Како онда? Ја сам морао да зовем.^ to zavisi od banke. Za Banca Intesa ne mora se ići u poslovnicu niti zvati centrala.
Odakle ti je telefon? Gde je kupljen? Neće telefon na svakom Ycsc-u da "povuče' update čak i ako ga ima. Moj telefon je iz UAE. Kad sam prošlig meseca promenio CSC na EUX kako bih dobio update nisam ga dobio iako je postojao. Promenio sam CSC na EVR i update je stigao momentalno!Ja juče promenio CSC na THL i nema upadate još...
Koji je beše CSC za A1?Kupljen u A1. Dobio sam i ja te aplikacije i snimanje razgovora, ali nema update.
Verovatno ću kad A1 pusti upadate vratiti CSC, pa ponovo na THL
Auu ovo stvarno tuga, jel to od azuriranja na oneui 6 ili je i pre bilo tako ?Evo malo poredjenja S23 i A52s 5G kad je kvalitet slike u pitanju. Tuga jedna...![]()
TOPKoji je beše CSC za A1?
Jel na S23 ukljucen Scene optimizer kod ovih slika?Evo malo poredjenja S23 i A52s 5G kad je kvalitet slike u pitanju. Tuga jedna...![]()
Na oba je uključen. Ja sam mojim testiranjem odavno zaključio da scene optimizer ne pravi razliku u kvalitetu kad je on ili off.Jel na S23 ukljucen Scene optimizer kod ovih slika?
Na oba je uključen. Ja sam mojim testiranjem odavno zaključio da scene optimizer ne pravi razliku u kvalitetu kad je on ili off.
Druže, ne pravi. Jarke boje nemaju veze sa detaljima. Kako su onda na A52 ipak bolje slike? Šta, scene optimizer radi bolje na starijem telefonu? Kažem ti da sam se puno puta igrao i nema tu razlike.
A ovde nije ni poenta u bojama, već u detaljima i u šugavom bluru. Smešno da se ovo potura kao flegšip u 2023.
@Mixer93
Jesi li probao neku drugu aplikaciju za kameru npr neki gcam port čisto da testiraš kako se tu ponaša kamera kada se fotka i da vidiš kakve slike izbacuje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari