Pa placam, mada ne debelo, a do sad nikad nisu prenosili F1 i GP na drugom kanalu osim onih osnovnih (hd, 1, 2, 3).Мора дебело да се плати дитектан пренос. Има интернет па се нађе ко директно преноси.
Vala i nije neki sadržaj da se prenosi na sk 1,2 i 3. Trening u petak i nije baš gledan. Znaju oni zašto su ga stavili na sk6Jedino sto imaju od sporta F1 (pored GP-a i jos ponesto) i oni ne prenose uzivo trening 1 Amerika na osnovnim kanalima nego na kanalu 6 ???
Pa posle drugi su krivi !
Mnogo bolji nego neki š ragbi koji su u to vreme prenosili. 😁Vala i nije neki sadržaj da se prenosi na sk 1,2 i 3. Trening u petak i nije baš gledan. Znaju oni zašto su ga stavili na sk6
Kvaka 22,Produzio sam ugovor i duplirao net, imao sam 300/30 a sad su mi dali 600/60 i nikako ne mogu da postignem tih 600Mbps na speed test, zakucam uvek oko 350. Imam Njihov cisco modem EPC 3208 i svoj ruter Mikrotik HAP ax3.
Mislio sam da je do wifi ali i na ethernet xbox mi prijavljuje istu brzinu manje vise.
Da li je moguce da taj modem ne moze da postigne te brzine a da mi oni to nisu rekli?
Zvao sam ih i oni kao signal sa njihove strane deluje ok.
Otresli su me, samo pravna lica mogu da dobiju bridge.Kvaka 22,
Ako dobijes hg realno ti je downgrade. Ja sam pocetkom meseca dosao u takvu situaciju, pokajao sam se. Jedino ako imas kontakte ovih koji su ti doneli opremu pa da ti na par dana ostave i hg neki te uporedis sam. Prva tri dana ces da kao meris brzine, a posle neces ni korisiti. To sto ti modem izvlaci 350 govori da je instalacija do stana odlicna.
Mada, static ip, dmz za tvoj ruter, radi posao. Druga bitna stvar je da najverovatnije nemas ni cgnat sa ciscom. Netacno je da ne moze, ali ne stavljaju gotovo nikad.
Da proverim, da li je ovo na kablu ili wifi?Ja koristim Eon Duo Premium gde su brzine 400/40. Isto imam EPC 3208 koji postiže max. dl od oko 350 mbps. Ne sekiram se, jer je to samo 50ak manje nego sto plaćam, a imam takoreći pravi bridge, javnu dinamičku i dobar (moj) ruter/mesh. Sve funkcionišs bez greške, daleko bolje i sa vise mogućnosti nego što bi sa njihovim HG.![]()
Podnesi zahtev za raskid.
Sacekaj da te pozovu iz call centra, pa vidi da ti ponude tipa 6 meseci gratis.
Info of akvizitora.
Hvala na pomoci , meni je ovo internet konekcija u firmi njihov ruter ume da zabaguje i da mi neke kamere izbaci iz mreze neke ostanu da rade i ove izbacene nema sanse da se konektuju dok se njihov ruter ne restartuje onaj beli tehnicolor valjda. posle restarta sve proradi normalno. to sam do sada resavao restartom ovako preko sajta ili aplikacije. vikendom tamo nema nikoga i bas mi je problem ja u beogradu firma u pancevu.Pre neki dan sam probao i nije radilo. Pomislio sam da je nešto privremeno, pa resetovao gašenjem napajanja.
Poslednji put sam koristio pre 6-7 meseci i tada je radilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari