Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Posle udejta nisu mi radile sms poruke -nisam mogao da ih saljem. Resatt je razradio.
^ tek će se kroz koji dan videti da li ima problema. Najbolje je na ovako veliki update odraditi factory reset.
ko ce opet pakovati sve app nazad. pogotovo sto za neke moram da idem i van kuce da bi ih aktivirao....

Posle udejta nisu mi radile sms poruke -nisam mogao da ih saljem. Resatt je razradio.

ko ce opet pakovati sve app nazad. pogotovo sto za neke moram da idem i van kuce da bi ih aktivirao....
Ako ti bude sve ok onda ne moraš. Obično se najviše primeti da bateriji bude lošiji sot. Ja odradim uvek na prelazima tipa sa jedne verzije androida na drugu.

Jel radite neki backup kada radite factry reset? Pre svega mislim na aplikacije, za ostale stvari mi nije problem.

^ jedini viber i whatsup da mi ostanu konverzija. Sve ostalo totalno brisanje

Rekao bih da su konacno sredili expert raw aplikaciju, odradite update kroz Samsung store pa probajte. Deluje da su fotke sada normalne a ne sa naduvanim bojama, kontrastom vestackim i sta su sve vec bile boljke.

Vi se smejete ja ozbiljan 🤣
I ti se smeješ 😄

Nego, ja cu ipak sačekati malo sa ovim update-om. Zadnjih nekoliko sam odmah instalirao, za ovaj ću sačekati da se stabilizuje sa mozda jos nekim update-om ili da bar vidim da radi (manje-više) sve kako treba.

Postoji li neki link za preuzimanje pvog firmwarea? Sa sammobile se ne može izgleda ništa preuzeti bez plaćanja. Beskonačno čekanje

Nego, ja cu ipak sačekati malo sa ovim update-om. Zadnjih nekoliko sam odmah instalirao, za ovaj ću sačekati da se stabilizuje sa mozda jos nekim update-om ili da bar vidim da radi (manje-više) sve kako trtreba
Bome i ja. Meni nije još ni stigao i bolje što nije 😀

Nakon update-ta sistem manje zauzima memorije, meni je oslobođeno oko 13gb 😁

Prošao sam od Španije do Tajlanda, nema nigde ažuriranja osim za ove EUY i EUX otključane, kao što Goran već reče.

Glupavi operateri. Ne znam zašto Samsung ne može kao Apple/Google, svima istovremeno da pusti i to je to.

Meni iz Paname 😁
Isteklo vreme za edit. Sada već mogu da potvrdim da za ovaj panamski update stiže 30. u mesecu, to mi se do sada desilo u sva četiri meseca kako imam telefon, tako i evo sad je stigao 5.1 update koji su ostali dobili tokom meseca. Tako da 30. novembra očekujem da stigne ovaj 6.0. Pa eto ko bi da mu stigne tako malo kasnije dok se slegnu utisci neka predje na panamski 😁

Доста брже се подиже систем.

Kod mene je sve ostalo isto što se toga tiče
Boldovan je font na AOD, to je onako prva veća vidljiva promena

Bune se i na redditu: :)

i am experiencing a bug after update: the app icons on the home screen and in the app drawer are bigger than what they were before on one ui 5.0. does anyone else also have this issue and knows how to solve it?

užasno izgleda

Svi koji imaju određene probleme kao ikone, kamera... da li ste radili factory reset ili ne?

Vrh Dno