Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ladno se briše boja sa ove crvene futrole
Nije valjda tako i s ovih sto prodaju u Samsung radnjama kod nas za 20 evra? 😂
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €3.17 19%OFF | For Samsung S23 Ultra S23Plus Case Soft Liquid Silicone Back Full Protective Cover Ultra Thin Shockproof Phone Shell Galaxy S 23

Ja imam plavu uzetu kod nas i ne brise se boja... 3e je bas jeftino za original futrolu

^ koliko znam S23+

@Peppa prase u nekim prethodnim postovima si rekla da odbaciš reklame. Da li misliš da ti se reklame ne pojavljuju u aplikacijama?
Jeste S23+ , da u aplikacijama ,uvek sam samo beslplatne sa reklamama imala , jer nisam umela da platim aplikaciju ... Sad ću pokušati da kupim neku , bez reklama , na orimer Moovit bi bez reklama , idu mi na živce u toj aplikaciji reklame , negde mi ne smetaju ali u Moovitu mi baš idu na živce. A i neku lepu temu da kupim , jeftine su , samo da naučim kako se kupuju .

Ja koristim Nillkin futrolu vec 5 meseci.Odlicna je i super stiti fon.Super je pod prstima

Ja imam plavu uzetu kod nas i ne brise se boja... 3e je bas jeftino za original futrolu
Koliko su uopšte kod nas, neko je pisao 20 evra? Čisto da znam sta preko da gledam u kom rangu cenu.
Ja koristim Nillkin futrolu vec 5 meseci.Odlicna je i super stiti fon.Super je pod prstima
Nillkin ima min 10 modela futrola za S23U napiši bar koju
Imam i ja Nillkin frosted shield pro magnetic vrhunski bukvalno armour case ali mana je sto zbog magneta malo deblji i teži telefon pa kad duže koristiš bar mene ruka zaboli, plus zadnja strana zbog one teksture kad se isprlja ja ne znam kako to očistiti...
Alkohol ne pomaže

Jeste S23+ , da u aplikacijama ,uvek sam samo beslplatne sa reklamama imala , jer nisam umela da platim aplikaciju ... Sad ću pokušati da kupim neku , bez reklama , na orimer Moovit bi bez reklama , idu mi na živce u toj aplikaciji reklame , negde mi ne smetaju ali u Moovitu mi baš idu na živce. A i neku lepu temu da kupim , jeftine su , samo da naučim kako se kupuju .
Nemoj da kupuješ. Idi u settings/connection/more connection settings/private DNS i tu unesi dns.adguard-dns.com pa ćeš videti da li je pomoglo.

@marko_ns imam istu futrolu nillkin frost. Uzmi staru četkicu za zube i tečni sapun. Dobro je izribaš sa četkicom i sve izađe napolje. Barem je meni pomoglo.

Koliko su uopšte kod nas, neko je pisao 20 evra? Čisto da znam sta preko da gledam u kom rangu cenu.
Ја имам тамно зелену оригинал Самсунгову силиконску, платио је у јулу 4500.
Nemoj da kupuješ. Idi u settings/connection/more connection settings/private DNS i tu unesi dns.adguard-dns.com pa ćeš videti da li je pomoglo.
Еј бре, Лемаја, пун си неких трикова 😜

^ jel se lepi prašina na nju? Barem je tako bilo kod mene.

^ baš zato sam je i propustio za S23U. Imao sam na nekim prethodnim modelima i to me je izluđivalo

Uzeo sam 5 boja ovih za 3 jura
Valjda se bar crna neće ljuštiti boja
Neverovatno da bukvalno nijedan review nema na Aliexpress da je boja krš
4500 ne bi dao iz principa sve da uz futrolu ide i neka snajka sa pačjim ustima

Jesam li ja lud ili su ovi izbacili otkljucavanje telefona sa pinom bez pritiskanja OK dugmeta u One UI 6?
Pretrazih podesavanja uzduz i popreko i nema vise te opcije.

Јел могу S22U и S23U да користе исте маске? Јел зна неко можда?

Evo ti je ista ta koju si platio 40 evra
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €8.83 40%OFF | Original For Samsung S23 Ultra/S23 Plus/S 23/S23+ Silky Silicone Cover Luxury Soft Touch Anti-Shock Protection Shell With Box
https://a.aliexpress.com/_m0LUw6 k

Od novog sistema meni svaki dan neka nova akcija. Evo juce nesto mi fali na ekranu, kad ono nema notifikacijskog dela na vrhu. Nema sata, procenata bat, mreze...Restartovao i pojavilo se. Isto tako, pisao sam, ne nadjoh sat, pa sam ga skidao sa G prodavnice. Inace nikako da nadjem valjanu mi temu, da ima lep kontrast notif.panela kad ga spustim i pored izbora paleta boja. Borim se sa cudnim/drugacijim izgledom fonta/slova - velicinu i zum nikako da uklopim...Ali sto se tice rada, primecujem da brze otvara app. Cak i app za gradski prevoz /BG/, brze i iz prve otvara, sto ranije nije bio slucaj.

