Verovatno ce svi odmah izglasati Asus oled, ali ja zaista imam veliku dilemu izmedju ova dva laptopa:
eplaneta.rs
ili
www.dotmarket.rs
Naime, laptop mi je potreban za posao, PS i Canvu uglavnom. Budzet igra ulogu, radije bih uzela Lenovo, ali citajuci recenzije sam dosla do zakljucka da na IPS ekranima boje nisu verodostojne, a to mi je jako vazno. Trenutno koristim HP star 7-8 godina i potpuno me izludjuje taj bledunjavi, bezlicni ekran sa kojim nista ne mogu da radim napolju. Da li neko ko ima iskustva moze da me usmeri, jer ja sam poprilicno laik oko ovih stvari, a moram sto pre da se odlucim.
Hvala svima unapred 🙂

LENOVO Laptop IdeaPad 3 15.6" FHD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD 82KU0255YA Abyss Blue - 076496
LENOVO Laptop IdeaPad 3 15.6" FHD Ryzen 7 5700U 16GB 512GB SSD 82KU0255YA Abyss Blue - 076496. SKU: 076496. Uronite u bezgranične mogućnosti uz Lenovo Laptop IdeaPad 3 u dubokoj Abyss Blue boji! Snaga i brzina stižu uz moćni Ryzen 7 5700U procesor sa 8 jezgara, čija brzina doseže impresivnih...

ili

ASUS VivoBook 15 OLED M1505YA-OLED-L511 (Full HD, Ryzen 5 7530U, 8GB, SSD 512GB)
Ekran Veličina ekrana: 15.6

Naime, laptop mi je potreban za posao, PS i Canvu uglavnom. Budzet igra ulogu, radije bih uzela Lenovo, ali citajuci recenzije sam dosla do zakljucka da na IPS ekranima boje nisu verodostojne, a to mi je jako vazno. Trenutno koristim HP star 7-8 godina i potpuno me izludjuje taj bledunjavi, bezlicni ekran sa kojim nista ne mogu da radim napolju. Da li neko ko ima iskustva moze da me usmeri, jer ja sam poprilicno laik oko ovih stvari, a moram sto pre da se odlucim.
Hvala svima unapred 🙂