na sajtu![]()
Bilo neka polja da se odaberu i to je toSa master cardom ili obicno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari