Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ja upravo to i pitah, da li neko zna šta je najsvežije, da vidim šta da radim. U ovoj temi je to poslednje što je pominjano od povoljnosti, pa htedoh da proverim šta mogu da dobijem. Videću i sa mts da li bi nešto dali za ostanak u mreži, trenutno je na bakru ali je u zgradu stigla i optika. Tu bi trebalo da može da se izboksuje 50% na 24 meseca, tj. 2600 prosečno, a ova egzibicija sa sbb-om ako nude sada 12+12 na eon full dođe na ~2100, plus eventualno neo neo u A1 za 1250, izađe skuplje ali imam mogućnost da mu nakalemim i arene i sk. Dodatni eon box mi ne znači puno, ali ako to daju pa naravno da bih ga uzeo umesto d3 mini.

Ja sam 29. Sept zvao akvizitora telefonom.
2. okt su monteri dosli u stan da nameste i potpisao ugovor tada.
Steta, ako je nema. Bila je dobra ponuda. Ali ni 12 meseci + 12 nije lose. Ako ima?

To je kontam akcija ako zapretite otkazom usluge.

Prosle nedelje me cimaju par dana za redom, nekad i vise od jednom u toku dana, a ja u roamingu i ne odgovaram. Javim devojci da ih cima da vidi sta hoce. Kao zovu, imaju neku akciju, pa hoce da ponude, ali kao zvace me kad se vratim, posto sam ja vlasnik ugovora.

Zovem ih ja lepo danas da vidim o cemu se radi, reko mozda zaista ponude nesto ok, cim cimaju ko sumanuti. U februaru sam ih odbio za povecanu brzinu i neke TV pakete kad mi je istekla UO.
Javlja mi se gospodjica, sva ljubazna (zaista je bila ljubazna, nisam ironican) i kao zvale su vas kolege, imamo akciju u toku i ponudi mi identicno sto su i pre tih ~8 meseci.
Rekoh hvala lepo, to mi ne odgovara i tu joj i objasnim da me zapravo interesuje bolja cena, a ne nesto brzi net i neki kanali koje necu ni gledati. Svasta sam joj tu nesto ispricao i izmedju ostalog spomenuo potencijalno prekidanje usluge sa moje strane, o cemu sam i razmisljao ranije, ali mi je to palo u drugi plan zbog drugih stvari.

Na kraju mi je rekla da je kao sve zabelezila i da ce preneti kolegama, pa ce mi se valjda javiti. Zaista cu uskoro da pokrenem postupak raskida usluge ako se ne odluce da ponude nesto konkretnije, a oni nek se samo slihtaju novim korisnicima, a postojecim nude kikiri za 2 godine vernosti. Da ne pricam da sam do sad ovih 30+ racuna placao najkasnije do 10. u mesecu. Bezobrazluk.

Da li postoji posebna neka tema o mreznim uredjajima kod SBB?
Ajd ovde cu. Pre 10ak dana sma dobio novu opremu, novi ugovor, i donet je SDMC ruter, NE1611B. E sad, u soliteru sam, armirani beton svuda pa i nemam bas osnova za neke zalbe.
Da li je ubee ili tehnicolor bolji izbor (nisu imali kazu tih dana, "ovaj ti je najnoviji"). Postize brzine, no ima (puno) mrtvih zona, nema skoro nikakv podesavnja iako sam vide da ima u menu mode, trenutno ruter, dakle verovanto moze da radi u bridge mode.
Kakva su tu iskusta uopste? Soc je Puma6, intelov, po specu to bi trbalo da valja ako zanemarimo sbb sw na njemu.

Poslednja izmena:
Ajd ovde cu. Pre 10ak dana sma dobio novu opremu, novi ugovor, i donet je SDMC ruter, NE1611B. E sad, u soliteru sam, armirani beton svuda pa i nemam bas osnova za neke zalbe.
Da li je ubee ili tehnicolor bolji izbor (nisu imali kazu tih dana, "ovaj ti je najnoviji"). Postize brzine, no ima puno mrtvih zona, nema skoro nikakv podesavnja iako sam vide da ima u menu mode, trenutno ruter, dakle verovanto moze da radi u bridge mode.
Kakva su tu iskusta uopste? Soc je Puma6, intelov, po specu to bi trbalo da valja ako zanemarimo sbb sw na njemu.
Ubee je najkvalitetniji ako možete pozovite Call Centar ili uputite e-mail da se zavede kao zvanično obraćanje zbog tekućeg problema .👍

Da li je ubee ili tehnicolor bolji izbor (nisu imali kazu tih dana, "ovaj ti je najnoviji"). Postize brzine, no ima puno mrtvih zona, nema skoro nikakv podesavnja iako sam vide da ima u menu mode, trenutno ruter, dakle verovanto moze da radi u bridge mode.
Ista situacija i kod mene, posle Ubee taj Sdmc je po meni djubre na koje mogu jaja da pržim koliko gori :)

Ista situacija i kod mene, posle Ubee taj Sdmc je po meni djubre na koje mogu jaja da pržim koliko gori :)
Ja sam imao cisco 3208 godinama, bas dugo, (i pre njega onaj jos stariji modem, nikad sbb ruter nisam imao) ali on opet ima 8ds i 4 us kanala samo, To je rmax 280mbps dl matematicki, a realno 150mbps u radu..
Alavo ajd dajte novi. Sad bih se vratio na modem, samo nemaju nista vise, neki 16x8 bar a da je modem samo,. Upload i kontrola mi vise treba nego brazilion mbps u dwonloadu. Dodatno, tesko da mogu sa nekom radnjom da se dogovorim da mi daju 2-3 rutrea na probu zbog betona, pa da jedan zadrzim i platim.

Ja imam cisco epc 3208 i sve dok imam njega, ostajem na SBB. Ostvarujem dl brzine na kablu oko 340-350 mbps. Paket je inače Duo premium 400/40. Dakle, ne mogu da izvučem maksimum dl kao iz paketa, ali mi to ne smeta. Imam svoj ruter mesh sistem i pokrivam dve susedne kuće sa odličnim wifi signalom. Uopšte mi ne treba njihova "napredna" oprema.

To je kontam akcija ako zapretite otkazom usluge.

Prosle nedelje me cimaju par dana za redom, nekad i vise od jednom u toku dana, a ja u roamingu i ne odgovaram. Javim devojci da ih cima da vidi sta hoce. Kao zovu, imaju neku akciju, pa hoce da ponude, ali kao zvace me kad se vratim, posto sam ja vlasnik ugovora.

Zovem ih ja lepo danas da vidim o cemu se radi, reko mozda zaista ponude nesto ok, cim cimaju ko sumanuti. U februaru sam ih odbio za povecanu brzinu i neke TV pakete kad mi je istekla UO.
Javlja mi se gospodjica, sva ljubazna (zaista je bila ljubazna, nisam ironican) i kao zvale su vas kolege, imamo akciju u toku i ponudi mi identicno sto su i pre tih ~8 meseci.
Rekoh hvala lepo, to mi ne odgovara i tu joj i objasnim da me zapravo interesuje bolja cena, a ne nesto brzi net i neki kanali koje necu ni gledati. Svasta sam joj tu nesto ispricao i izmedju ostalog spomenuo potencijalno prekidanje usluge sa moje strane, o cemu sam i razmisljao ranije, ali mi je to palo u drugi plan zbog drugih stvari.

Na kraju mi je rekla da je kao sve zabelezila i da ce preneti kolegama, pa ce mi se valjda javiti. Zaista cu uskoro da pokrenem postupak raskida usluge ako se ne odluce da ponude nesto konkretnije, a oni nek se samo slihtaju novim korisnicima, a postojecim nude kikiri za 2 godine vernosti. Da ne pricam da sam do sad ovih 30+ racuna placao najkasnije do 10. u mesecu. Bezobrazluk.
30+ racuna, moji su od 2004 (ili 2003) korisnici, znaci 240 racuna, i ista ponuda kao kod tebe (gledaju 5 kanala, ali imaju 3 TVa), i nikakav popust nisu dobili.Posto MTS nudi 2 TV boxa maximalno (nema optike), neka uzmu to, a treci TV da napravimo smart.
Ili ce da ponude popust.

30+ racuna, moji su od 2004 (ili 2003) korisnici, znaci 240 racuna, i ista ponuda kao kod tebe (gledaju 5 kanala, ali imaju 3 TVa), i nikakav popust nisu dobili.Posto MTS nudi 2 TV boxa maximalno (nema optike), neka uzmu to, a treci TV da napravimo smart.
Ili ce da ponude popust.
Svestan sam ja da ljudi koriste SBB mnogo duze od mene i prema njima je jos gora nepravda sto nemaju gotovo nikakve pogodnosti kao dugogodisnji (verni) korisnici.

Znaju agenti drugih provajdera kakva je situacija, pa i po ovim temama vrebaju i skupljaju nove korisnike (i treba).

Jedno pitanje. Sad su mi doneli SDMC, samo sam preletio po podesavanjima i ne mogu da nadjem gde se menja sifra za pristup ruteru. Sad je admnin/admin. Ne vidim ili je nema?
Ocekivao sam Ubee jer nisam ni premium ni fullpaket uzeo a oni doneli ovo cudo.

Može li preko promotera da se obezbedi neka bolja promocija za obnovu od već ponuđene preko call centra ili su oni samo za nove korisnike?

Može li preko promotera da se obezbedi neka bolja promocija za obnovu od već ponuđene preko call centra ili su oni samo za nove korisnike?
Isto pitanj sam postavio, dobio sam odgovor da ne, i sugestiju: podnesi zahtev za raskid, pa vidi sta ce da ti ponude. Ako ne ponude, imas 30 dana da otkazes zahtev za raskid.

Info od juce, moji trenutno placaju ~4100 mesecno (3TVa, ostalo ne znam, gledaju par kanala i neki sportski kanal, fixni, net).
24 meseca, po 2100 mesecno (ne znam da li na to ide 110din 7danas unazad ili je ukljuceno), i momak iz ekspoziture je napravio da imaju i dalje iste kanale sve. Internet je slabiji.

Da li neko zna koje Eon Box-ove nudi SBB Pripejd korisnicima da ih kupe?
Korisnik sam Eon Sport paketa van SBB mreže.
Hteo bih da kupim još jedan Eon Box, pa da ga prikačim u drugoj sobi.
Trenutno imam Eon Box SDOTT0202.

Meni za tri nedelje ističe UO na EON premium paketu. Baš me zanima šta će mi ponuditi kao starom korisniku. Pretpostavljam cenu po ceni manjeg paketa. 6 meseci po 1 din pa možemo da pričamo. Ako ne, vraćam opremu i gledam MTS optiku ili Orion.

Meni za tri nedelje ističe UO na EON premium paketu. Baš me zanima šta će mi ponuditi kao starom korisniku. Pretpostavljam cenu po ceni manjeg paketa. 6 meseci po 1 din pa možemo da pričamo. Ako ne, vraćam opremu i gledam MTS optiku ili Orion.
Iskreno meni su jedva dali prošlog oktobra 15 % na staru cenu .😀
Što znači ako Vam ponude 6 meseci to je full 👍

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno