IDP broj ti otključava port za signal kako bi jetel moga da ga iskoristi da pusti svoje usluge preko MTS portaPa zar nije idp broj vezan samo za Net. Edit: i samo za prelaz na yettel.
Mislim, uzmem samo yettel Net a TV i mobilni ostaje kod MTS.
Kako da te vode onda, kao osakaćeni korisnik box-a bez neta 🙂
Moguće da grešim, moram da čekam februar za tu egzibiciju očekivanja poziva i slično. Ko zna šta će do tada da se izmeni.
Misterijo, bilo je unazad da su podnosili zahteve bez obzira da li je kuća ili stan. Niko te ne tera da realizuješ idp ako ne prođe.
Eto, samo mog brata nisu zvali. Nego poslali IDP broj na mail posle 4 dana 🤬
Nisu ni mene zvali onomadEto, samo mog brata nisu zvali. Nego poslali IDP broj na mail posle 4 dana 🤬
Nema to veze zavisi kako je u telekomu definisana optika. Morate da razumete da je svako vlakno tačno definisano za tačan objekat i ako to nije upisano mora da se traži telekomu. Zato nekad yetel ne može da reši a telekom možeJel on u kuci ili u stanu posto ovde se tvrdi da ne moze na yettel ako je u pitanju privatna kuca a ne stan?
Potrebno je da ponovo ubacis brojeve koji su do sada bili u 4 u box4 (kontrola troskova ili bilo koja omorika) i dobices 100 gb zajednickog internetaDanas obnovio ugovor za box plavi lite, dobio 2 meseca po 50% (nisam se ni cimao ni tražio nešto mnogo) ali mi ukinuše onaj dodatak od 100gb u paketu a na sajtu stoji da i dalje ide taj dodatak uz paket🤔
U majku im, kad su to menjali?Potrebno je da ponovo ubacis brojeve koji su do sada bili u 4 u box4 (kontrola troskova ili bilo koja omorika) i dobices 100 gb zajednickog interneta
Vec dosta dugo, ne znam tacno kad su promenili, moguce i godinu danaU majku im, kad su to menjali?
Imao sam dva broja sa Morava tarifama u tom dodatku sad vidim da ne mogu da ih dodam.
od maja prošle godineU majku im, kad su to menjali?
Imao sam dva broja sa Morava tarifama u tom dodatku sad vidim da ne mogu da ih dodam.
možeš kontrolu troškova lak je i ta tarifa super kao mala tarifaod maja prošle godine
Da nisi dobio slucajno i sezonsku za KK Crvenu zvezdu ?Danas obnovio ugovor za box plavi lite
Koliko znam nisamDa nisi dobio slucajno i sezonsku za KK Crvenu zvezdu ?
Колико плаћаш сад тај бокс 4 и која је промотивна цена од 6м за постпејд линију?Danas ponudili obnovu ugovora na 24m (iako je tekući ugovor za postpaid isticao novembra '24. godine). Korisnik sam pospaid-a i fiksne telefonije. Dobila internet i televiziju gratis do oktobra '25. S tim da su mi uvažili i prvih 6 meseci postpaid-a po promotivnoj ceni. Naravno da sam prihvatila, realizovali ugovor odmah preko e-maila. Ovo je prvi put da sam dobila ovako dobru ponudu od MTS-a.
Probaj username "telekom" i "telekom" pa vidi da li sa tim ne-admin nalogom imaš mogućnost gašenja WiFi (WLAN).Naravno ne mogu da se nakačim jer ne znam parametre,
Da, na 192.168.1.1. Mada bi trebalo da taj model i ta hardverska revizija v3.5? ima i fizički taster za on/off WiFi, i za WPS koliko se sećam.
A lampica ako sija crveno onda nemaš internet 😂
Probaću - iskreno, mrzi me da ih zivkam - toliko su upućeni da ću odgovor dobiti tokom sledećeg mesecaAko je to ovaj modem, videćeš dugme
Pogledajte prilog 407272
jeste najmanji je 5200 dinara užasPosto sam pod ugovorm dugo nisam zalazio u mts ponudu, al juce drugar potpisao ugovor i jel moguce da je najnizi box 4, 5200 dinara?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari