I da, nisu mi dali wifi 6 ruter kao sto bi trebalo po ugovoru. Mada lik koji je monter je nas poznanik i kaze da ni ne uzimam taj wifi 6 jer nije neki... A ovaj sto su mi dali je neki kinez. Kakvo je vase misljenje, insistirati ipak na wifi 6 ruteru ili ostati na ovom?
Kada ti istekne ugovorna obaveza, dodaju ovu treću stavku aktivacija narednog ugovornog perioda (meseca) uz svaki račun, da te "motivišu" da potpišeš novi ugovor i da te obavežu još 2 godine. A ako si tek potpisao ugovor, kažu da im nije još uvek stigao ugovor do finansija, pa nemaš pravo na izuzimanje od plaćanja ove stavke (kao da ti je istekao ugovor) - ovo se meni desilo. Na pitanje kako nemaju ugovor kad sam potpisao i odneli ga monteri sa sobom, kažu pa oni su tako neažurni nekada, bolje da nam vi donesete. Tad im ja rekoh, ako nemate ugovor, nemate na osnovu čega da mi naplatite, pa slobodno ugasite net, naći ću drugog provajdera, ali da platim to neću. Za par dana mi stigao drugi račun, bez te stavke.Ljudi imam hipersonik paket koji kosta 2600 din. Ovoliko mi je stigao racun. Sta treba raditi da mi umanje racun posto vidim da se svi zale na to neko povecanje pa ako im prodje prodje...Pogledajte prilog 407369
I da, nisu mi dali wifi 6 ruter kao sto bi trebalo po ugovoru. Mada lik koji je monter je nas poznanik i kaze da ni ne uzimam taj wifi 6 jer nije neki... A ovaj sto su mi dali je neki kinez. Kakvo je vase misljenje, insistirati ipak na wifi 6 ruteru ili ostati na ovom?
Ja nisam ni potpisao ugovor. Kad su monteri zavrsili posao rekli su da ce za koji dan doneti ugovor da potpisem ali nisu bili. Znaci da ne placam nista preko tih 2600 din i da uostalom ni to ne platim dok ne donesu wifi 6 ruter kao sto bi trebalo?Kada ti istekne ugovorna obaveza, dodaju ovu treću stavku aktivacija narednog ugovornog perioda (meseca) uz svaki račun, da te "motivišu" da potpišeš novi ugovor i da te obavežu još 2 godine. A ako si tek potpisao ugovor, kažu da im nije još uvek stigao ugovor do finansija, pa nemaš pravo na izuzimanje od plaćanja ove stavke (kao da ti je istekao ugovor) - ovo se meni desilo. Na pitanje kako nemaju ugovor kad sam potpisao i odneli ga monteri sa sobom, kažu pa oni su tako neažurni nekada, bolje da nam vi donesete. Tad im ja rekoh, ako nemate ugovor, nemate na osnovu čega da mi naplatite, pa slobodno ugasite net, naći ću drugog provajdera, ali da platim to neću. Za par dana mi stigao drugi račun, bez te stavke.
Ovo mi je izmereno na laptopu koji ima wifi 6.pa treba da imas WiFi 6 mobilni telefon da bi izvukao tu brzinu po mogustvu Google Pixel![]()
Ma kakvi. Dobijam jedan te isti odgovor.Ti josi nisi resio problem?
Svaka ti cast.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari