Šta je novo?

Hisense Energy Pro Plus QG35XVOEG -12ka

• Začetnik teme Začetnik teme LukasP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Klima ugradjena, ovlasveni serviser trazi od 22000 do 27000 za ugradnju tako da je to nije doslo u obzir, drugi majstor uradi sve to za 14000..
Da li ovde mogu pratiti potrosnju isto kao i na smart uticnici ili je bolje preko smart uticnice?

Prilozi

• Screenshot_20231108_222227_com.hisense.juconnect.connectlife.jpg
    Screenshot_20231108_222227_com.hisense.juconnect.connectlife.jpg
    50.6 KB · Pregleda: 101
Je l to u Hisensovoj aplikaciji preko koje kontrolišeš i klimu možeš pratiti potrošnju ?

Ne radi bas ta statistika najbolje kod iOS aplikacije. Kada promenim na nedeljni ili mesecni pregled ne azuriraju se podaci iznad. Ne znam kako je na android verziji.

Prilozi

• Screenshot_20231109_060830_com.hisense.juconnect.connectlife.jpg
    Screenshot_20231109_060830_com.hisense.juconnect.connectlife.jpg
    50.4 KB · Pregleda: 67
  • Screenshot_20231109_060827_com.hisense.juconnect.connectlife.jpg
    Screenshot_20231109_060827_com.hisense.juconnect.connectlife.jpg
    51.8 KB · Pregleda: 54
  • Screenshot_20231109_060824_com.hisense.juconnect.connectlife.jpg
    Screenshot_20231109_060824_com.hisense.juconnect.connectlife.jpg
    51.8 KB · Pregleda: 77
Aha znam da mi sa energy pro plus to nemam unutar nase klime 🙂
Ako je doslo uz klimu moze samo biti bolje od ovih nasih uticnica za potrosnju

Pošto je Gorenje tradicionalno dobro pozicioniran, zašto da ne iskoriste priliku, jer imaju i ljude i dobro razvijenu mrežu i tradiciju na našem podneblju

Jel je stavljao neko tu kkimu u 20 tak kvadrata? Uspeva li da modulira iki radi kao on of?

Meni je u sobi u 19-20 jvadrata.Ja otvorim vrata od sobe i tako greje/ohladi i trpezariju.

Izgleda da radi, videcemo vremenom kako ce raditi.

hisense energy nordic 12k
Proveri obavezno sa nekom uticnicom, jer ne znam zasto, ali to na klimama slabo radi i masi poprilicno.
Mislim na merenje potrosnje.

Proveri obavezno sa nekom uticnicom, jer ne znam zasto, ali to na klimama slabo radi i masi poprilicno.
Mislim na merenje potrosnje.
Planirao sam ali majstor je povezao direktno na uticnu tako da mi je sad uticnica slobodna.. Videcu neki dan da skinem uticnicu i izvucem kabl pa ustekam u smrt uticnicu

Nije ti valjda povezao kablove direktno, da ne mozes rucno da istekas klimu iz zida?

Uff, bolje stavi, nikada ne znas sta moze da se desi.

Probusio zid? Ja sam napravio rupu pored uticnice za kabal i direkt na spoljasnju. Vidi se samo uticnica i nista vise.
Da, kod mene se ne vidi nista.
Da li je ovu temperaturu meru unutrasnja jedinica ili daljinski?
Jer termometar na stollu pokazuje 20°

Prilozi

• Screenshot_20231110_190617.jpg
    Screenshot_20231110_190617.jpg
    63.3 KB · Pregleda: 60
Da, kod mene se ne vidi nista.
Da li je ovu temperaturu meru unutrasnja jedinica ili daljinski?
Jer termometar na stollu pokazuje 20°
To meri senzor koji je gore u klimu, a fora je u tome sto topli vazduh ide gore pa onda taj senzor ne pokazuje tacnu temp.

To meri senzor koji je gore u klimu, a fora je u tome sto topli vazduh ide gore pa onda taj senzor ne pokazuje tacnu temp.
Tako sam i mislio.. Ne znam sta ce biti kada bude - 10° jer sada jedva ugreje 21°
Podesena na 25 termometar pokazuje 20 21

Tako sam i mislio.. Ne znam sta ce biti kada bude - 10° jer sada jedva ugreje 21°
Podesena na 25 termometar pokazuje 20 21
Koja je temperature napolju? Ne bi trebalo da bude tolika razlika. Nesto mi ne izgleda da je OK, mozda nema dovoljno gasa u cevima pa zbog toga klima ne radi dobrog kapaciteta.
Jedino ako ti je otvoren prozor ili vrata od kupatila pa onda ulazi hladan vazduh, ako je zatvoreno onda mi nesto ne izgleda ok.

Uključi follow me funkciju tj da meri temperaturu u daljinskom. To bi trebalo da reši problem

Nazad
Vrh Dno