Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ja sam za isti sat dobio preporuku. Trenutno je u Mađarskoj. Kada stigne javljam kakav je.
Samo meni je ovo prvi sat, pa ne znam koliko je moje mišljenje relevantno(računam ako mi se ne dopada nošenje sata da sam bacio samo 20€)

Da li je neko u skorije vreme kupovao punjive baterije?
U prodavnici su duracell 350din komad skupo mi je to.
Trebaju mi za usb grejace koji trose 7w
Tako da mi jaka baterija ne treba nego samo punjiva.

Da li je neko u skorije vreme kupovao punjive baterije?
U prodavnici su duracell 350din komad skupo mi je to.
Trebaju mi za usb grejace koji trose 7w
Tako da mi jaka baterija ne treba nego samo punjiva.
Ikea Ladda baterije, fakticki eneloop, nije aliexpress, ali to je svakako rizik porucivati. Ove sto sam naveo su 1000 dinara za 4 komada, ali kvalitetne.

Ikea Ladda baterije, fakticki eneloop, nije aliexpress, ali to je svakako rizik porucivati. Ove sto sam naveo su 1000 dinara za 4 komada, ali kvalitetne.
Sta znaci kvalitetne?
Trenutno mi ne trebaju kvalitetne koje mogu dugo da traju i dosta da drze struju.
Trebaju mi za grejace koji trose samo 7w
Pretpostavljam da bi i istrosene baterije zavrsile posao ali ja ih nemam. A ove sa AE su mi povoljne cak i ako nemaju puno snage.

Miki uzmi poslusaj jednom na prvu nesto i ne razmisljaj previse, kupi Tronic, Eneloop, Ikea Ladda, sta god prvo od toga vidis kod nas.

Te reparirane sa Aliexpress-a su toliki rizik da ne znam sto uopste razmisljas o tome, eto ti klip ispod gde je sve nacrtano.

Miki uzmi poslusaj jednom na prvu nesto i ne razmisljaj previse, kupi Tronic, Eneloop, Ikea Ladda, sta god prvo od toga vidis kod nas.

Te reparirane sa Aliexpress-a su toliki rizik da ne znam sto uopste razmisljas o tome, eto ti klip ispod gde je sve nacrtano.

U preko 90% slucajeva poslusam savete sa ovog foruma!
Jeste da malo kmecim ali poslusam 😁
Videcu ako ima jos u lidlu,neko je pisao da ima za 400din 4 komada.
Ili ako nadjem nekog ko ima istrosene proverene baterije. Za 2h dnevno 7w grrjac ce da izdrzi valjda istrosena.

Valja li ovo ičemu? Ako je neko imao prilike da proba. Nisam zahtevan, treba mi za par letova tokom planinarenja 😊
P. S. Iskustvo sa dronovima - nula
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $38.08 44%OFF | Xiaomi MiJia Z908Max Drone 8K 5G GPS Professional HD Aerial Photography Dual-Camera Omnidirectional Obstacle Avoidance Quadrotor

Meni je nedavno stiglo, koristio sam za čišćenje računara. Nije baš blizu kompresora, ali nije ni slabo u 3. brzini. Za čišćenje elektronike je ok stvar. Baterija traje možda za 30-ak minuta korišćenja i puni se par sati preko porta na laptopu.

Valja li ovo ičemu? Ako je neko imao prilike da proba. Nisam zahtevan, treba mi za par letova tokom planinarenja 😊
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $38.08 44%OFF | Xiaomi MiJia Z908Max Drone 8K 5G GPS Professional HD Aerial Photography Dual-Camera Omnidirectional Obstacle Avoidance Quadrotor
Scum, nemam ni ja nekog iskustva sa dronovima ali mislim da ispod DJI Tello nema šta gledati a on je 100e, neka neko potvrdi.
Ali je prepun ovih "jeftinih" dronova, mislim da je do sada uvjek bio u pitanju scum.

Ne mogu da te krivim jer sam se i ja bio zalepio pre nekih 10-tak stranica sa slicnim dronovima. Za ono sto dron nudi je ekvivalentno USB od 1TB za 10$ 😂

@X4K3P DJI Tello jeste ok početnički dron, ali mislim da nije da ga nosiš na planinarenje. Previše je lagan, pa će ga vetar na većim nadmorskim visinama šamarati plus maksimalno može da se digne na 10m (navodno u novom firmwareu je omogućeno 30m, ja još nisam probao na mom), ali mislim da je to u svakom slučaju nedovoljno da slikaš okolinu dok pešačiš ka nekom vrhu. S druge strane je lagan i mali i možeš da upravljaš preko ekrana mobilnog telefona, pa ćeš ga lakše zapakovati i poneti sa sobom. Meni lično ne odgovara kontrola preko mobilnog pa sam kupio joypad koji sam povezao preko mobilnog.

Narucio sam za prijatelja Senbono HK89,HK9 sa ovog videa,2000 din,videcemo kad stigne.

Ja sam narucivao jednom i vise nikad, nije dihtovao uopste, sve curilo sa strane, jedva sam posle ocistio aparat, mozda je bio samo taj falican. Dok sam narucivao kod Delimana 2,3 noza nisam imao problema.

Jel uzimao neko mozda led trake za tv, konkretno lg 42lf561v? Vidim da su oko 20e manje vise, pa bih probao sam da zamenim.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €14.15 50%OFF | LED Backlight Strip For LIg drt 3.0 42 DIRECT 42LB551V 42LB552V 42LF580V 42LB6200 42LB650V 42LF652V 42LY310Ca 42LY320C

Takodje moze i preporuka za vakumski alat za drzanje ekrana?

Ako se rasklapa kao 42LB650 model ne treba ti vakum. Ne diraš displej, ostane na stolu. Pre nekih mesec-dva dana lepio ona sočiva jer 4-5komada otpalo. Naravno, zamenu radio tek kada je stigao novi TV :)

Gledao sam neki video na yt, covek koristi vakum. Nisu skupi svakako, ima za oko 5e 2 komada. Za zamenu osvetljenja u servisu traze 100-150e (tj trazili su pre 2 god kad sam pitao)

Edit: kazes ds si lepio sociva, mozda je to i kod mene problem, imam 4-5 belih fleka na ekranu?

Šaljem ti slike na PP, da ne gušim ovde :)

Jel uzimao neko mozda led trake za tv, konkretno lg 42lf561v? Vidim da su oko 20e manje vise, pa bih probao sam da zamenim.
Ništa im ne fali, istog su kvaliteta kao i kod raznih majstora u lokalu.

pijem samo kafu jer mi je voda ovde na dorcolu katastrofa. mislim da je opasna po zivot koliko je losa, ali to je druga tema. cc zero mi uvek naceta. naravno, ide i na kiselu koja jos vise izvetri realno, na sve flase koje imaju taj, standardni, precnik.

Vrh Dno