Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ima li neki od 1000 da vidim oce li da prodje, napravio sam kupovinu od 5500 za psa hranu

Probao sam ove predhodne sto ih ima na poslednje 2-3 stranice i nsit ane prolazi

P.S. ne treba otvroi koleginica nov nalog i ubode iz prve 1000 :)

Poslednja izmena:
Kupon od 1000 din. kome treba DM. Uslov preko 100 poruka.

Takođe ako ima neko kupon 1500+ a da mu nije potreban neka pusti u DM.

Sa 20 lažnih accounta će se valjda do kraja akcije nabosti jedan od 2.500.
10.000 mi deluje kao šarena laža, ali ako ga je neko slučajno dobio, a ne treba mu, molim neka mi pošalje u poruci, bio bih mu neizmerno zahvalan.

Evo kome treba 1.000 za celokupnu ponudu preko 5000 u korpi.
oll501M5
Vazi valjda do kraja dana

Ja narucio 8 komada. 6 od 5 x 200 kg i 2 kom od 5 x 175kg. A i ranije sam vec imao neke od tih polica. Ima tu vise proizvodjaca, ali generalno je isto.
Iskreno ne znam za kvalitet ovih sada nisam jos ni jednu otvorio. Mislim da je medijapan 4-5mm. Imam od ranije neke. Da bi dobio stabilnost police trebaju biti ravnomerno rasporedjene i ako imas vise polica vezujes ih medjusobno a mozda i za zid.
Ali cena za te neke modele sto prodaje Spark je stvarno dobra i jos + kupon. Bolja ponude nema na trzistu koliko sam video.
Izgleda nema vise tih najpovoljnijih. Bile oko 3500din.
A uvek mozes povecas stabilnost usrafljivanjem polica u nogare, a ne samo da stoje na tom klik sistemu. Realno 99% lljudi ce namesti jednom policu i to je to.
Meni bi po dimenzijama odgovarala ova polica 180x100x50, a police bi nosile max 42kg po nivou i to ce biti 3 nivoa max, jer te kutije koje planiram tu da ostavljam su visoke 72cm...
U prvu si, a i sam sam razmisljao o tome da mogu malo da se dorade da bi bile stabilnije, tako sto cu povezati srafovima, pricvstiti za zid, ojacati taj medijapan, itd...
Jos samo da nesto iskombinujem, da iskoristim vaucer, trebaju mi 2kom. :rolleyes: :D

Hvala ti na odgovoru!(y)

Dobio sam i ja jedan od 1000 din, min korpa 5000, do kraja dana kupovina.

NfwVrO9I

Evo 4 preostala kupona od 1.000 din:
cWU90C1H
Ph9dVbQ9
dTXzV4KJ
BZah1x69

Ja danas dobio 3 vaucera po 1000 dinara i jedan od 2500 :) Ovaj poslednji iskoriscen, vauceri od 1000 dinara na korpu od 5000 dinara vaze do kraja dana

z6jvnmxT
N9Wuilln
0ScAWVyw

Evo jos jedan od 1000 dinara po istim uslovima kao i prethodna tri

Z92LfdOg

Vaučeri 1000 do kraja dana:

h86Kr17B
mKuJprmV
tzKuLykl

Izvinjavam se, ali nemam vremena da čekam poruke u DM.
Uslov :): Zapljunite se kad koji iskoristite, da drugi ne isprobavaju za dž.

Meni bi po dimenzijama odgovarala ova polica 180x100x50, a police bi nosile max 42kg po nivou i to ce biti 3 nivoa max, jer te kutije koje planiram tu da ostavljam su visoke 72cm...
U prvu si, a i sam sam razmisljao o tome da mogu malo da se dorade da bi bile stabilnije, tako sto cu povezati srafovima, pricvstiti za zid, ojacati taj medijapan, itd...
Jos samo da nesto iskombinujem, da iskoristim vaucer, trebaju mi 2kom. :rolleyes: :D

Hvala ti na odgovoru!(y)
Mislim da neces moci tako.
Imam tri slicna lim/medijapan kompleta, i nijedan nema te vertikalne profile iz komada od 180cm, vec su svi po ~90cm, koji se spajaju spojnicama. Mislim da to znaci da ne moze da se ostvari ni privid stabilnosti ako ne stavis bar 4 police ukupno, tj. bar dve na donju polovinu i dve na gornju (i to je diskutabilno, jer je to i sa 5 polica klimavo i savitljivo kao babin zub).
Te police (nivoi) nemaju samo ulogu da se na njih stavljaju stvari, vec i daju cvrstinu konstrukciji.

Inace, od ta tri kompleta koja imam, dva su od sramotno tankog i savitljivog lima. Kada sklopis to sve po prvi put, pitas se u cemu si pogresio, i kako je moguce da takva polica moze da nosi bilo kakav teret. Ali, ipak moze da istrpi bar relativno pristojan teret, bez obzira na izgled. Ne verujem deklaraciji, ali bar je nesto bolje nego sto izgleda.

Treca, koja je bila najskuplja i koja je i po deklaraciji bila ozbiljnije nosivosti, pravljena je od debljeg i cvrsceg lima, i ona deluje nesto ozbiljnije. U Metrou sam ih kupio odavno, i da sam znao koliko su ove jeftine jadne, kupio bih samo skuplje (vodio sam se logikom da nemam previse teskih stvari, i da cu to sto imam staviti na ovu jednu najbolju, a ono lakse na ove losije. I radi to u sustini, nista se nije srusilo, ali da je jadno, jeste).

URGENT :) Jel ima neko 2 vaučera po 1000 da kupim još 2 gume sad? HITNOOOO. Rekao komšiji za foru na komad, on me udavi….
Ako ima neko i treći da uzmem parfem, daću mu da koristi :) :) :)
Ove poslednje sto ste slali neko iskoristio pre mene :)
Hvala!!!

Mislim da neces moci tako.
Imam tri slicna lim/medijapan kompleta, i nijedan nema te vertikalne profile iz komada od 180cm, vec su svi po ~90cm, koji se spajaju spojnicama. Mislim da to znaci da ne moze da se ostvari ni privid stabilnosti ako ne stavis bar 4 police ukupno, tj. bar dve na donju polovinu i dve na gornju (i to je diskutabilno, jer je to i sa 5 polica klimavo i savitljivo kao babin zub).
Te police (nivoi) nemaju samo ulogu da se na njih stavljaju stvari, vec i daju cvrstinu konstrukciji.

Inace, od ta tri kompleta koja imam, dva su od sramotno tankog i savitljivog lima. Kada sklopis to sve po prvi put, pitas se u cemu si pogresio, i kako je moguce da takva polica moze da nosi bilo kakav teret. Ali, ipak moze da istrpi bar relativno pristojan teret, bez obzira na izgled. Ne verujem deklaraciji, ali bar je nesto bolje nego sto izgleda.

Treca, koja je bila najskuplja i koja je i po deklaraciji bila ozbiljnije nosivosti, pravljena je od debljeg i cvrsceg lima, i ona deluje nesto ozbiljnije. U Metrou sam ih kupio odavno, i da sam znao koliko su ove jeftine jadne, kupio bih samo skuplje (vodio sam se logikom da nemam previse teskih stvari, i da cu to sto imam staviti na ovu jednu najbolju, a ono lakse na ove losije. I radi to u sustini, nista se nije srusilo, ali da je jadno, jeste).

Ja imam 2 police, manju i vecu, ali su skroz od lima i spajaju se srafovima, veca je cvrsca i stabilnija, a manja je od tanjeg materijala i manje nosivosti, pa se malo uvija.
Ali pod opterecenjem stoje cvrsto, ne mrdaju nigde...:D

Nemam iskustva sa ovim lim/medijapan, bez srafova policama :) , a koliko sam uspeo po netu da procitam, iskustva su podeljena, neko zadovoljan, neko ne...
Porucio sam ipak samo jednu, pa kada stigne, videcu da li cu moci da je koristim tako kako sam zamislio, u protivnom pokusacu da joj nadjem neku drugu namenu, mesta za odlaganje nikad dosta ili cu je u krajnjem slucaju vratiti...:rolleyes:

Hvala na podeljenom iskustvu!(y)

• Like
Reagovanja: Rio
hvala svima :) Stiglo je jedno 5 u inbox ;)

Rešeno sve. Mislim da ne rade od 00:00 uhvatio sam poslednje minute…

Ja imam 2 police, manju i vecu, ali su skroz od lima i spajaju se srafovima, veca je cvrsca i stabilnija, a manja je od tanjeg materijala i manje nosivosti, pa se malo uvija.
Ali pod opterecenjem stoje cvrsto, ne mrdaju nigde...:D

Nemam iskustva sa ovim lim/medijapan, bez srafova policama :) , a koliko sam uspeo po netu da procitam, iskustva su podeljena, neko zadovoljan, neko ne...
Porucio sam ipak samo jednu, pa kada stigne, videcu da li cu moci da je koristim tako kako sam zamislio, u protivnom pokusacu da joj nadjem neku drugu namenu, mesta za odlaganje nikad dosta ili cu je u krajnjem slucaju vratiti...:rolleyes:

Hvala na podeljenom iskustvu!(y)
Ja bih gledao one oznake 5x175, 5x350… svakako, isao bih na police širine 80-90 jer su sigurno izdrzljivije. Pominjao je neko pre jedno 2-3 strane, da ko moze, treba da ih uveze jednu za drugu ili jos bolje da ih pričvrsti za zid.
Nisu pomerili sat, podesavanja se resetuju u 1h ;)
Ja završio. Hvala svima za ekspresno slanje :) Mozda probam sutra ovo sto nisam iskoristio, mozda su zaspali ovi što gase vaučere :)

@Taki Taki
Ova koju sam porucio i jeste sirine 90cm, odnosno 90x50cm, ta mi dimenzija treba.
Nosivost po nivou je 100kg, a treba da nosi 42kg.
Mislim da ove koje imaju vecu nosivost imaju dodatni lim po sredini ispod medijapana, ali je u dimenziji 180x90x50 i skuplja oko 2500rsd.
Moze se dodati drvena letva ispod i na ovu, pa ce biti i jace i jeftinije... :D

Da li neko slučajno ima kod za 10 000din korpu?

Evo jedna caka ako vam nesto treba za tipa 4900,a imate vaucer od 1000 za preko 5000, onda kao dodajete nesto od par stotina dinara, pa vam dodaju na tu porudzbinu jos postarinu i kada odbijete vaucer,opet ste na istom,jedino sto sto mozda dobili taj dodatni proizvod gratis,ali niste ga ni planirali....uradite tako porudzbinu,i posle par minuta otkazete taj dodatni proizvod...necete na kraju dobiti -1000 din,ali ce te dobiti cca 900 din, jer vrednost vaucera proporcijalno umanjuje cenu, tako da onaj proizvod od 4900 umanji na 4000,a ovaj drugi jeftinji umanji za 100 din.

Vrh Dno