Šta je novo?

Periferni uređaji Monitor za posao

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

nenad99

Poštovan
Učlanjen(a)
14.10.2023
Poena
55
U potrazi sam za monitorom za posao, kao sekundarni pored laptopa. Ciljam na 24" i FHD. Ima vise modela ali se ogranicavam na 15-16k iznos. Neke koje sam razmatrao su:
... a ima ih jos dosta na ananasu i u sekciji gejming monitori i samo monitori. Šta je to na šta bi trebalo da obratim pažnju pri kupovini? Nije nužno da bude gejming

Pošto je za posao, radije gledaj konekcije i ergonomiju (podešavanje visine, swivel, pivot) mada za te pare budi srećan ako uopšte ima podešavanje visine ili VESA mount.

Takođe, poželjan je veći brightness pošto možda nećeš moći da kontrolišeš osvetljenje u okruženju kako tebi odgovara...

Ako si ograničen na Ananas, i nemaš neki izbor...mislim da je taj AOC najbolja solucija.

Poslednja izmena:
Pošto je za posao, radije gledaj konekcije i ergonomiju (podešavanje visine, swivel, pivot) mada za te pare budi srećan ako uopšte ima podešavanje visine ili VESA mount.

Takođe, poželjan je veći brightness pošto možda nećeš moći da kontrolišeš osvetljenje u okruženju kako tebi odgovara...

Ako si ograničen na Ananas, i nemaš neki izbor...mislim da je taj AOC najbolja solucija.
U pitanju je programiranje, dakle ne neka montaza snimaka, slika i sl. A naravno i za redovnu upotrebu poput gledanja filmova i svakodnevni rad na racunaru

Nazad
Vrh Dno