Amortizzer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 495
Da, videh baš dosta loših komentara. Onda ispada 7 Pro neka nabolja kupovina kad se gleda cena
Pixel 6 pro ima jednu veliku manu a to je modem, znatno je losiji od onog u seriji 7 i 8 i samim tim je baterija slabija kao i sam domet.
Modem mozda, mada se ljudi ne zale koji su u Yettelu kod nas.
Nisam siguran sto se baterije tice.
Ovo dosta nedostataka je bilo sudeći po komentarima ovde koje sam pročitao.7 Pro je definitivno bolja kupovina od obicne 8. Kao sto je npr iPhone 14 pro daleko bolja kupovina od obicne 15, pa cak i 13 pro i tako dalje.
Mislio sam da je pitanje 8 pro vs 7 pro. Moja greska.
Ali naravno uzimajuci u obzir sve napisano, jer ako vec kaze da ima "dosta nedostataka" a da nije ni uzeo fon, mislim da ipak nije za njega pixel serija pa koji god.
Sve što može da izgura ceo dan je ok da ne bih morao da jurim punjenje kad je već toliko loš u tom segmentu. I meni je sve to uvek uključeno i dosta slušam muziku preko telefona, sat mi je uvek povezan preko BT, Ne znam da li neko gasi internet u toku dana u današnje vremeHoće.
Ja mislim da sam malo zahteviji korisnik. Svaki dan skidam fon sa punjača u 6:30, na 4g/wifi je ceo dan. Bt povezan sa satom non stop, dosta koristim i pixel buds pro slušalice za slušanje Spotify-a.
Izguram često sa 30%+ uveče kad ga stavim na punjač i ne skidam do ujutru. Adaptive charging je uključen.
Nadam se samo da će google dozvoliti benefite i za 7 seriju koju ima 8 serija popust best take.Ja sam definitivo siguran, kao i većina ovde koliko vidim, da je 7 pro bolji izbor od obične 8.
I opet ponavljam, tako je i kod svih telefona. Uvek je bolji prošlogodišnji pro (a nekad i sve generacije stariji), nego ovogodišnji običan.
120hz (za mene deal breaker sam po sebi, jer je velika razlika u samom osećaju rada telefona i rada na istom), kvalitetnija dosta izrada, bolja i prednja i zadnja kamera, bolja baterija..Kod ajfona to baš i nije skroz tako. Razlika u ceni između 14 pro i 15 je skoro 200 evra, za 120 hz i telefoto kameru... Kod Pixela je razlika između P7P i P8 manja od 50 evra a razlike u specifikacijama veće. P7P je bolja kupovina ako nema problema kao na početku, pucanje signala, pregrevanje i sve što je išlo barem uz običan 7 u mom slučaju
Bolji ekran i GPU performanse. Ostalo nije bas vredno pomenaKoliko je pametan prelazak sa 7 na 8 ?
Da li je to slična priča kao 6 na 7? Ne pitam za pro modele.
Tj punjaci koji su po Quick charge tj USB PD standardu.Fora je sto Pixeli ne koriste brzo punjenje po Huawei principu. Treba ti gan(power delivery) punjač, ljudi ovde uglavnom koriste onaj od xiomija koji košta 2, 3 hiljade.
posto si Titogradjanin, onda direktna preporuka: imas Ankerove punjace u Multicomu, samo gledaj da ispunjavaju PD (power delivery) standard. Ja sam uzeo 2, mada licno, kad vec punim preko noci i rijeeeetko imam ikad potrebu da dopunim preko dana, smatram da je bolje da se sporije puni, pa ga drzim na Xiaomi wireless punjacu (isto iz Multicoma) ili Samsung punjacu za Tab 7 tablet...Sa kojim punjačem punite pixel 7. Imam kući od starog huawei-a p30 pro punjač od 40w i on je za pola sata napunio 15% što je pakao. I izbacio mi je ovu poruku (slika je u nastavku)
Ženim punjač od Samsung s22 ultre puni ok 2x brže od ovog huawei-a.
Prodaju pricu o ekologiji a ne dozvoljavaju da stari punjači koji su jači od originalnog pune telefon. A što je najgore telefon uopšte neće da se puni kada hoću da ga punim u autu preko onog punjača koji ide u upaljač . Koja je fora ?
Originalni punjač je oko 25e.
Sa kojim punjacem vi punite telefon kući i u autu ?
Menjaš telefon kod kojeg sve radi bez štelovanja i postoje delovi i servis kod nas za suprotno. Jedino ako ti baš kamera znači...Pozdrav.... Imam ponudu da menjam Nothing Phone 1 za Google Pixel 7 ? Da li je to pametno...Imao sam nekad Pixel 3a XL
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari