Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Da li je moguce otvoriti Paypal nalog na US? pokusao sam danas preko VPN-a, medjutim cim odaberem plan (onaj private use) zaglavi na sledecem ekranu, kaze proverava nesto...

ili ima neko US nalog a da je povezao nasu karticu? Da ne pokusavam ako nije moguce :D

Izgleda da su uveli opciju igranja u cloud (bez downloada igre) za korisnike PS plus Premium.

PlayStation Plus Premium subscribers will now be able to cloud stream a select number of games at no additional cost.

Naravno, važi za mali broj igara za početak.

Ako neko ko ima Premium proba i prenese utiske, ako ga ne mrzi.

Da li je moguce otvoriti Paypal nalog na US? pokusao sam danas preko VPN-a, medjutim cim odaberem plan (onaj private use) zaglavi na sledecem ekranu, kaze proverava nesto...

ili ima neko US nalog a da je povezao nasu karticu? Da ne pokusavam ako nije moguce :D
Ima par postova gde su pisali da neki mogu da koriste US nalog sa paypal ali je komplikacija namestiti jer US paypal trazi autentifikaciju sa lokacije US....prelistaj malo par postova unazad pa procitaj iskustva drugih sa US nalozima. Teoretski je moguce ali....

Izgleda da su uveli opciju igranja u cloud (bez downloada igre) za korisnike PS plus Premium.

PlayStation Plus Premium subscribers will now be able to cloud stream a select number of games at no additional cost.

Nije ovo novo,imam jos od kraja leta,cloud stream, i moze se odigrati poprilican broj igara.Sjajna opcija.Zbog toga i uzimam PS plus premium.Nema download-a,ucitavanje igre traje oko 20-ak sekundi,sve ostalo je isto.

Ovo postoji vec nekoliko godina. Odavno sam stream-ova igre na PS plus.

Mislim da ti je ovo vest za PS 5 igrice.

Ovo postoji vec nekoliko godina. Odavno sam stream-ova igre na PS plus.

Mislim da ti je ovo vest za PS 5 igrice.

Moguće, ja naleteo na nekom sajtu, pa rekoh da pitam kako fercera.

Drago mi je da fercera, praktično nema potrebe za kupovinom M2 i proširenjem prostora za skladištenje.

Moguće, ja naleteo na nekom sajtu, pa rekoh da pitam kako fercera.

Drago mi je da fercera, praktično nema potrebe za kupovinom M2 i proširenjem prostora za skladištenje.

Zavisi od igre od igre.
Neke igre nece da rade u full rezoluciji ako nisu download-ovane.
Ali je super da ispronbas igre bez da moras da ih download-ujes.

Ja koristim kad god je moguće. Učitava nešto sporije, ali u samom igranju nisam video razliku.
Uno, npr. radi bolje kroz stream, pošto dl verzija ume da zaglavi.
Baš ako odlučim da ću često da igram, onda je DL.

Ne sećam se da li je neka od njih PS5 verzija. Morao bih da proverim.

Pomislio bi čovek da će sa rastom cena pretplati da ponuda bude kvalitetnija, a ono sušta suprotnost. PS extra katalog je groblje škart igara koje niko ne želi da igra. Iskreno se nadam da će se nešto promeniti na bolje ali baš, baš tanko. Uplatih danas dopunu za wallet, čekam black friday, valjda će biti popusta kao prošle godine za godišnju pretplatu, po ovim cenama sada je suludo produžavati. Horizon Forbidden West su nakon godinu dana od izlaska ubacili u extra katalog, možda učine nešto slično sa God of War Ragnarök koji je izašao u novembru prošle godine, to bi jedino povadilo ovu jadnu ponudu koju sada nude

Pomislio bi čovek da će sa rastom cena pretplati da ponuda bude kvalitetnija, a ono sušta suprotnost. PS extra katalog je groblje škart igara koje niko ne želi da igra. Iskreno se nadam da će se nešto promeniti na bolje ali baš, baš tanko. Uplatih danas dopunu za wallet, čekam black friday, valjda će biti popusta kao prošle godine za godišnju pretplatu, po ovim cenama sada je suludo produžavati. Horizon Forbidden West su nakon godinu dana od izlaska ubacili u extra katalog, možda učine nešto slično sa God of War Ragnarök koji je izašao u novembru prošle godine, to bi jedino povadilo ovu jadnu ponudu koju sada nude
Ne vredi te pare sto placamo ni za jedan paket sto nude. Retko koja eklsuziva moze da se nadje u paketima....

Sta vam je ljudi, kao da postoji beskonacan izvor dobrih i visokobudzetnih igara pa da mogu uvek da daju. Od ozbiljnih igara samo jos Ragnarok mogu da daju a da je za siroke narodne mase - a i kada ga daju bice u Extra a ne u Essential. Prvi GoW su dali besplatno neke tamo 2021e a igra iz 2018e..

Neka ga daju u EXTRA ali neka ga daju,zasto placamo i taj extra kada nema nista sto vredi bas bas

Sta vam je ljudi, kao da postoji beskonacan izvor dobrih i visokobudzetnih igara pa da mogu uvek da daju. Od ozbiljnih igara samo jos Ragnarok mogu da daju a da je za siroke narodne mase - a i kada ga daju bice u Extra a ne u Essential. Prvi GoW su dali besplatno neke tamo 2021e a igra iz 2018e..
Meni je fascinantno da još nisu ubacili TLOU2 u katalog.

Pa..onako..
Mafia je odlična igrica ali not-my-cup-of-tea što bi rekli englezi.
Isto je bilo i prošlog meseca..dobra igra , Calisto protocol ali opet nešto što ne volim...
Ali jeste tačno da im je ponuda slaba u odnosu na povećane cene.
Očekivao sam bar, na PS Extra, Jedi survivor ili Hogwarts čisto da pokaźu da povećanje cena nije bzvze.
Ili da daju Stray na Essential, skinuše ga sa Extra pre 2 meseca.

Neka ga daju u EXTRA ali neka ga daju,zasto placamo i taj extra kada nema nista sto vredi bas bas
Nema ništa što vredi?
Pa daj ne lupaj molim te.
To što si ti mnoge od tih igara igrao, verovatno i kupio, ne znači da su svi koji plaćaju pretplatu to isto radili. Dalje, ne razumem sta očekuješ u tom katalogu? Day 1 nove igre i sve ekskluzive? To je ne nerealno, nego smešno.
Za 100 funti godišnje imaj malo prizemnija očekivanja.

Nema ništa što vredi?
To što si ti mnoge od tih igara igrao, verovatno i kupio, ne znači da su svi koji plaćaju pretplatu to isto radili. Dalje, ne razumem sta očekuješ u tom katalogu? Day 1 nove igre i sve ekskluzive? To je ne nerealno, nego smešno.

Pa..Day 1 igre očekujem jer ih ima Xbox. Ali neče to da bude skoro na PS.

A za ostalo se slažem, ima dobrih igrica ali njih prve odigraš pa se posle čini da nema.

Dobra je i ponuda PS3 igara..ali tenutno nemam Premium nego Extra..

Nema ništa što vredi?
Ne slazem se stobom,ne trazim da daju day 1 igre nego barem 1- 2 godine naslove koje i vrede nesto. Sto se cene tice,to zato kazem jer na xbox za manje vise neku slicnu cenu daju cak i day 1 igre i u odnosu na to sto nudi psn za mnogo skuplje.A to sto kazes da sam igrao igre to si u pravu kao i vecina ljudi koji imaju konzole su igrali dosta od naslova koje znaju da daju ali to sad ni ne igra neku veliku ulogu sto se cene tice.
Cene je jaka u odnosu na konkurenciju i to sto nude za tu cenu i mislim da se vise od 90 % igraca ps konzole slazu samnom.

Ma daleko bolje ekskluzive ima Soni, tu nema razgovora, ali da su jajare velike - jesu.

Septembar i oktobar ove godine su dva uzastopna meseca sa najlosije ocenjenim igrama na Metacriticu u zadnjih 10 godina. A povecali su cenu.

Nazad
Vrh Dno