Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Mene isto buba zanima, kao poklon bih uzeo drugu. Potražiću na trafici.
Jel buba u žutoj boji kao na slici?

Nisam te dobri onda razumeo da tek treba da izadje. Hvala!

Kojim danima se pojavljuje na kioscima?

Kako je meni prodavac rekao, izlazi na 2 nedelje, u sredu. 27.9 je izasao golf, sledece srede 11.10 bi trebalo stojadin da izadje. :)

U vodiču za kolekciju piše da je izdanje dvonedeljno, što znači da će kolekcija da izlazi skoro tri i po godine :)

Isto sam veliki fan Iron Man-a ali je period sakupljanja stvarno dugačak. Jedino se nadam da nije neka fora i da će brže ići.

Pa nece ici brze jer nam je takva platezna moc da je 4000 mesecno za ovo mnogo

Pa nece ici brze jer nam je takva platezna moc da je 4000 mesecno za ovo mnogo
E da je to jedina njihova aktivna kolekcija
Paralelno guraju Titanik, automobile, Diznijeve priče i šumske životinje (ne znam da li je i ona geologija njihova).
Ko skuplja sve treba mu 200e mesečno.
Ni to ne bi bio problem, ali kao što rekoh, nešto sumnjam da će ijednu ovu kolekciju iz delova izgurati do kraja...

A mislim da je tu vise rezon da ljudi skupljaju jednu od ovih kolekcija, a ne sve odjednom

E da je to jedina njihova aktivna kolekcija
Paralelno guraju Titanik, automobile, Diznijeve priče i šumske životinje (ne znam da li je i ona geologija njihova).
Ko skuplja sve treba mu 200e mesečno.
Ni to ne bi bio problem, ali kao što rekoh, nešto sumnjam da će ijednu ovu kolekciju iz delova izgurati do kraja...
Ta geologija je ista firma, koja izdaje "Titanik". Hachette.
Pre 10 godine je Deagostini izdavao isto to, pod nazivom "Blago zemlje". Izgurali su svih 100 brojeva, samo su za zadnji broj smanjili tiraz i to mozda za pola. Veli broj ljudi se zalio da nije mogao da kupi poslenji mineral, pa su pravili spisak i svi koji su se prijavili, poslali su im na kucne adrese, posle mesec, dva ili tri...ali im nisu poslali valjda nalepnice sa imenima minerala.
A ova od Hachette se zove "Zemljini minerali". "Titanik" je njihov , kao i Auto koji se sklapa u delovima. Stim sto je pre 10 godina za minerale bilo bolje da se skupljaju, jer kod jednog većeg prodavca, stignu po 10 ili 20 brojeva. Pa izabereš najlepši model, jer ima neki koji su nikakvi. A ovo sad po trafikama, za ove casopise sto ja skupljam, dolaze po 2 broja, pa ako i daju da biraš, nemaš izbor.
Od Deagostinija izlaze, "Zvučne Priče", auto koji se sklapa u delovima, Dodž , "Šumske Životinje", "Legendarni Automobili" , i ovo sad iz Marvela.

Znači sve zajedno, 8 kolekcija.

Meni je probavac rekao da izlazi sredom, ali su nesto promenuli i izasao je jutros. :/

Jel stojadin sada izašao ili buba?

Jel za neko gde mogu da nadjem prvi broj iliti fiću, sin će da me pojede 😫

Na KP, ja juče uzeo u Nišu za 1000 dinara.

Te porudzbine na kraju idu po principu da se njima vrate neprodati primerci posle mesec ili dva, pa ih oni posle ponovo prodaju. Ako im se nista ne vrati onda nemaju sta ni da prodaju.

Slao sam im mail 2x , nisam dobio odgovor a na telefon se ne javljaju tako da mislim da nema vajde od toga :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno