Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Nije ni teoretski moguće jer imate jedno optičko vlakno koje ulazi u stan, dakle moguće je priključiti jedan ONT, ili MTS ili Yettel.

Pa zar nije idp broj vezan samo za Net. Edit: i samo za prelaz na yettel.
Mislim, uzmem samo yettel Net a TV i mobilni ostaje kod MTS.
Kako da te vode onda, kao osakaćeni korisnik box-a bez neta 🙂
Moguće da grešim, moram da čekam februar za tu egzibiciju očekivanja poziva i slično. Ko zna šta će do tada da se izmeni.

Misterijo, bilo je unazad da su podnosili zahteve bez obzira da li je kuća ili stan. Niko te ne tera da realizuješ idp ako ne prođe.
IDP broj ti otključava port za signal kako bi jetel moga da ga iskoristi da pusti svoje usluge preko MTS porta

Da potvrdim da je zahtev za IDP dobra stvar, nakon podnosenja zahteva zvali me odmah isti dan i ponudili 24 m po 50%.
Naravno da sam prihvatio.:)

Eto, samo mog brata nisu zvali. Nego poslali IDP broj na mail posle 4 dana 🤬

Stan naravno. I nema cela priča puno veze sa Yettel, s obzirom da brat nije njih nikad ni kontaktirao i nije baš ni u fazonu da bi stvarno prelazio na Yettel. Cilj cele IDP avanture je naravno bio da pozovu i ponude 24x 50% za novi ugovor...

Zdravo svima.Možda je pitanje malo glupo,ali da li mts koristi istu količinu kablova za instalaciju TV-a i interneta kao i do sad? Uselio sam se u nov stan i želeo bih što je manje kablova moguće iza i pored TV-a.

Jel on u kuci ili u stanu posto ovde se tvrdi da ne moze na yettel ako je u pitanju privatna kuca a ne stan?
Nema to veze zavisi kako je u telekomu definisana optika. Morate da razumete da je svako vlakno tačno definisano za tačan objekat i ako to nije upisano mora da se traži telekomu. Zato nekad yetel ne može da reši a telekom može

Danas obnovio ugovor za box plavi lite, dobio 2 meseca po 50% (nisam se ni cimao ni tražio nešto mnogo) ali mi ukinuše onaj dodatak od 100gb u paketu a na sajtu stoji da i dalje ide taj dodatak uz paket🤔

Danas obnovio ugovor za box plavi lite, dobio 2 meseca po 50% (nisam se ni cimao ni tražio nešto mnogo) ali mi ukinuše onaj dodatak od 100gb u paketu a na sajtu stoji da i dalje ide taj dodatak uz paket🤔
Potrebno je da ponovo ubacis brojeve koji su do sada bili u 4 u box4 (kontrola troskova ili bilo koja omorika) i dobices 100 gb zajednickog interneta

Danas ponudili obnovu ugovora na 24m (iako je tekući ugovor za postpaid isticao novembra '24. godine). Korisnik sam pospaid-a i fiksne telefonije. Dobila internet i televiziju gratis do oktobra '25. S tim da su mi uvažili i prvih 6 meseci postpaid-a po promotivnoj ceni. Naravno da sam prihvatila, realizovali ugovor odmah preko e-maila. Ovo je prvi put da sam dobila ovako dobru ponudu od MTS-a.

Уговор ми истиче у новембру, (вдсл, плави лите) . Нисам задовољан повољностма за продужетак уговора па ме занима на који начин могу добити исто као нови корисници,?
1- Да ли да променим власника (на супругу да се води бох, колико морам бити без услуге)?
2-Да тражим МИК број и пређем у Орион без уговорне обавезе? (могу после неког времена бити нови корисник)

Ako nekom treba broj da doda za 100gb a pritom mu je deo neta visak nek se javi p.p oko dogovora 😁

Danas ponudili obnovu ugovora na 24m (iako je tekući ugovor za postpaid isticao novembra '24. godine). Korisnik sam pospaid-a i fiksne telefonije. Dobila internet i televiziju gratis do oktobra '25. S tim da su mi uvažili i prvih 6 meseci postpaid-a po promotivnoj ceni. Naravno da sam prihvatila, realizovali ugovor odmah preko e-maila. Ovo je prvi put da sam dobila ovako dobru ponudu od MTS-a.
Колико плаћаш сад тај бокс 4 и која је промотивна цена од 6м за постпејд линију?

Nedavno sam uzeo Box 3 (fiksni + tv + mobilni), a juče primetih da imam novi wifi u kući (zte_h168n...) koji dolazi iz njihovog rutera. Naravno ne mogu da se nakačim jer ne znam parametre, ali ovaj signal mi smeta postojećem sbb ruteru jer se signali preklapaju, a i ne treba mi pošto je bi to bio internet sa bakra (max 10/2) a u sbb-u mi je 600/60.
Što mi to upališe? Kako da ugasim a da ne ugasim ruter? Ok, mogu da promenim kanal sbb-u i da ih razmaknem, ali prosto me čudi otkud ovaj nenadani uljez (jer mi sigurno neće dati internet pa zato kažem uljez)

Uglavnom, ruteri pozadi ili bočno imaju fizičko dugme da se isključi WiFi signal. Pogledaj, uveren sam da ćeš pronaći takvo dugme.

Misliš da se nakačim na ruter preko laptopa na adresi 192.168.1.1 pa tamo da vidim kako se gasi?
Inače, lampica za internet na ruteru sija crveno

Ako je to ovaj modem, videćeš dugme
1696403922329.png

Da, na 192.168.1.1. Mada bi trebalo da taj model i ta hardverska revizija v3.5? ima i fizički taster za on/off WiFi, i za WPS koliko se sećam.

A lampica ako sija crveno onda nemaš internet 😂

Posto sam pod ugovorm dugo nisam zalazio u mts ponudu, al juce drugar potpisao ugovor i jel moguce da je najnizi box 4, 5200 dinara?

Nazad
Vrh Dno