Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Како је најбоље и најјефтиније купити V-bucks за Fortnite?
Узео бих клинцу 1000 v-bucks.

Nemam iskustva sa Black Friday i PS4 situacijom sa igrama - da li bude popusta na games.rs, cdkeys…? Jel treba da se pripremim u pozor i start 😜

Nikad nije bilo i nece biti. :D Igre su vec na debelom popustu. Bice na Steam-u ali zavisno od igre, opet je to skuplja varijanta.

Nemam iskustva sa Black Friday i PS4 situacijom sa igrama - da li bude popusta na games.rs, cdkeys…? Jel treba da se pripremim u pozor i start 😜
Bolje kupi dopune i čekaj popust na digitalne igre u PS Store prodavnici, tu uvek bude dobrih popusta za Crni petak. Čak i dopune budu na popustu, ja sam par puta uzimala dopunu od 100 dolara za 75 evra na G2A.

Sta ja sad da radim, dve godine klinji za rodjos kupujem pretplate, a sad bogmeeee... :confused:

Basic pretplata je ok preko Ž sajtova kod kojih je jeftinije. Ali ako mi poklonis nest sto ne zelim, da kosta 1000$, i dalje je to za mene 0$ jer ne zelim. Ne mogu preprodati jer nije moje so therefore, its useless. Kao da mi neko pokloni da gledam sve epizode Prijatelja u bilo koje doba. Sta da ja radim s tim.

Mislim, online komunikacija i online gaming se ne bi trebao placati u 2023 godini. Ovo sto rade sa prodajom igara kojima je osnova online komunikacija, i naplacuju online komunikaciju, je ravno kriminalu. Svaka diskusija oko pravdanja pretrplate je besmislena.

I ako je meni #1 problem kod pricinga igara nemogucnost refundiranja. Sve su AAA igre vozene false advertisingom. Sve su igre digli na 70€/$, dok meni neda Sony da refundiram igru cak ako je nisam nikada ni upalio. A tehničke specifikacije svih tih igara kriju ko zmija noge.

Neka guraju pohlepu dok mogu. Ove generacije su se provukli sa mizernim brojem next gen igara. Sumnjam da ce im to proci sa PS6.

Koliko su samo očajni da opravdaju isplativost pretplate...
Pogledajte prilog 412724
Pogledajte prilog 412725

Neka stave da svaka ova buđava igra košta milion dolara, lakše je za pravdanje pretplate.
Ja ovo videh na redditu i mislio sam da je napravio neko baš da pokaže koliko je neopravdano dizanje cena i koliko je neisplativa pretplata. Nema šanse da je ovo Soni sam sastavio, skandal je kad se sve sabere čak i sa ovim cenama na popustu.

Inače, ja sam lično odigrao Fallen Order, i dalje igram NBA povremeno, probao sam Golf, Alan Wake i Sacboya i sve obrisao u roku od 2 dana. 71.55 usd na popustu tih 5 igara.
A imam Extra pa mi je pretplatu praktično isplatio HFW, uz Milesa Mroalesa, plus Outer Worlds koji sam prešao a koji realno nikad ne bih kupio da nije na Plusu.
Ova godina baš na granici isplativosti, sledeća teško da će biti.

Poslednja izmena:
Kakva li je šansa da ubace ragnarok na ps extra skorije? Horizon forbidden west su ubacili na godišnjicu izlaska igre, ragnaroku pre neki dan bilo tačno godinu dana.

bice sigurno sledece godine na extra, ragnarok je pokupio dosta nagrada, dok je horizon bio zaboravljen nakon mesec dana :D

Kontam najverovatnije će biti neki popust za black friday, ali gledam da se ne navučem pa da kupim, jer sam već tako 2-3 igre kupio i ubrzo su posle toga, tipa neki mesec kasnije ubačene na ps extra, a najveći fazon od svega toga je što neke te kupljene igre nisam ni upalio, hteo da iskoristim priliku dok su na popustu da kupim da bi ih kasnije ubacili za džabe 😅

Ja planiram da kupim samo Hogwarts Legacy sad za BF ako bude ljudski popust, to mi se čini da neće nikad doći na PS Plus.

Ja ovo videh na redditu i mislio sam da je napravio neko baš da pokaže koliko je neopravdano dizanje cena i koliko je neisplativa pretplata. Nema šanse da je ovo Soni sam sastavio, skandal je kad se sve sabere čak i sa ovim cenama na popustu.

Inače, ja sam lično odigrao Fallen Order, i dalje igram NBA povremeno, probao sam Golf, Alan Wake i Sacboya i sve obrisao u roku od 2 dana. 71.55 usd na popustu tih 5 igara.
A imam Extra pa mi je pretplatu praktično isplatio HFW, uz Milesa Mroalesa, plus Outer Worlds koji sam prešao a koji realno nikad ne bih kupio da nije na Plusu.
Ova godina baš na granici isplativosti, sledeća teško da će biti.
Da...ja sam od svega odigrao Fallen Order.. A ne igram online igrice.
Poseban bezobrazluk je kad daju igru na Essential pa sledeceg meseca dodaju na Extra.

Како је најбоље и најјефтиније купити V-bucks за Fortnite?
Узео бих клинцу 1000 v-bucks.
NA CDKeys ili G2A ili slicnom sajtu kupis ps gift karticu (vidis gde je anjjeftinije) u iznosu koji ti je potreban za region na kom je nalog!, ubacis to na PSN nalog klinca i onda kupis preko PSNa ili preko konzole Vbuckse.

Moj klinac ima nalog na US, uredno kupim us gift card reedemujem to na PSN nalog i klinac posle sam kroz igru kupi Vbuckse

Bliži se crni petak a pretplata istekla poodavno a tamo mi čuči Alen Budni 1 kojeg bi da pustim da me malo istraumira.

Ako sam dobro negde video a ne vidim ovde na temi od skupštinske rasprave može li potvrda da sam dobro shvatio.

1. PSN nalog US
2. PP nalog US kreiran sa VPNom na Aljasku, potvrda naloga sa US brojem.
3. Povezivanje kartice sa PP.
4. Povezivanje PP sa PSN nalogom.
5. Finansiranje lihvara

Edit. Našao sam post, sad samo treba sa VPNom da ubodem Aljasku.

Post in thread 'PlayStation 5 - opsta tema' https://forum.benchmark.rs/threads/playstation-5-opsta-tema.446932/post-7018093

Poslednja izmena:
Javi kako si zavrsio US broj. Videh da ima nekih platformi po netu, neke su valjda cak i besplatne ili se bar jednokratno placaju, za razliku od nekih koje se placaju na mesecnom nivou. Nisam istrazivao u detalje, pa ne bih da potencijalno sirim dezinformacije.

Ima free verifikacija ali je pitanje da li prolaze na servisu kao PP. Pokušaću čisto da vidim da li ću uspeti.

Vidim u MediaMarkt-u EA FC24 na BF popustu sa 79e na 45e.

Možda bude slično i na Store-u.

Bice sigurno, svake godine je na ~30% za BF

IMG_2087.jpeg
E sad šta mi ovde nije jasno, i koliko mi deluje da će biti baš ovo kako piše, popust na upgrade plana, sa nižeg na višeg, nisam siguran da ovo obuhvata i obnovu pretplate za narednu godinu. Sudeći po ovome obnova bi koštala punu cenu, samo popust ako se prelazi na jači paket, ili možda grešim?

Poslednja izmena:
Tako je. Uglavnom go*nari klasika ništa za obnovu iste pretplate.

Nazad
Vrh Dno