zamzung
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.09.2012
- Poena
- 305
Ratel je trazio ZVANICNO da 3 dana za redom merim prepodne i popodne brzinu sa rokom od 8 dana od prijema akta, na moju zalost ja nisam bio kuci, pa je taj rok prosao. Medjutim, videcu da ulozim novu zalbu i da odradim ta merenja, pa da pokusam da ih "otkacim".Ako vec imas visestruke potvrde od njih da imaju probleme, trebalo bi uz pomoc Ratela da mozes da raskines ugovor
reče mi njihov lokalni agent da dovlače kabl sa bandere do mene. Što bi značilo valjda da je to optičko vlakno do mene kako on kaže. Isto tako, navodno nemaju te 6 rutere, a i kao verovatno ne bi najbolje radio na ovoj lokaciji(Borča)... WTF!? A ako priključe i budem nezadovoljan u startu i želim da raskinem kao plaća se cca 20 000 dinara trošak. A ako ostanem važe uslovi 6 meseci za Dž i UO 1/2 iznosa(HyperSonic)...Čitam na nekoj strani unazad da naplaćuju opticko održavanje 350 din mesecno? da li bi to kačilo i mene kroz taj gratis period?ukratko - ako je direkt orion optičko vlakno do tvog objekta onda uzmi ali ako je bežična orion veza do tebe onda je bolje ostati kod Supernove
Izvini, greška u kucanju. Tri dana merenjaPrvo odradi 8 dana merenja, pa podnesi žalbu.
Ova rečenica može biti i tačna i netačna u zavisnosti na šta si tačno mislio pod "ona cena sa sajta".a to upola je ona cena sa sajta +350 održavanje, pa na onda polovina.
ovo je cena sa održavanjem, bez skrivenih troškova.
Verovatno ih ljudi stalno ganjaju za te skrivene troškove, koji se otkriju sa prvi računom.
Jedini skriveni momenat u celoj priči je da kod Orion-a imanje ugovorne obaveze ne garantuje tu cenu na taj period od 2 godine. Nego da će za to vreme bar 4 puta da (probaju da) ti dignu cenu. Ko na vreme primeti obaveštenje na sajtu i žali se i preti njemu ostave na starom ko ne prati budno šta rade njega iznenađuje račun kad stigne.
Pravi podsetnik da se ponavlja jednom mesečno 😂😂Zato se uzdam u ovu temu i forumaše da će neko na vreme da primeti 😄
Eto ga:Nisam video taj cenovnik što si zakačio screen shot. Samo ono na sajtu.
Da da... Iskreno sam video kasno sta traze kod prigovora, tako da sam ocekivao da ce traziti to trodnevno merenje, medjutim problem je u tome sto ja mogu u skrinsotovima da im prikazem Orionovo priznanje da nesto ne radi kako treba i to vise puta, ali Ratelu to ocigledno nije vazno.Izvini, greška u kucanju. Tri dana merenja
Da ne bude opet podneseš reklamaciju, pa ti kažu ajde sada meri, a ti nisi u mogućnosti. Ovako prvo izmeriš i kažeš, evo, već uradjeno.
Iskreno ne preporučujem čim padne kiša pada npr sa 400 na 50/100 mbps.Ako je već negdje odgovoreno na ovo pitanje, izvinjavam se unaprijed jer nisam uspio da pronađem.
Kakva je to njihova "druga optika" kad pominju neku antenu na krovu zgrade? Da li neko ima iskustva sa tim, isplati li se to potpisivati? Iako imam ugovor sa mts-om još godinu dana, na novoj adresi nemam mogućnost uvođenja njihove optike pa tražim drugog provajdera.
orion optika?Orion slabije radi kad je suncano, kisovito i kad pada sneg. Takodje postoje problemi i kad duva malo blazi vetar.
Znači radi kako treba samo kad je oblačno?Orion slabije radi kad je suncano, kisovito i kad pada sneg. Takodje postoje problemi i kad duva malo blazi vetar.
Ja sam koristio tu "drugu optiku" dok nije stigla prava. Nisam imao nikakvih problema. Najbolje da se raspitaš u komšiluku/kraju da li neko koristi i kakva su iskustva. Koliko sam shvatio, ako nemaš neke prepreke ka anteni koja emituje signal, ne bi trebalo da bude problema..Ako je već negdje odgovoreno na ovo pitanje, izvinjavam se unaprijed jer nisam uspio da pronađem.
Kakva je to njihova "druga optika" kad pominju neku antenu na krovu zgrade? Da li neko ima iskustva sa tim, isplati li se to potpisivati? Iako imam ugovor sa mts-om još godinu dana, na novoj adresi nemam mogućnost uvođenja njihove optike pa tražim drugog provajdera.
Da i evo sada full drop konekcije na par secOrionovi DNS serveri ili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari