Mislis PDV 20% ili nesto drugo?Da li i vama krenuli da carene sve pakete? Zadnje 2-3 pošiljke su sve ocarinjene. Ranije je uglavnom prolazilo sve bez dažbina.
Da, definitivno su se ubrzali. Jedno vreme sam ih izbegavao zbog prevelike poštrarine, gde se LocalPost izjednačio sa DHL/FedEX. Vitacost se iskvario, neće više da mi šalje "teže" pakete, tipa od 200+ grama koje sam do skoro bez problema naručivao.Pohvale za iherb. Narucio 18. sptembra, poslali istog dana i stiglo u Srbiju 26., vec 27 postar doneo onaj karton. Ovo je DHL brzina skoro. Na kutiji pise da je stiglo iz Svedske, Malme i kod za pracenje imao SE na kraju. Izgleda da kad stigne iz Amerike u Evropu preuzima svedska posta.
A da se pije čaj ili kapi Babin zub?Posle nesto vise od mesec dana (nerednovnog) koriscenja tribulusa rekoh ajde da iznesem neka zapazanja. Pre svega, sto se tice samih treninga i teretane, nisam zapazio bitne promene nakon konzumacije. Nije bilo efekta kao kod konzumacije preworkout proizvoda, samo delimicnog povecanja snage. Ali ono sto je i te kako primetno je kolicina energije koju sam dobio, koliko su mi sve kognitivne sposobnosti unapredjene, opet pominjem, VRLO primetno. Prvih par dana (tableta dnevno) nisam primecivao skoro nista, ali zato posle petog dana i te kako i to sve gore navedeno. Ovo je neka formula sa 15gr cinka i 90% saponima, sto je vrlo diskutabilno s obzirom da na vecini tribulus proizvoda pise 80-90% a cenovno vrlo odstupaju.
Mene zeza desno rame narocito kad sam radio ravni bench sipkom ili bucicama.Ima li neko preporuku šta može da se uzme od suplemenata za ramena koja me zezaju naizmenično?
Možda grešim, ali mi deluje da je bol od spavanja na njima, jer me najviše boli kad se probudim ujutru, a spavam na strani uvek ili polustomaku. Prošle nedelje me bolelo desno, pa sam spavao na levoj strani, sad levo boli... Tri puta nedeljno idem u teretanu i vežbe za ramena nisu problem kad se zagrejem, ali desi se da me boli rame pomalo kad radim bench npr. Možda bih uzeo glukozamin, pa da vidim ima li smisla uzeti još nešto pored ili da probam nešto drugo?
Goveđi želatin mi ne pomaže, pa nema poente da uzimam.
Preko LocalPost sam imao nekoliko paketa od 50 i nešto evra i naplaćivali su PDV, bez carine.Ne, na osnovnu cenu, tj na taj iznos ide samo pdv 20%. Trebalo bi i na iznos poštarine da se naplati pdv ali ne rade to. Preko 50eur robe ide i carina.
Ja bih se obratio iHerb podršci na [email protected]. Meni je pre 2 godine više puta odbijen PayPal i od tad ne ga ne koristim za plaćanje, već samo karticu.Poručio sam sa iHerba, platio paypalom, banka uredno rezervisala iznos međutim iskače poruka iz priloga. Kontakirao sam banku kažu sve je u redu sa njihove strane, jel imao neko slična iskustva? Da li će pomoći ako pišem iHerb podršci na mejl? Koliko su ažurni? Ima li neko rešenje?
Ja sam probao, unesu se samo podaci o kartici i prođe, nema onoga da stigne kod na telefon pa da se kodom potvrdi, za mene kao laika bi to bilo bolja zaštita?Ne treba paypal za iherb. Imaju super zaštitu korisnika, bolju od paypal-a a i greške se ne dešavaju.
Stvarno im je podrška vrhunska, razmenili smo više mejlova, ispalo je ista situacija kao kod tebe, PayPal odbio. Sad čekam PayPal da vidi o čemu je reč, do sad nikad nisam imao problema sa njimaJa bih se obratio iHerb podršci na [email protected]. Meni je pre 2 godine više puta odbijen PayPal i od tad ne ga ne koristim za plaćanje, već samo karticu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari