Kupljen je S23+ , ali moram da nabavim i slušaljice , adapter koji sam već imala ( za Xiaomi MI ) sa 3,5 na ovaj ulaz UsB C ne funkcioniše , slušalice ne rade. Gledam one buds2 Pro- ja bi ono izgubila dok kažeš keks, a plus mrzi me da ih punim ... možda ih i kupim jednom ali sada bi zaista volela normalne slušalice -postoje li ? Koje rade lepo ? Da nisu Wifi ni bluetuth. Normalne za telefon sa UsB C izlazom ?
Ili potoje i neki adapteri koji rade za samsung ? Imam dosta slušalica na3,5 ulaz , ali nije strašno jer mi i laptop i provatni i poslovni njih podržava ... iskoristiću ih .
Ili da nađem neke Bluetooth koje idu oko vrata pa ne mogu da ih izgubim ako ispadnu iz uveta ? Koje ?
Drugo pitanjce , instaliraću onaj program DEX , samo me zbunjuje kabl za povezivanje. Imam laptop kojem je onaj ulaz za punjač taj UsB C , i obične USB-ulaze . A kabl koji sam dobila uz telefon je usbC na UsB C ... Da li povezujem telefon drugim kablom , Usb C na običan Usb ili tu gde ide punjač ?
Punjač sam naručila kad i telefon i stigao je odmah uz telefon , onaj manji koji ide uz taj kablić koji se dobija uz telefon.
Planiram da uzmem i jači , sa drugim kablićem , koji podržava ono brzo punjenje do 80-tak % ... ali nije mi hitno ...
Sad još podešavam telefon , uzet je juče. Fali mi još Banka Intesa- moram u banku , i da prvi put u životu dam dozvolu telefonu da nešto plaćam -tu sam baš bila paranoična i nisam nikad dala vezu sa platnom karticom ničemu na mobilnom .. E sad bi ja da to odobrim , ali da bude 100% bezbedno ...Da mogu nekad i neku aplikaciju da platim , da odbacim reklame , i tako ...
Treba mi savet koji metod /odobrenje za plaćanje je najsigurnije ? Znam da postoji Google PAY , a mislim da postoji i nešto za Samsung ali za to ne znam šta ... Mogu saveti?