Evo ti je ista ta koju si platio 40 evra
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €8.83 40%OFF | Original For Samsung S23 Ultra/S23 Plus/S 23/S23+ Silky Silicone Cover Luxury Soft Touch Anti-Shock Protection Shell With Box
https://a.aliexpress.com/_m0LUw6 k
Не отвара ми маску, него неку генеричку понуду са Алија. Али сад сам и ја погледао, има иста ко моја за 11е, буквално је оригинал. Тако да можда се почастим новом маском.

Ladno se briše boja sa ove crvene futrole
Nije valjda tako i s ovih sto prodaju u Samsung radnjama kod nas za 20 evra? 😂
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €3.17 19%OFF | For Samsung S23 Ultra S23Plus Case Soft Liquid Silicone Back Full Protective Cover Ultra Thin Shockproof Phone Shell Galaxy S 23
Kako očekuješ da se ne skida boja sa maske od 3e? 😂
Moj savet ti je da to baciš jer su te boje štetne po zdravlje, mislim sve su, ali te drečave na jeftinim maskama su baš katastrofa. Ako hoćeš kvalitetnije uzmi ovo, ovo se prodaje kod nas za 4000din
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €11.68 19%OFF | Original Samsung Galaxy S23 Ultra S23 Plus S23 Soft Silicone Case with Box High Quality Silicone Cover S23 + Protector Shell

Kako očekuješ da se ne skida boja sa maske od 3e? 😂
Moj savet ti je da to baciš jer su te boje štetne po zdravlje, mislim sve su, ali te drečave na jeftinim maskama su baš katastrofa. Ako hoćeš kvalitetnije uzmi ovo, ovo se prodaje kod nas za 4000din
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €11.68 19%OFF | Original Samsung Galaxy S23 Ultra S23 Plus S23 Soft Silicone Case with Box High Quality Silicone Cover S23 + Protector Shell
Našao sam i kad sam uzeo ove od 3$ nego mislio sam da su iste i jesu sem te boje ***
Uzeću jer mi se sviđaju pod rukom, neko ove fake imaju lepši izbor boja, ove original su malo previše "toplo-bratske" bojim se da me ne startuje neko u gradu 🤣
Neće mi biti ništa od malo kineske boje, kad odem na kafu često se završi sa 16 piva marke Zaječarsko ili 10 rakija 😂😂😂

Jesam li ja lud ili su ovi izbacili otkljucavanje telefona sa pinom bez pritiskanja OK dugmeta u One UI 6?
Pretrazih podesavanja uzduz i popreko i nema vise te opcije.
Da odgovorim sam sebi.
S23 sa One UI 5, S23 ultra sa One UI 6.

Da li su slepci zaboravili na to ili je to neka Guglova politika pošto Piksel nikad nije imao tu opciju, ne znam. Znam da ću da im pišem na members aplikaciji :D

A usput i razlika u kvalitetu fotke sa Ultre i običnog S23. Nebo i zemlja.

Prilozi

• 20231107_200705.jpg
    20231107_200705.jpg
    114.3 KB · Pregleda: 107
  • IMG_20231107_201054_371.jpg
    IMG_20231107_201054_371.jpg
    77.7 KB · Pregleda: 107
Da odgovorim sam sebi.

Da li su slepci zaboravili na to ili je to neka Guglova politika pošto Piksel nikad nije imao tu opciju, ne znam. Znam da ću da im pišem na members aplikaciji :D

Bas velika razlika, kako ovoliko, pa to im je flagship serija

Da odgovorim sam sebi.

Nisu izbacili tu opciju, samo su dodali uslov. Mora da ti pin ima 6 ili vise brojeva, da bih mogao bez potvrde OK dugmetom. Bas je glupo sto su to uradili.

Nisu izbacili tu opciju, samo su dodali uslov. Mora da ti pin ima 6 ili vise brojeva, da bih mogao bez potvrde OK dugmetom. Bas je glupo sto su to uradili.
Slepacki bas. Nista, svakako cu radije da stisnem na OK nego da dodam jos 2 broja.

Vrh Dno