fain2daniel
Redeemer and Destroyer
- Učlanjen(a)
- 19.01.2006
- Poena
- 785
Ovo su izgleda svi poludeli odjednom 😀 .Juče ništa ni jutros ništa nisam našao sa tom cenom sem u power .Dobro je onda neka ljudi iskoriste 👌.
Ovo su izgleda svi poludeli odjednom 😀 .Juče ništa ni jutros ništa nisam našao sa tom cenom sem u power .Dobro je onda neka ljudi iskoriste 👌.
Pošalji i meni 1kom, pošaljem ti nazad janje sa Rudnika 😂Planirao sam da uzmem 75icu qned 86 kojem je cena 3.100€ ali mi je iskočila BF ponuda večeras za oled 77icu C3 evo za 2.100€ nisam pametan da li da se držim oleda i dalje iako sam se opekao sa burn inom na C7icu ili ipak odem na miniled ...Šta biste vi radili ?Ipak je 1000€ razlika u ceni .
Samo da javim ishod - bila je u pitanju matična ploča. Sve preporuke za LG-ev servis Ignis, rešili sve za 10-ak dana, uz maksimalnu profesionalnost.Ekipo, šta bi ovo moglo da bude? U pitanju je OLED model, star nepunih godinu dana.
Mislio sam da je neispravan MTSov STB uređaj, i neko vreme nije bilo ovih problema kad sam ga diskonektovao. Međutim, od juče su se ponovo javili problemi. Kad se jave ove anomalije, ja izgubim kontrolu putem daljinskog, tj. ne mogu ni da ga ugasim dok se sam ne restartuje.
Dropbox
www.dropbox.com
Ne kapiram ovo 700-800eur više? U momentu kupovine, mislim da sam ga platio 148k, a preko KP-a je u tom trenutku bio 1150eur.Sad se postavi pitanje da li je bolje dodati 700-800€ više kod nas nego kod mađara i biti miran 5 godina. Po meni jeste
Ima garancija za njega 2+3. Malo nize je i u Tehnomediji vec par nedelja.Verovatno ste dobili izlozbene modele kad ste tako dobro prosli 🤣
Vidim ima u CTs C3 65" 25 hiljada jeftiniji nego na drugim mestima i samo za njega ne stoji 2+3 garancija. 100% se przio par meseci u salonu u Uscu...
Ali opet koliko na kraju bi koštala popravka nije toliko razlika u ceni da je čovek miran 5god.Dobro, ipak je ovo OLED od samo 48".
Uvek ima neka dobra akcija i treba obratiti pažnju na radnje,ja sam narucio matorima lg 55nano 763,za 53k,a na oglasima je cena 480-590evra,i da 5g garancijeJa i dalje ne mogu da verujem da sam uzeo tv kod nas, od jedne od najboljih prodavnica, sa 5 godina garancije i da sam platio za 300e jeftinije nego sto je bilo na KP. 😀
U brate bilo bi mnogo bas 7.Vezano za garanciju bio danas u radnji da uzmem tv jer je navodno stigao kad ono sutra ce mi doneti na vrata .Pitao za tu produženu od 5 godina i ja sam po nekoj logici mislio da je 2 godine što radnja i LG daju + 5 dodatnih ukupno 7 ali ne.I ta produžena se računa od kupovine znači to mu dodje više kao 3 dodatnih godina pored fabričke i radnje što daju 2.
Gde si kupio za 53kUvek ima neka dobra akcija i treba obratiti pažnju na radnje,ja sam narucio matorima lg 55nano 763,za 53k,a na oglasima je cena 480-590evra,i da 5g garancije
Ananas,55k,i neki vaucer 2k.Gde si kupio za 53k
Ne zeljkaj nas brate.
Ja sam ga pre godinu dana za Crni petak u Nemackoj uzeo za 480e, kada je u Tehnomaniji bio preko 1000e.Gde si kupio za 53k
U tehnomaniji je početkom meseca bio 90k,izgleda da oni polako gube kontakt sa realnoscu.Ja sam ga pre godinu dana za Crni petak u Nemackoj uzeo za 480e, kada je u Tehnomaniji bio preko 1000e.
B9 je nekih 3-4 godina star model. Ja sam ga uzeo kad je bio aktuelan za nekih 1000e od madjara iz Subotice. Super je, odlicna je slika i dalje radi odlicno samo ne znam koliko je pametno sad uzeti toliko stariji model po toj ceni.Ako moze misljenje, bio bih zahvalan
Budzet je oko 120 000 dinara i trazi se 55 inca.
U dilemi sam izmedju -LG QNED 813QA i LG QNED 863QA ali su se u radnji pojavili i modeli LG OLED55 BX3LB OLED55 B13LA i OLED55 B9SLA.
Ova 3 OLEDA B serije su previse jeftini u odnosu na C seriju pa bi mi znacio neko objasnjenje u cemu je caka. Cena ovih B je tu negde sa ovim QNED modelima.
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari