Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Čekaj,jel si siguran da je x4 a ne x2?Prilikom flešovanja napajanje nije potrebno.

U pravu si, X2.

Za koliko vremena vam je stigao Vontar?

Na kom od ovih boxova dobro radi move smart aplikacija? Probao na raspberry sa nekim kao android tv, android TV na PC isto ne radi, instalira aplikaciju i neće da je pokrene... jedino da se kupi neki box ako na nekom radi kako treba

Na intel NUC sam instalirao čist android TV os da mogu daljinskim sve da kontrolišem i radi odlično ali move smart aplikacija neće da se pokrene

Raspakuj apk i proveri da li uopšte sadrži lib fajlove za x86 arhitektu? Pošto sam ja lenj da to uradim umesto tebe :D

Ili probaj da skineš apk fajl za x86 odavde:

https://apkcombo.com/downloader#package=rs.mts.supernova.tv&device=tv&sdk=28&arches=x86

I da li je taj Android x86 image koji si instalirao Android 8.0 ili noviji OS build? Pošto Move Smart zahteva kao minimum Android 8.0.

Move app si instalirao sa Store-a ili si sam jurio apk fajl i radio "sideload"?

Poslednja izmena:
Skinuo sam fajl sa linka, instalirao i opet je isto :(
Android je 9.0, instalirao move smart uredno sa stora prvi put, pojavi se crn ekran i prekine rad aplikacije

Za koliko vremena vam je stigao Vontar?
14 dana,bilo bi i brže da nije uhvatio vikend.
Na kom od ovih boxova dobro radi move smart aplikacija? Probao na raspberry sa nekim kao android tv, android TV na PC isto ne radi, instalira aplikaciju i neće da je pokrene... jedino da se kupi neki box ako na nekom radi kako treba
Kojih ovih bokseva :) Radi na Vontar-u od 25€,radi i na Homatiksu od 130€, radi i na T95 W2 koji sam na aliju platio 14,44€.

Kod nas nema jeftino :).U tom slučaju idi na Mi stik 4k ili Fire stik 4k.Ili lepo poruči sa Alija Vontar W2 4/32 za 2500 i uštedi pare.

2500? Tebi znači box 21.36€ daj nam ovde link taj gde ga uzimaš po toj ceni. Ja koliko praznih 4/32 nema jeftinije od 25,30 euro. A šta ćemo za pdv državi. Ne stižu svi box iz kine direktno. Neki idu i na carinu a to je još minimum 700 dinara. Kada se uračunaju sve dažbine 4000. Na oglasima su oko 4-6000. Što znači ako neće čekati 25-30 dana taj kada si ti uzeo možda je bilo 14 dana ali od njihovog slanja a ne od datuma naručivanja razlika 3-4 dana + ako ne zna da se snađe ili nije nikad radio flash slimbox tu treba još i kabl da kupuje onda mu je jeftininije preko oglasa, ali sve to je na njemu.

Prilozi

• Screenshot_2023-10-31-23-03-36-994_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-10-31-23-03-36-994_com.android.chrome.jpg
    93.8 KB · Pregleda: 83
Prijatelju taj je 2/16 prebaci na 4/32 pa pogledaj cenu koju sam i naveo na slici.
A 4/64 to je 28.09 eura a to je malo mnogo više od tih navedenih 17.92

Poslednja izmena:
Izvoli prijatelju moj.

Prilozi

• SCR-20231101-cjjs.png
    SCR-20231101-cjjs.png
    556.6 KB · Pregleda: 79
  • SCR-20231101-cjlf.png
    SCR-20231101-cjlf.png
    585.1 KB · Pregleda: 82
Da ta manja cena za vontar je samo za nove korisnike. Meni stigao za 20ak dana.
Za par stotina dinara je besmisleno menjati nove naloge i kartice.

Koju vrstu daljinske komande koristi taj Vontar IR, RF ili BT? Bitno mi je zbog univezalnog jer tu imam samo IR

Sa žiroskopom :) :) :)

@focus
Voice Remote, WiFi, 2.4G.
Ima jedan net conn. WiFi prijemnik koji zauzme jedan od dva USB-a.

PS
Ttrebalo mi vremena da proverim na licu mesta,
sorry.

Poslednja izmena:
Na tim screenovima sam bio logovan, nisam novi korisnik (nalog vec godinama postoji).
Ista cena bude i u korpi. Zapravo za nekih 90 dinara niza nego juce, evo upravo gledam.
Ali da, nemam povezanu karticu. Mozda je zbog toga.

Zamislio sam da svoj smart box sakrijem negde iza TV-a i da kupim daljinac kojim bih ga kontrolisao, a idealno ako bi na taj daljinac mogao da kontrolišem i tv/iris. Jel moze nesto od toga na primer ovaj daljinac da uradi?

1698846411292.png

Ne može. Za to ti treba drugi daljinski sa reprogramiranjem 5 dugmića, reprogramiranje se 4 u boji i 1 power. Samo taj troši dosta baterije.

Vrh Dno