Ikea Ladda baterije, fakticki eneloop, nije aliexpress, ali to je svakako rizik porucivati. Ove sto sam naveo su 1000 dinara za 4 komada, ali kvalitetne.Da li je neko u skorije vreme kupovao punjive baterije?
U prodavnici su duracell 350din komad skupo mi je to.
Trebaju mi za usb grejace koji trose 7w
Tako da mi jaka baterija ne treba nego samo punjiva.
Sta znaci kvalitetne?Ikea Ladda baterije, fakticki eneloop, nije aliexpress, ali to je svakako rizik porucivati. Ove sto sam naveo su 1000 dinara za 4 komada, ali kvalitetne.
Miki uzmi poslusaj jednom na prvu nesto i ne razmisljaj previse, kupi Tronic, Eneloop, Ikea Ladda, sta god prvo od toga vidis kod nas.
Te reparirane sa Aliexpress-a su toliki rizik da ne znam sto uopste razmisljas o tome, eto ti klip ispod gde je sve nacrtano.
Meni je nedavno stiglo, koristio sam za čišćenje računara. Nije baš blizu kompresora, ali nije ni slabo u 3. brzini. Za čišćenje elektronike je ok stvar. Baterija traje možda za 30-ak minuta korišćenja i puni se par sati preko porta na laptopu.Da li je neko nešto ovako uzimao? Utisci?
![]()
Compressed Air Duster for Computers Protable Cordless Air Blower Computer Cleaning with LED Light for PC Keyboard Crumbs Car - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Scum, nemam ni ja nekog iskustva sa dronovima ali mislim da ispod DJI Tello nema šta gledati a on je 100e, neka neko potvrdi.Valja li ovo ičemu? Ako je neko imao prilike da proba. Nisam zahtevan, treba mi za par letova tokom planinarenja 😊
P. S. Iskustvo sa dronovima - nula
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $38.08 44%OFF | Xiaomi MiJia Z908Max Drone 8K 5G GPS Professional HD Aerial Photography Dual-Camera Omnidirectional Obstacle Avoidance Quadrotor
![]()
Xiaomi mijia z908max drohne 8k 5g gps profession elle hd luftaufnahme dual kamera omni direktion ale hindernis vermeidung quadro tor - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ne mogu da te krivim jer sam se i ja bio zalepio pre nekih 10-tak stranica sa slicnim dronovima. Za ono sto dron nudi je ekvivalentno USB od 1TB za 10$ 😂Valja li ovo ičemu? Ako je neko imao prilike da proba. Nisam zahtevan, treba mi za par letova tokom planinarenja 😊
P. S. Iskustvo sa dronovima - nula
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $38.08 44%OFF | Xiaomi MiJia Z908Max Drone 8K 5G GPS Professional HD Aerial Photography Dual-Camera Omnidirectional Obstacle Avoidance Quadrotor
![]()
Xiaomi mijia z908max drohne 8k 5g gps profession elle hd luftaufnahme dual kamera omni direktion ale hindernis vermeidung quadro tor - AliExpress 44
Sad porucio, prokleti da steJa sam za isti sat dobio preporuku. Trenutno je u Mađarskoj. Kada stigne javljam kakav je.
Samo meni je ovo prvi sat, pa ne znam koliko je moje mišljenje relevantno(računam ako mi se ne dopada nošenje sata da sam bacio samo 20€)
Ništa im ne fali, istog su kvaliteta kao i kod raznih majstora u lokalu.Jel uzimao neko mozda led trake za tv, konkretno lg 42lf561v? Vidim da su oko 20e manje vise, pa bih probao sam da zamenim.
Kod nas kad je otvorimo ne stigne da izlapi.zbogom izvetrela koka kolo. eat this, motherfucker...
https://www.aliexpress.com/item/1005005796133097.html
radi odlicno. drzi gaziranost. spas.
Još samo da smislimo kako da skinemo ove nove zatvaračezbogom izvetrela koka kolo. eat this, motherfucker...
https://www.aliexpress.com/item/1005005796133097.html
radi odlicno. drzi gaziranost. spas.
Moze da posluzi, za sitno po autu, prednost mu je sto je kompaktan, u kasetu stane, ja sam uzeo neki na choice za 6-7eur,verujem da je ovaj sa linka isti samo malo nasminkan.Jel kupovao neko ovakav tip usisivača, valja li to čemu?
![]()
SZUK 98000PA Car Vacuum Cleaner Mini Portable Cleening Machianr Strong Suction Handheld Car Wireless Portable Home Appliances - AliExpress 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari