frrka
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.09.2005
- Poena
- 975
Dokle god je ispod 60k best buy definitivno.Odlicno, klima je stiga samo da angazujem nekog majstora👌
Dokle god je ispod 60k best buy definitivno.Odlicno, klima je stiga samo da angazujem nekog majstora👌
Da, connectlifeJe l to u Hisensovoj aplikaciji preko koje kontrolišeš i klimu možeš pratiti potrošnju ?
Koja rece klima da je u pitanjuDa, connectlife
hisense energy nordic 12kKoja rece klima da je u pitanju
Mislim da u ex yu drzavama van Srbije imaju 5g garanciju na ceo uređaj. Jos treba da rade 😁Hisense se bas dao u marketing za nase trziste.
Upao neko iz hisense na beach i videli svi samo mere potrošnju po forumima.. Koliko cija troši 😁Aha znam da mi sa energy pro plus to nemam unutar nase klime 🙂
Ako je doslo uz klimu moze samo biti bolje od ovih nasih uticnica za potrosnju
Meni u 30 kvadrata radi radi pa se iskljuci pa posle nekog vremena ponovo ukljuci.. Nisam bas strucan za ove klime, kako bi trebale da rede?Meni je u sobi u 19-20 jvadrata.Ja otvorim vrata od sobe i tako greje/ohladi i trpezariju.
Proveri obavezno sa nekom uticnicom, jer ne znam zasto, ali to na klimama slabo radi i masi poprilicno.Izgleda da radi, videcemo vremenom kako ce raditi.
hisense energy nordic 12k
Planirao sam ali majstor je povezao direktno na uticnu tako da mi je sad uticnica slobodna.. Videcu neki dan da skinem uticnicu i izvucem kabl pa ustekam u smrt uticnicuProveri obavezno sa nekom uticnicom, jer ne znam zasto, ali to na klimama slabo radi i masi poprilicno.
Mislim na merenje potrosnje.
Da bas tako, jeste dobro sa estecke strane.. Ali nije nikakav problem da se stavi utikac.. 10min poslaNije ti valjda povezao kablove direktno, da ne mozes rucno da istekas klimu iz zida?
Majstor je tako uradio jer se klima napaja preko spoljne jediniceUff, bolje stavi, nikada ne znas sta moze da se desi.
Majstor je tako uradio jer se klima napaja preko spoljne jedinice
Da, kod mene se ne vidi nista.Probusio zid? Ja sam napravio rupu pored uticnice za kabal i direkt na spoljasnju. Vidi se samo uticnica i nista vise.
To meri senzor koji je gore u klimu, a fora je u tome sto topli vazduh ide gore pa onda taj senzor ne pokazuje tacnu temp.Da, kod mene se ne vidi nista.
Da li je ovu temperaturu meru unutrasnja jedinica ili daljinski?
Jer termometar na stollu pokazuje 20°
Tako sam i mislio.. Ne znam sta ce biti kada bude - 10° jer sada jedva ugreje 21°To meri senzor koji je gore u klimu, a fora je u tome sto topli vazduh ide gore pa onda taj senzor ne pokazuje tacnu temp.
Koja je temperature napolju? Ne bi trebalo da bude tolika razlika. Nesto mi ne izgleda da je OK, mozda nema dovoljno gasa u cevima pa zbog toga klima ne radi dobrog kapaciteta.Tako sam i mislio.. Ne znam sta ce biti kada bude - 10° jer sada jedva ugreje 21°
Podesena na 25 termometar pokazuje 20 21
Kako nema brate, ja imam Energy Pro Plus i isto pratim preko ConnectLife kao i on. 🙂Aha znam da mi sa energy pro plus to nemam unutar nase klime 🙂
Ako je doslo uz klimu moze samo biti bolje od ovih nasih uticnica za potrosnju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari