Šta je novo?

Periferni uređaji Overear BT slusalice za muziku i razgovor do 15K

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Drugari trebam preporuku za slusalice iz naslova...

Ono sto je bitno da dopunim (ili ponovim);

-Iskljucivo nove, i dostupne kod nas u prodavnici (gigatron, 4audio i sl), do 15.000din, ide preko racuna.
-Ugodne za par sati koriscenja (znam da je ovo vecinski zavisi od osobe do osobe), da nisu preteske i ne vrse pritisak na usi.
-Da mogu da se koriste za razgovor (teams, skype i sl) u kancelariji istovremeno sa kolegom pored...npr moje sony wh 1000 xm4 su odlicne za sve, ali ako kolega i ja prisustvujemo istom sastanku, cujem sebe duplo kako govorim. Predpostavljam da mikrofon hvata dosta siri pojas zbog noice transparency opcije pa uzrokuje pomenuti problem. Gledali smo sennheiser HD 450BT, na akciji izadju ispod pomenutih 15.000din ali strahujem da bi sa njima bio isti (ili veci) problem od ovoga koji imam sa prilicno skupljim sony modelom.

Unapred zahvalan na vremenu i pomoci

Obrati paznju na Sennheiser HD 450 BT da nisu bas najudobnije slusalice.
Imam ih i maksimum koji mogu da izdrzim je 45 min do sat vremena. Preko toga pocinju da me bole usi (imaju jako male otvore za usi) i zaboli me glava gore na delu gde nalezu, jer nisu bas dobro tapacirane.
Takodje imaju bag sa Mac OS da se auto mute-uje mikrofon nakon nekoliko sekundi kada je ukljucen auto adjust i to jos nisu ispeglali.
Zvuk je OK, ali da sada uzimam, razmotrio bih neku drugu opciju.

Uzmeš bilo koje za 13-15k din. preko računa, prodaš ih, i kupiš Anker SC Life Q30 na KP, možda ti i ostane par hiljada din. :D
https://headphonesaddict.com/anker-soundcore-life-q30-review/#Specifications
https://www.expertreviews.co.uk/headphones/1413257/anker-soundcore-life-q30-review
Uzima se nešto veća količina druže, cimanje bi bio projekat te vrste.

Verujem da su odlične, al kao što sam u naslovu napisao, bluetooth (BT) je must.
U svakom slučaju, pogledaću i audioplus šta ima u ponudi, totalno sam ih zaboravio a u komšiluku su.

Uzima se nešto veća količina druže, cimanje bi bio projekat te vrste.

Verujem da su odlične, al kao što sam u naslovu napisao, bluetooth (BT) je must.
U svakom slučaju, pogledaću i audioplus šta ima u ponudi, totalno sam ih zaboravio a u komšiluku su.
Najbolje ti je otići do njih i da vidiš sa Milanom šta ti je činiti.

Nazad
Vrh Dno